Ne radi ti zato što kod nas ne radi ta google navigacija.
Danas sam probao da povezem SGS sa kompom i KIES ga nije prepoznao. T.j. stoji connecting i nista se ne desava.
Driver je instaliran i fon je prepoznat (Windows 7)
Da nije problem mozda sto sam prethodno vezivao Wave II (sa kojim je sve radilo OK)?
Kada stavite GSM only, sasvim normalno radi sinhronizacija npr. gmail-a i vremenska prognoza se osvežava bez problema. Za to vam i ne treba neka posebna brzina, zato nisam ni shvatio suštinu nekih komentara.
Eee steta... Pa jel ima neki tweak, kao za market enabler?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Da li koristiš touchwiz launcher?
Brut Google Maps
Brut Google Maps
Upravo sam isprobao. CWM na 2.3.2 lepo radi (voodoo), nema nikakvih problema. Počistio sam kompletno system/app i system/framework i ubacio deodex fajlove, tako da sada system ima slobodnih 49 mb i pored ubačenih melodija (oko 10 mb). Ubacio sam i fugutweaks tako da je telefon dosta brži nego što je bio i aplikacije imaju brži odziv. Isprobao sam DeskClock (isti kao na experia arc) samo što ovaj ima sve funkcije bez obzira koji launcher koristite. Ovaj je sa Nexus S-a.
Evo i novih ikonica koje sam spremio za ADW Ex u hd (iphone) stilu...
![]()
![]()
Je l' si probao da izađeš napolje?![]()
Link za izvor? Bilo bi fino. I odmah da objave source da bi supercurio sredio ono što Samsung ne može.![]()
Link za izvor? Bilo bi fino. I odmah da objave source da bi supercurio sredio ono što Samsung ne može.![]()
Baj d vej, ovaj swype je perverzija teska.. Oduševljen sama niko ds mi odgovori da li radi na htc uređajima??
Da lik nije napravio lagfix sigurno bi prodao telefon, dok je zvuk kao šlag na tortu.
prica se da ce sutra krenuti oficijalni update na 2.3.2 u nemackoj i italiji....
Ja sam na ovo navikao. 2+godine sam bio na iOS (apple) i stvari nisu bile ništa bolje... Tako da svakako čekamo, pa kad stigneBilo bi lepo,samo sam malo skeptican,do sad su se datumi uvek pomerali cak i nakon zvanicne izjave...
+1 Ja bih 100% prodao Galaxy S da nije bilo njega, uplatio sam mu i donaciju jer sada telefon fenomenalno radi zahvaljujući njemu.
O čemu vas dvojica?Čudi me da ga samsung nije zaposlio, toliko je unapredio galaxy. Da lik nije napravio lagfix sigurno bi prodao telefon, dok je zvuk kao šlag na tortu.
HvalaRadi na svim android telefonima.
Da li se ovaj update radi (proverava) na settings/about phone/software update?prica se da ce sutra krenuti oficijalni update na 2.3.2 u nemackoj i italiji....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari