Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ne radi ti zato što kod nas ne radi ta google navigacija.

Danas sam probao da povezem SGS sa kompom i KIES ga nije prepoznao. T.j. stoji connecting i nista se ne desava.

Driver je instaliran i fon je prepoznat (Windows 7)

Da nije problem mozda sto sam prethodno vezivao Wave II (sa kojim je sve radilo OK)?

Danas sam probao da povezem SGS sa kompom i KIES ga nije prepoznao. T.j. stoji connecting i nista se ne desava.

Driver je instaliran i fon je prepoznat (Windows 7)

Da nije problem mozda sto sam prethodno vezivao Wave II (sa kojim je sve radilo OK)?

Da li koristiš touchwiz launcher?

Kada stavite GSM only, sasvim normalno radi sinhronizacija npr. gmail-a i vremenska prognoza se osvežava bez problema. Za to vam i ne treba neka posebna brzina, zato nisam ni shvatio suštinu nekih komentara.

Vidi stvarno. Ladno nijednom nisam probao da stisnem Use packet data pre nego sto sam menjao Network mode. Ja sam uvek prebacivao na GSM/WCDMA pa tek onda palio packet data, tako da nikad nisam ni izvalio foru.

@telep: znao sam da moram dva puta da pitam :) Hvala :)

EDIT: zašto ovaj brut gmaps ne mogu da nađem u applanet, niti u marketu?

I mnogo mi sporo učitava taj applanet... šta je sa njim?

Poslednja izmena:
Juce sam dobio ovaj fon od Telenora (posto nisu uspeli da poprave moj Desire), pa sam hteo bar par dana da budem na stock-u. :)

Posto sam izvalio da ne moze da se odradi OTA update, mislio sam da probam preko KIES-a.

Nov sam sa Samsungom, pa ne znam da li je to procedura ili negde gresim.

Zasto kad god koristim applanet,instaliram koju aplikaciju,posle toga mi widget-i pobrljave i nece vise da pamte podesavanja?

SKinut Gingerbread, ubacen Darky 9.3, uradio ono sto je napisano na forumu o bateriji, pa cu da okacim statistiku sa novim romom. Bateriju sam praznio 4 sata, nisam uspeo za 40 minuta, kako je on naveo tamo, i to radio je wifi, gps, music, asphalt sve to zajedno i baterija je trajala 4 sata do potpunog praznjenja. Posle toga se punio tacno 3 sata do 100%. Sad je praznim normalnim radom, 3G, slusanje muzike bice 2 sata, malo surfovanja, marketa, videcemo koliko ce trajati.

Pitanje za ljude koji koriste darky rom: Nisam nasao na forumu neki sa podrskom za srpski, za lokanla podesavanja. Na stock u sam imao to, sad mi imenik i svuda gde se koristi nas jezik nema č, đ i jos nekih simbola. Kako se to resava?

Upravo sam isprobao. CWM na 2.3.2 lepo radi (voodoo), nema nikakvih problema. Počistio sam kompletno system/app i system/framework i ubacio deodex fajlove, tako da sada system ima slobodnih 49 mb i pored ubačenih melodija (oko 10 mb). Ubacio sam i fugutweaks tako da je telefon dosta brži nego što je bio i aplikacije imaju brži odziv. Isprobao sam DeskClock (isti kao na experia arc) samo što ovaj ima sve funkcije bez obzira koji launcher koristite. Ovaj je sa Nexus S-a.

Evo i novih ikonica koje sam spremio za ADW Ex u hd (iphone) stilu...

10yevdy.png
dlt74x.png

Brut Google Maps

Hej, radi aplikacija, ali nema šanse da se nakači na satelit!
Imam onaj FasterFix, i namešten je na Evropu, ali ništa...
Ne razumem kako neće da ga uhvati... kao da ne hvata gps samo u ovoj aplikaciji...
Namestio sam destinaciju, izbacio je rutu, ali nije hteo da uhvati sat, tako da faktički app nije ni radila...

Ima li neko ovakvo iskustvo?

Da li je neko dobio zvaničan update na froyo a da je uzeo u mts-u telefon?

Super odradjeno.

Upravo sam isprobao. CWM na 2.3.2 lepo radi (voodoo), nema nikakvih problema. Počistio sam kompletno system/app i system/framework i ubacio deodex fajlove, tako da sada system ima slobodnih 49 mb i pored ubačenih melodija (oko 10 mb). Ubacio sam i fugutweaks tako da je telefon dosta brži nego što je bio i aplikacije imaju brži odziv. Isprobao sam DeskClock (isti kao na experia arc) samo što ovaj ima sve funkcije bez obzira koji launcher koristite. Ovaj je sa Nexus S-a.

Evo i novih ikonica koje sam spremio za ADW Ex u hd (iphone) stilu...

10yevdy.png
dlt74x.png

prica se da ce sutra krenuti oficijalni update na 2.3.2 u nemackoj i italiji....

Link za izvor? Bilo bi fino. I odmah da objave source da bi supercurio sredio ono što Samsung ne može. :)

Je l' si probao da izađeš napolje? :D

Hehe... Naravno :)
Dakle??? Ima li nekog rešenja? Baj d vej, ovaj swype je perverzija teska.. Oduševljen sam :) a niko ds mi odgovori da li radi na htc uređajima??

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ima i na par mesta na XDA spominju... pred nama je, videcemo.

Link za izvor? Bilo bi fino. I odmah da objave source da bi supercurio sredio ono što Samsung ne može. :)

Čudi me da ga samsung nije zaposlio, toliko je unapredio galaxy. Da lik nije napravio lagfix sigurno bi prodao telefon, dok je zvuk kao šlag na tortu.

Baj d vej, ovaj swype je perverzija teska.. Oduševljen sam :) a niko ds mi odgovori da li radi na htc uređajima??

Radi na svim android telefonima.

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo,samo sam malo skeptican,do sad su se datumi uvek pomerali cak i nakon zvanicne izjave...
Ja sam na ovo navikao. 2+godine sam bio na iOS (apple) i stvari nisu bile ništa bolje... Tako da svakako čekamo, pa kad stigne :)

+1 Ja bih 100% prodao Galaxy S da nije bilo njega, uplatio sam mu i donaciju jer sada telefon fenomenalno radi zahvaljujući njemu.
Čudi me da ga samsung nije zaposlio, toliko je unapredio galaxy. Da lik nije napravio lagfix sigurno bi prodao telefon, dok je zvuk kao šlag na tortu.
O čemu vas dvojica? :)
Pričate o lagfix-u, odnosno Voodoo kernel-u? Ili nekom custom ROM-u?

Radi na svim android telefonima.
Hvala :) I čekaj, zar taj swype nije Samsungovo "čedo" :) ?

prica se da ce sutra krenuti oficijalni update na 2.3.2 u nemackoj i italiji....
Da li se ovaj update radi (proverava) na settings/about phone/software update?

Nije swype samsungov, njih je valjda kupila nokia. Da pričali samo o voodoo lagfix-u, supercurio je mnogo uradio za galaxy, i jedan od retkih (ako ne i jedini) koji izbacuje samo kvalitetne "hakove", a ne kao ona dečurlija sa romovima što stavlja u nazive super mega giga revolution.

Poslednja izmena:
Primetio sam jedan problemcic kod kamera aplikacije.

Kada u podesavanjima namestim odredjene vrednosti za contrast, saturation i sharpness, nakon restarta aplikacije sve se vrati na 0, t.j. default podesavanja.

Da li je to neki bug ili sta?

Nazad
Vrh Dno