Pritisni 2ku i trebalo bi da ga vrati na originalnu velicinu.
Ja imam isti problem. Probao sa restart i ponovo instalirenje i verziju 3.0.0.1439 i dešsava se isto.
Trebalo bi da ovo reši neki render, e sada kako da namestim ?
Imam jedan veliki problem,naime skinuo sam film sa neta (fast five) sa extenzijom .eng ...koristim km player za koji mislim da je najbolji,ali on ovakav file nece da otvori...da li neko moze da mi pomogne???unapred hvala
Često se pojave filmovi pre zvaničnog predstavljanja (viđao sam primere koji se pojave i po 6 meseci pre premijere).Film fast five izlazi tek 29-og aprila tekuce godine tako da ako si ga skinuo onda si uspio nekako da odes u blisku nam buducnost
Često se pojave filmovi pre zvaničnog predstavljanja (viđao sam primere koji se pojave i po 6 meseci pre premijere).
Ne samo CAMda cam ripovi...
Vratio sam se na KM Player. Nije mi radio na sedmici do ove neke poslednje verzije.
Sad je (skoro) sve OK. Sta god uradio, titlovi mi pobegnu iza one donje crne linije. Ali ne smeta.
da cam ripovi... a ko zna šta je on skinuo :d nije ni čudo da neće ... Meni je kmp do sad puštao SVE. ne sećam se da sam našao nešto što neće (sem jednog aiff fajla kog neće ni jedan player da pusti sem WMP)
Prebaci da ti ispisuje titlove na overlay surface... ako ni tad ne radi, stavi da ti je rendererVMR9 renderless HQ subtitles i ima da radi![]()
C. Nece. Tako je i podeseno.![]()
Default deviceVidi koji si render stavio za audio.
Sta ce vam aero dok gledate film ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari