Šta je novo?

KMPlayer

Pritisni 2ku i trebalo bi da ga vrati na originalnu velicinu.

Evo kako to izgleda

Na XP nisam imao nikakve dodatne kodeke, treba li sad na Win 7 možda instalirati neki ili šta već?

Ja imam isti problem. Probao sa restart i ponovo instalirenje i verziju 3.0.0.1439 i dešsava se isto.

Trebalo bi da ovo reši neki render, e sada kako da namestim ?

Options -> Preferences -> Video Procesing -> Pod render staviti neki (Ja sam stavio WMR9 Renderless (HQ Subtitles), samo iz razloga što kad stavim na Haali's onda mi se thema prebaci na Windows deff, tj ugasi mi transparency

I meni stoji na tom ali i dalje imam isti problem... :\

Pa nemoj nikako Wmr9 ako si na visti ili w7
stavi evr

Ja imam isti problem. Probao sa restart i ponovo instalirenje i verziju 3.0.0.1439 i dešsava se isto.

Trebalo bi da ovo reši neki render, e sada kako da namestim ?

ukljucite Advanced menu (desni klik na video, to vam je negde na dnu ), pa onda video i stavite high quality ili tako nesto, pise pored da koristi i vise cpu-a. Na poslu sam pa ne mogu sada tacno da se setim ali to je resenje, ako vam je pikseliziran video.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Stavi evr.

Meni kad god prebacim na evr blokira KM, i posle moram da ga vratim na wmr9. Ima li neko resenje. Km je 3.0.0.1438 i koristim W7.

Stavi haali render onda

Imam jedan veliki problem,naime skinuo sam film sa neta (fast five) sa extenzijom .eng ...koristim km player za koji mislim da je najbolji,ali on ovakav file nece da otvori...da li neko moze da mi pomogne???unapred hvala

Imam jedan veliki problem,naime skinuo sam film sa neta (fast five) sa extenzijom .eng ...koristim km player za koji mislim da je najbolji,ali on ovakav file nece da otvori...da li neko moze da mi pomogne???unapred hvala

Naravno da imas problem,pa ti dolazis iz buducnosti a evo i zasto - http://www.imdb.com/title/tt1596343/
Film fast five izlazi tek 29-og aprila tekuce godine tako da ako si ga skinuo onda si uspio nekako da odes u blisku nam buducnost i mora da si negdje u medjuvremenu koriscenjem vremenske masine uspio da pokvaris km player! :p
Sala mala,a sad ozbiljno-to sto si ti skinuo ko zna sta je ali taj film sigurno nije posto izlazi gorenavedenog datuma.Fino ti taj fajl dilituj i rijesi i sebe i nas bespotrebne bijede i muke!
p.s.ubuduce kad skidas film dobro provjeri kad izlazi da opet ne zalutas u buducnost,sad je bila bliska buducnost pa je otkazao km player.prosto se pribojavam sta bi se desilo da "skines" film koji ce izaci tek za koju godinu...

e *** sad,slucajno sam naisao a nisam proveravao kad izlazi......;)

Često se pojave filmovi pre zvaničnog predstavljanja (viđao sam primere koji se pojave i po 6 meseci pre premijere).

da cam ripovi... a ko zna šta je on skinuo :d nije ni čudo da neće ... Meni je kmp do sad puštao SVE. ne sećam se da sam našao nešto što neće (sem jednog aiff fajla kog neće ni jedan player da pusti sem WMP)

Vratio sam se na KM Player. Nije mi radio na sedmici do ove neke poslednje verzije.
Sad je (skoro) sve OK. Sta god uradio, titlovi mi pobegnu iza one donje crne linije. Ali ne smeta.

Prebaci da ti ispisuje titlove na overlay surface... ako ni tad ne radi, stavi da ti je rendererVMR9 renderless HQ subtitles i ima da radi :)

da cam ripovi... a ko zna šta je on skinuo :d nije ni čudo da neće ... Meni je kmp do sad puštao SVE. ne sećam se da sam našao nešto što neće (sem jednog aiff fajla kog neće ni jedan player da pusti sem WMP)

probaj sa vlc player-om.kad god sam imao problema sa nekim video fajlom pri reprodukciji u nekom player-u vlc ga je jeo za dorucak!

Poslednja izmena:
C. Nece. Tako je i podeseno. ;)

Rekao bih da kod nekih filmova jednostavno neće da pusti na onoj crnoj površini ispod , u full screen. Rezolucija je bitna, meni na 720p lepo pušta sub izgleda.
Jel player pamti podešavanja za svaki film posebno ili su podešavanja univerzalna ?

Podesavanja su univerzalna i nema veze sa rezolucijom. Treba da radi sa svim formatima...

Imam problem sa Kmplayer-om tj. ne reprodukuje zvuk. Nista nisam dirao, instalirao i to je to. Ostali playeri rade kako treba, mada mi je KM prirastao za srce :)

Vidi koji si render stavio za audio.

Zbog cega mad VR ugasi aero u win 7?

Sta ce vam aero dok gledate film ?

Pa cemu madvr ako je donjem desnom delu ekrana jedino ako imate 250" monitor ;)

postoji li opcija da kmp cita samo titl koji se nalazi u istom folderu i zove se kao i video fajl?

jeste da je to malo retro i da smo se svi "borili" protiv toga, ali da pojasnim... ako u folderu imam vise video fajlova, a samo jedan titl (bez obzira na naziv), onda ce taj titl biti ucitavan prilikom reprodukcije bilo kog fajla, a ne samo onog za koji je namenjen. ima li leka, osim da taj video fajl i titl za njega izdvajam u poseban folder?

Da li ovaj Player moze da pusta RealVideo (*.rv, *.rm, *.rmvb) i QuickTime (*.mov)?

Nazad
Vrh Dno