djolesoft
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2010
- Poena
- 169
Mislim da moze.Da li ovaj Player moze da pusta RealVideo (*.rv, *.rm, *.rmvb) i QuickTime (*.mov)?
.mov moze sigurno.
Mislim da moze.Da li ovaj Player moze da pusta RealVideo (*.rv, *.rm, *.rmvb) i QuickTime (*.mov)?
Pa cemu madvr ako je donjem desnom delu ekrana jedino ako imate 250" monitor![]()
^ promeni renderer na "VMR9 renderless [hq subtitles]"
Rightclick > video [advanced] > video renderer
Ljudi moze mala pomoc, mrzi me da citam svih 16str, imam problem sa HD videom kad pustam tj, nece da krene uopste, kad premotam pojavi se slika iz scene ali nece da ide, filmovi rade normalno mada sam i tamo primecivao da ponekad zasecne iako nije do filma. Posto je na defaultu render stavljen na nesto bezveze prebacio sam na Enchated Video Render da ne bi bila onako pikselizovana, jel treba mozda render neki drugi da stavim. Od codeca imam instlairan najnoviji KLite mega codec pack
PS resio sam problem, prebacio sam na 'Haills Video Render' i pusta sad HD ali kad premotam treba mu citava vecnost da prebaci....
a longshot ali probaj da pokrenes kmplayer kao administrator pa onda promeni skin.
probaj na delelte taj default, pa mjesto njega stavi taj koji te zanima
A da pokušaš sa UTF-8 ili Unicode? Neki drugi font?
2 chilset:
Proveri da li ti je u Regional and language options - Languages (ne znam kako je u Win7, snaći ćeš se) instaliran Serbian (Latin). Ako nije dodaj ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari