Šta je novo?

KMPlayer

Pa cemu madvr ako je donjem desnom delu ekrana jedino ako imate 250" monitor ;)

Pa sta sad, jel treba da non stop menjam renderer kada gledam film u fullskrinu ili spot u windowed modu... :p

Edit: Inace, slika mi je mnogo bleda kada stavim overlej (il sta je vec default za kmplayer po instalaciji) u ovoj windows 7ici. Na XP nije bilo tako (bila je normalna).

Poslednja izmena:
^ promeni renderer na "VMR9 renderless [hq subtitles]"

Rightclick > video [advanced] > video renderer

Ljudi moze mala pomoc, mrzi me da citam svih 16str, imam problem sa HD videom kad pustam tj, nece da krene uopste, kad premotam pojavi se slika iz scene ali nece da ide, filmovi rade normalno mada sam i tamo primecivao da ponekad zasecne iako nije do filma. Posto je na defaultu render stavljen na nesto bezveze prebacio sam na Enchated Video Render da ne bi bila onako pikselizovana, jel treba mozda render neki drugi da stavim. Od codeca imam instlairan najnoviji KLite mega codec pack

PS resio sam problem, prebacio sam na 'Haills Video Render' i pusta sad HD ali kad premotam treba mu citava vecnost da prebaci....

Poslednja izmena:
Ljudi moze mala pomoc, mrzi me da citam svih 16str, imam problem sa HD videom kad pustam tj, nece da krene uopste, kad premotam pojavi se slika iz scene ali nece da ide, filmovi rade normalno mada sam i tamo primecivao da ponekad zasecne iako nije do filma. Posto je na defaultu render stavljen na nesto bezveze prebacio sam na Enchated Video Render da ne bi bila onako pikselizovana, jel treba mozda render neki drugi da stavim. Od codeca imam instlairan najnoviji KLite mega codec pack

PS resio sam problem, prebacio sam na 'Haills Video Render' i pusta sad HD ali kad premotam treba mu citava vecnost da prebaci....

Meni na kmp premotavanje momentalno reaguje, dok u mpc-hc treba par sekundi.

Koji je fazon sa onim start up logo-om. Meni ne radi i ne mogu da ubacim foldere koje da mi prati. :/

Da li je neko uspeo da resi da li ovim, ili bilo kojim playerom, da radi theater mode na TV-OUT sa ATI karticom pod Windows 7 (64bit)?

Znaci kada se pusti film, u prozorcicu se vidi na monitoru, a na TV-u ide fullscreen automatski ????

Ima li neko problema sa buildom 1440, pri otvaranju fajla dvoklikom, KMP process se pokrene ali ne pusta video? Nakon toga moram rucno da ubijem process preko task mgr i ponovo dvokliknem fajl (onda ga otvori bez problema).
Probao reinstalaciju i opet isto.

KMPlayer 3.0.0.1440 change log

- FLV Skip Problum.
- 24 bit FLAC audio problem
- Fixed screen size problem
- Fixed some video's audio sync problem
- Fixed EVR mode freezing problem(Vista & Windows 7)
- Update BASE ver 2.4.6.0 Audio Codec (support OFR file)
- Fixed EAC3 codec & filter problem
- Fixed TRUEHD codec problem
- Fixed MP3 ID3V2 info problem
- Add new function album art (Thumnail image extraction from WMA file)
- Fixed EVR C/A
- Fixed mp4 file analysis problem
- Improve file facing speed.
- Fixed audio codec always loaded.(LPCM, PCM)

I kod mene nesto baguje vratio sam 3.0.0.1436

Poslednja izmena:
Verzija 2,9,4,1435

2 problema

1 isključuje aero
2 nema tona

Ovo se od skoro pojavilo zna li nek orešenje

p.s.
update iz programa ne pokazuje novu verziju

Ažurirao manuelno na 3 aero je sad aok a ton sam podesio da budu interni kodeci i sad je ok

imam jean problem, plejer nece da automatski pusti drugi deo filma (filmovi koji su iz vise delova), do pre neki dan je radilo nomalno, kada dodje do kraja prvod ''cd"a automatski krene i drugi, ali sada nece.

Moze li meni neko da objasni kako da promenim fuckin' default skin na kmplayeru?
Ubacio sam nekoliko skinova u skin folder, izaberem skin (zune skin u mom slucaju) i skin radi dok je player podignut medjutim cim ugasim KM i ponovo ga pokrenem skin se vraca na onaj built in skin

Jel ima nacina da se promeni skin ali da taj skin ostane i nakon gasenja i ponovnog pokretanja KM-a?

Poslednja izmena:
a longshot ali probaj da pokrenes kmplayer kao administrator pa onda promeni skin.

probaj na delelte taj default, pa mjesto njega stavi taj koji te zanima

Šta je bilo sa onim problemom u vezi titlova? Namešteno je na East European, ali
opet neće da pušta neka slova, kao recimo -ć, dok -š i druga rade!
Zna li neko rešenje za ovo?

A da pokušaš sa UTF-8 ili Unicode? Neki drugi font?

2 chilset:

Proveri da li ti je u Regional and language options - Languages (ne znam kako je u Win7, snaći ćeš se) instaliran Serbian (Latin). Ako nije dodaj ga.

Imam problem :)
Kad god otvorim film (mahom su .mkv sa aac zvukom) a u pozadini radi aimp, KMplayer izbacuje gresku (memory access violation nesto nesto), zabode cpu na ~50% (jedno jezgro?) i obe aplikacije prestanu da se odazivaju, dok iz task manager-a ne ubijem jednu od njih. kada aimp ne radi, sve je u redu, i vlc takodje ne pravi probleme.
do cega bi moglo da bude?

I kod mene KMP pravi probleme sa domacim slovima.

^selektovanje "Arial CE" fonta ne pomaze

Poslednja izmena:
Meni radi bez greske... Ako treba, mogu vam okaciti moj cfg od km-a?

Ttalk via HD2

^ ajd.

Also, jel neko moze da javi command line za KMP streamovanje video snimaka iz uTorrent 3.0?

Pre mesec dana mozda mi zakucao komp [ne secam se kako, nemam viruse itd], isao sam restore i od tada KM player ne radi [kao ni gom]
Kada hocu da pustim nesto ispisuje Can't make GraphBuilder. I KM I Gom.

A vlc radi, to sam negde nasao da ovom plejeru ne treba ''to nesto'' Probao sam reinstalacije programa itd ali izgleda mi ne gine obaranje sistema a ne mogu da nadjem install dcd :d

Neki sistemski fajl je otprilike ostecen, pa da pitam da li neko od vas zna koji je to i da li bih mogao da ga jednostavno kopiram, da mi neko posalje svoj od win7 x64 ? :) .dll

Vrh Dno