Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

jel radi nekome rotacija u google mapsu na 2.3? stavio sam i poslednju verziju mapsa, ali i dalje je nema. zoom in/out i ono scrollovanje gore-dole mi radi normalno

Jel može neki link (tutorial) kako se ubacuju i odakle se skida SWYPE na srpskom?

Kako da na 2.3.2 vratim 2e recovery i CWM? Vidim da se sada pominje i neki CWK a to ni ne znam sta je :/

Uradio sam kalibraciju baterije i odmah mi je baterija dosta duze trajala. Ali ogromna razlika je nastala kad sam iskljucio 3g. Od jutros bas intenzivno koristim telefon, nekih pola sata razgovora, wifi, angry birds jedno pola sata u prevozu, mozda i vise, i sad imam 70% baterije. Prvi put cu probati da spojim 2 dana bez punjenja.

Inace telefon svaki cas cackam, bas cesto ga otkljucavam, nesto update-ujem, skidam... tako da bi meni 2 dana bila puna kapa.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ispraznio tel potpuno, ugašenog ga napunio na 100%, wipe battery stats, upalio i za oko 10 sati ga ispraznio, stavio neki snimak da se obrće, brightness na 100% i u pozadini se skida fajl od 3gb, pa kad se skine, opet stavim da se skida. Ugasio se tel, stavio ga na punjač, uključio i nisam ga koristio, samo se jednom javio na oko 10ak sekundi. Napunio se do 100% i odmah ga skinuo sa punjača. Baterija odmah pala na 98%.

Evo jutros imam 55%, sad je spalo na 52% jer sam čačkao wireless, preko noći sam ugasio wifi.

Evo koliko je quadrant relevantan, samo lagfix

device.png

Stavio sam ponovo 2.3, onaj eksperimentalni voodoo i izmenjeni build.prop.

Jel ti radi divx playback? Da znam da li da stavljam ili ne, posto citam da se taj rezultat iz quadranta sa voodoo-om dobija na foru.

Stavio sam build.prop

Sa 1000 na 1700 je otisao quadrant.

Molim pomoć... dakle poludeću više...
Ovo mi se dešava drugi put.
Ne mogu da uđem u kontakte i izbaci mi grešku da krešuje.
Probao sam factory reset, reboot, ali ne pomaže... Neću valjda morati da radim ponovo fleš?
U pitanju je JS5 2.2.1 stock!
Kontakte sihronizujem sa gmaila!

Ovo mi se već drugi put dešava...

Do skoro sam imao Galaxy i7500 i prodao sam ga da bi uzeo Galaxy s. Ali posto pare skoro necu nakupiti :) resio sam da u medjuvremenu uzmem neko prelazno resenje - i5700. Skockao sam ga sa sve Android 2.2 i razne specije, i sve to extra radi ali, grozan je osecaj rukama kada sve krcka i kada se plastika ugiba. telefon je spolja kao neka kineska igracka. u poredjenju sa i7500 je obicno smece (izrada i kvalitet materijala).
Mene sad zanima gde se ovde nalazi Galaxy s. Posto ga svi nazivaju plastikanerom, da li je i on nalik na i5700 (cini mi s kao da je koriscena najgora reciklirana plastika) :)

To za plastiku mahom su pisali oni koji i nemaju telefon, ili su prepisivali tuđe komentare. Ono što sa sigurnošću znam to je, NASA ga nije odobrila (minus), nije podložan veneričnim bolestima (plus) i baba ga ne može staviti u čašu vode, tik uz protezu socijalku (minus). Prema tome imamo jedan plus i dva minusa (koji takođe daju plus) a ti zaključi sam. :smackbum:

Do skoro sam imao Galaxy i7500 i prodao sam ga da bi uzeo Galaxy s. Ali posto pare skoro necu nakupiti :) resio sam da u medjuvremenu uzmem neko prelazno resenje - i5700. Skockao sam ga sa sve Android 2.2 i razne specije, i sve to extra radi ali, grozan je osecaj rukama kada sve krcka i kada se plastika ugiba. telefon je spolja kao neka kineska igracka. u poredjenju sa i7500 je obicno smece (izrada i kvalitet materijala).
Mene sad zanima gde se ovde nalazi Galaxy s. Posto ga svi nazivaju plastikanerom, da li je i on nalik na i5700 (cini mi s kao da je koriscena najgora reciklirana plastika) :)

Posto sam mogao da uporedim sve navedene modele, mislim da je plastika SGS u rangu sa 7500 ali da ce biti krckanja, bice... posebno po sredini kucista na ivicama gde se prednji i zadnji poklopac spajaju...tu mu je slaba tacka...ipak zaboravis sve to kad vidis prvo razliku u debljini aparata, a zatim, naravno i u karakterisikama...

Imam par pitanja u vezi muzike na SGS-u

1) Koji format za muziku preporucujete za slusanje na SGS-u,nebitno mi je koliko zauzima posto memorija nije problem,nabavio sam 32GB memorisku... Dakle kvalitet je presudan,pretpostavljam da je to FLAC format...

2)Da li mogu da dobijem neki od kvalitetnih formata konverzijom iz mp3 u taj neki vise kvalitetni... pretpostavljam da je moguce samo obrnuto,mada sam u konverteru koji koristim (format factory) video da je moguce konvertovati iz bilo kog formata u FLAC pa me interesuje da li bih time dobio nesto? Ili cu morati da trazim i skidam direktno taj format?

3) kako bi ocenili fabricke slusalice koje idu uz SGS (od 1 do 10),sigurno da ima daleko boljih resenja ali posto nisam bas mnogo zahtevan pitam da vidim da li bi dozivljaj sa nekim boljim stvarno bio vise nego ocigledan?

1. Flac
2. Nista ne dobijas
3. Recimo 5, imam ep 830 i njih bih ocenio sa 9, skoro duplo bolje.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

To za kvalitet slusalica zavisi od coveka, ako je audiofil onda ce mu biti 5, ja sam prilicno zadovoljan,dao bi 7-8...
Mene interesuje gde si kupio karticu od 32 Gb,koliko si platio i koja je brzina prenosa podataka?
A i citao sam da neka firma pravi adapter da ti rade komande sa nokiinih slusalica na Samsungu,meni bi to znacilo i zbog menjanja pesama a i da mogu da pojacam i utisam preko slusalica,da li zna neko nesto vise o tome?

To za kvalitet slusalica zavisi od coveka, ako je audiofil onda ce mu biti 5, ja sam prilicno zadovoljan,dao bi 7-8...
Mene interesuje gde si kupio karticu od 32 Gb,koliko si platio i koja je brzina prenosa podataka?
A i citao sam da neka firma pravi adapter da ti rade komande sa nokiinih slusalica na Samsungu,meni bi to znacilo i zbog menjanja pesama a i da mogu da pojacam i utisam preko slusalica,da li zna neko nesto vise o tome?

Karticu sam kupio preko limunda ne brendirana je i platio sam je 4000 za sada da kucnem u drvo odlicno me sluzi. Brzina upisa 3-4 MB/s...

A sto se slusalica tice pitam zato sto nisam imao priliku da isprobam neke od kvalitetnijih slusalica pa uopste nemam predstavu o tome da li postoji i kolika je razlika u odnosu na fabricke i da li vredi isprsiti se 3-5000 za neke bolje...

nece da se instalira :)

Evo ja ga koristim, istalirao sam bez problema. Ne znam šta bi moglo da bude kod tebe. Koristiš 2.3.2? Mada... treba da radi i na 2.2, čak i na 2.1. Brži je od bilo kog Launchera, nervirala me je neprilagođena rezolucija ali sada je ok. Probaj da ga iskopiraš u system/app, ako kod tebe neće drugačije.

Evo ja sam sebi izmenio da nema onaj odvratan "dock"

sc20110306-192349.png

Prilozi

• your_app_signed.zip
    551.9 KB · Pregleda: 20
Evo ja sam sebi izmenio da nema onaj odvratan "dock"

Mogao si i da ubaciš drugi. :) Meni ne smeta za sada, nego eto ti si instalirao, izgleda da samo Seraph ne može...

Ja možda sutra izmenim one indikatore stranice gore (mislim na pravougaonike), više mi se dopada ideja koju je odradio LG, beli kružići kao kod galaxy-a ali na izabranoj strani je unutra manji-crveni krug. Video sam to negde, hmmm... moraću da pronađem...

Ipak nije LG. Ako se neko seti gde je to video neka javi.

Poslednja izmena:
nece ni ovaj telepov....imam 2.3 defaultni...mozda je problem u tome

Sada liči na šljamsungov crapwiz :sceptic:

sc20110306-214821.png
sc20110306-214816.png

Prilozi

• your_app_signed.zip
    575.8 KB · Pregleda: 18
Evo kako baterija moze da drzi 3 dana,bio sam u romingu iskljucio 3g i pricao samo kad moram(nekih 35-40min za tri dana).Net samo na wifi gde ima ovako na off, sync off i baterija cepa 3 dana ko od sale!Inace mi baterija drzi pod punim opterecenjem 20-25h tj punim telefon svako vece.
SC20110307-020458.png
SC20110307-020450.png

SC20110307-020516.png

Poslednja izmena:
Pozdrav svim ljudima na forumu,

Samo da iznesem moje misljenje i probleme, po pitanju Android Gingerbread 2.3.2

Ubacio sam ovu verziju u telefon i ima mnogo bagova, bar kod mene. Uredjaj radi dosta sporije u udnosu na froyo, cesto zablokira, zamrzne ekran i mora da se vadi baterija, sto mi se na froyo ni jednom nije dogodilo, galerija i music player neki put nece da otvori, izbacuje da nema dovoljno memorije, a ima. Imam generalno neki problem sa baterijom, posto skoro da ne moze da izdrzi jedan dan, ukljucen je Data stalno, wifi retko ukljucujem i gps, znaci dosta telefoniranja i slusanja muzike, recimo 2 sata dnevno, u proseku. Mislio sam da ce da resi problem, cisto sam probao, ali nista od toga. Ako ima neko neki savet, bilo bi odlicno. Krenuo sam da citam temu ispocetka, ali ima bas dosta postova, pa cu pitati ovako, koji je rom najbolji i da li ima potrebe da se menja Radio? Zaboravih da dodam, tapatalk aplikacija uopste ne radi.

Jos jednom veliki pozdrav za sve...

Poslednja izmena:
Vrh Dno