Do skoro sam imao Galaxy i7500 i prodao sam ga da bi uzeo Galaxy s. Ali posto pare skoro necu nakupitiresio sam da u medjuvremenu uzmem neko prelazno resenje - i5700. Skockao sam ga sa sve Android 2.2 i razne specije, i sve to extra radi ali, grozan je osecaj rukama kada sve krcka i kada se plastika ugiba. telefon je spolja kao neka kineska igracka. u poredjenju sa i7500 je obicno smece (izrada i kvalitet materijala).
Mene sad zanima gde se ovde nalazi Galaxy s. Posto ga svi nazivaju plastikanerom, da li je i on nalik na i5700 (cini mi s kao da je koriscena najgora reciklirana plastika)![]()
To za kvalitet slusalica zavisi od coveka, ako je audiofil onda ce mu biti 5, ja sam prilicno zadovoljan,dao bi 7-8...
Mene interesuje gde si kupio karticu od 32 Gb,koliko si platio i koja je brzina prenosa podataka?
A i citao sam da neka firma pravi adapter da ti rade komande sa nokiinih slusalica na Samsungu,meni bi to znacilo i zbog menjanja pesama a i da mogu da pojacam i utisam preko slusalica,da li zna neko nesto vise o tome?
Xperia Arc Launcher - prepravljena rezolucija (480x800), sada je besprekoran.
nece da se instalira![]()
Evo ja sam sebi izmenio da nema onaj odvratan "dock"
Xperia Arc Launcher - prepravljena rezolucija (480x800), sada je besprekoran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari