Šta je novo?

Bulletstorm

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavrsih. Igra sije Epic-ove Gearse uzduz i popreko😀 Odlicna zabava.

Cekajte, jel radi na XP-u ili ne?, Drugar ima XP, isto zakuca kad nogom razbijes one kutije i pomaze jedino reset. Slicno mu se desava i sa black ops, kad se spusta niz onu sajlu. Probao je sve peceve i opet nista.

Ja sam presao na xp-u, a bogami sad evo zavrsavam i na win7 po drugi put. 😀 Jedna interesantna stvar vezana za UE3, ako imate npr. creative, xonar ili neku drugu kartu koja moze da obradjuje 96khz/24bit, prebacite na 44khz/16bit i igra ce raditi dosta bolje. Ovo je vezano za win7 jer je tamo zvuk procesorski (nema direct sounda) i na slabijim procesorima ne znam sa kojim razlogom solidno obara fps.

Vidim da je neko jos imao problem na istom mestu gde i ovaj moj drug pa sam mislio da je do XP-a. Jel uspeo neko da ga resi?

Posto mi je danas stigao disk :banana: probao sam malo Anarchy mod, ali sam igrao sam da osetim malo gameflow.

Nivo ima 20 talasa, 1-10 je ok, 11-15 malo izazovnije, 16-19 vec zeznutije, dok je poslednji vec tezak ako se igra u singlu jer ima dosta boss-ova. U singlu da se predje treba bas bas brzo da se igra i bukvalno da se leti sa slide-om po mapi (ovo je jedina igra posle UT3-a gde sam imao ovako brz gameplay, sa slide-om cak i brzi).
Sam Anarchy se krece sa poprilicno jadnim likom: za leash treba nekoliko sekudni da bi mogla da se koristi ponovo, kick i slide su dosta slabiji nego u kampanji itd. Tek od 15-og nivoa sam uspeo da do kraja apgrejdujem lika, leash i PMC, iako sam bio dosta dobar sa sakupljanjem ponea (npr ako je trebalo 1-2k za prolaz, redovno bih imao 6-8k poena).

Na poslednjem nivou sam zagunuo 3-4 puta jer dodje po 3 bosa (po jedan sa minigun-om, cannoner i sa driller-om) odjednom sa 5-6 ovih obicnih. Ova prva dva i nisu problem, ali jedino sto sam zaginuo je bilo od ovog treceg jer je bukvalno bio dovoljan jedan hitac dok sam jurio da ubijem druge. Prednost coop-a je jer saborci mogu da vas ozive, a ovako mora da se restartuje ceo talas pa je malo iritirajuce.
Takodje u Anarchy ima skala koja se puni za Blood Symphony (aktivira se na X). Tada se na nekih 10-ak sekudni aktivira mod gde se svi osim boss-ova ubijaju sa jednim udarcem (slide je najbolji jer moze da se naslaze nekoliko, ali i leash i kick isto rade); za bosove su potrebna 2 (prvi za skidanje oklopa a drugi za ubijanje). Ovo je ujedno i mac sa dve ostrice jer nema najave kada se power-up zavrsava (ili sam bio preokupiran ubijanjem 😀) pa se desi da se zaletite pravo na 2-3 boss-a i samo nestane.

Poslednja izmena:
Vidim da je neko jos imao problem na istom mestu gde i ovaj moj drug pa sam mislio da je do XP-a. Jel uspeo neko da ga resi?

ja imam jos uvek taj problem...puca kad hocu da razvalim nogom na pocetku...nemam resenje, menjao rezulucije i nista...deinstalirao sam igru :smash:

imam ključ za igru, rado bih ga prodao za dogovor, naravno ne radi u eadm-u jer je sa retail kopije, samo gfwl, samo neka mi se zainteresovana osoba javi što pre

Poslednja izmena:
Nisam čitao od početka, samo da pitam, jel se još kod koga dešava da kontrole mora svaki put podešavati kad uđe u igru. Naima, podesim sve po mom i kad izađem iz igre kontrole se vrate na default

Ih bre, nema me par dana na forumu i ovo izadje, nisam ni provalio 🙁
Sutra idem da je kupim 😀

Aha znači izašla igra to je lepo. ALI čitam i ne verujem, opet neki problemi sa OSNOVNIM stvarima, tipa kod nekih rezolucija ne radi kako treba!?? Pa alo ko je ovde lud, **** ih UE3, pa kakvo je to đubre zapravo od endžina..ili su programeri nesposobni da osnovne stvari naprave kako treba. Izvinite što ovako reagujem zato što sam nedavno sa Singularityjem imao probleme (i još uvek imam) FOV i muljave teksture...Ovakvi poluproizvodi i ne zaslužuju po meni više od 10e, gledam čisto sa tehničke strane. 😉 Povlačim sve ovo AKO me neko uveri da na originalu SVE radi kako treba 🙂

Kod mene nema nikakvih problema.
Inache,igra je vr'. Nije me skoro nesto tako zaludelo da ne primetim daigram par sati... 😀

dobra bas,meni je postala tek bas zabavna nakon 2 sata igre 🙂

ja imam jos uvek taj problem...puca kad hocu da razvalim nogom na pocetku...nemam resenje, menjao rezulucije i nista...deinstalirao sam igru :smash:

Drugar misli da je do same konfiguracije, posto i on ima slicnu konfu kao i ti samo je graficka kod njega ati 4670. Jesi probao mozda novi call of duty black ops? On je imao problem i sa njom, sve zivo je probao i igra je i dalje pucala?

Ma do XP-a je bre, ja sam i sa bl-opsom i sa bulletstormom imao taj problem, i sad kad sam opet nabacio win 7, sve lepo radi.

Drugar misli da je do same konfiguracije, posto i on ima slicnu konfu kao i ti samo je graficka kod njega ati 4670. Jesi probao mozda novi call of duty black ops? On je imao problem i sa njom, sve zivo je probao i igra je i dalje pucala?

COD BO je radio regularno kod mene...u sustini ovo jedina igra koju nisam uspeo da pokrenem...ne verujem da konfiguracija moze biti problem...a sta je ne znam...

Pazi, i meni je u jednom chapteru pucala igra bas kad sam trebao da sutnem nesto i kad god sam restartovao taj checkpoint opet je pucala. Tek kad sam restartovao chapter od pocetka nije mi pukla. U cemu je fora, ko ce ga znati...

Instalirao, igram vec par sati i sve radi extra na WIN 7 32bit.
Igra je odlicna, jednostavno vuce da ides dalje i vidis sta ce sada da se desi. Nego jel zna neko koliko traje otprilike, video sam koliko nivoa ima ali koliko je to prevedeno u sate ili dane igranja ?

Instalirao, igram vec par sati i sve radi extra na WIN 7 32bit.
Igra je odlicna, jednostavno vuce da ides dalje i vidis sta ce sada da se desi. Nego jel zna neko koliko traje otprilike, video sam koliko nivoa ima ali koliko je to prevedeno u sate ili dane igranja ?

7-8 sati, kakvi crni dani, ovo se odigra jednom i nikad vise... ovakve igre jednostavno kad predjem na njih se ne vracam nikad.

7-8 sati, kakvi crni dani, ovo se odigra jednom i nikad vise... ovakve igre jednostavno kad predjem na njih se ne vracam nikad.

Pa dobro, nisam ni mislio da cu da igram 5-6 puta igru nego sam mislio da ima malo vise da se igra 🙁

Ekstra igra, totalno iživljavanje. 😀 Jedva čekam DLC(ove).

Mislis da ce ih biti, ja cenim da ce pre da stave neki bulletstorm exp. pack ili samostalnu igru

Pa u glavnom meniju igre ima Downloadable Content opcija, jedino sto je za sada neaktivna.

Upravo zavrsio - HELL OF THE GAME 😀

I ja predjoh juce i bas mi se dja 😀
Ima li nekih vesti o nekom DLC-u?

Evo, i ja sam je upravo zavrsio, jedna rec: FENOMENALNA !!!

Igra je stvarno cudo, neverovatno dobra, grafika prelepa, predeli, detalji, filmske sekvence, originalna. Odusevljen sam.

Nazad
Vrh Dno