Šta je novo?

NBA 2K11

Skino sam roster od ovog Kove ili kako vec, je l' skodi ista ako igram na default slajderima? Ako roster nekako nije podesen prema odredjenim slajderima...

moze li neko da mi okaci poslednji official roster,posto im je server izgleda pa i ne mogu da ga skinem...Hvala

skinuo sam novi roster i mogu reci da nije nimalo zanimljiv...Dobijam sa Niksima po 20+ poena svaku na Hall of Fame i Simulation i to je neki minimum...

Moze li mala pomoc... pravio sam igraca (my player) igram dosta dugo sa njim, moram da promenim hdd, koje fajlove da sacuvam kako bih nastavio da igram gde sam stao na novom hdd-u. Ne polazim mi za rukom da nadjem fajlove koje sam load-ovao u igrici, niti postoji save folder. Da li je ovo uopste moguce tj. da li ce raditi kad ih iskopiram na novoj instalaciji 2k11, posto sam isto pokusao na starom NBA i nisam mogao daucitam te fajlove u igrici.

moras da ukljucis hidden files...

c:/users/tvoje ime/app data/roaming/2k sports/nba2k11/saves

sve iz tog foldera

eee jel ima neko mozda euroleague patch za ovu 11ku ???

Kojih 5 timova su najaci u NBA2K11 sa poslednjim oficijalnim rosterima?

Sledeci put kad budem igrao 2K11 ima da se naduvam k'o ovaj lik sto igra sa Portlandom :d A inace se derem k'o ovaj drugi, i to i kad vodim po 20 razlike :D

Jel igra neko online? Ja sam prilicno razocaran iskustvom, ocajna grafika i sve usporeno. Jesam nesto pogresno namestio ili nema resenja?

Igram ja online povremeno, mnogo je ružno i nema pomoći...grafika je uvek na low, retko se desi da odigram meč da ne laguje, a još ređe da povedem sa 10 razlike a da protivnik ne napusti meč...

Što se tiče grafike, obe strane moraju odraditi Benchmark, da bi bilo OK.

Što se tiče grafike, obe strane moraju odraditi Benchmark, da bi bilo OK.

Mislim da grešiš, igrao sam protiv drugara koji ima jak računar i opet smo dobili low graphic settings, doduše bez laga a obojica smo odradili benchmark i imali "potencijalnih" 110+ FPS sa svim podešavanjima na max.
Takođe sam kopao po oficijelnim 2k11 forumima i na više mesta sam pročitao da je to namerno odrađeno na PC verziji igre i da je to nije moguće promeniti nikakvim patchom jer je suviše duboko u net kodu igre, i da ih uostalom i ne zanima jer imaju daleko najmanje kupaca na PC platformi.
Do sad sam odigrao 50+ utakmica i uvek sam imao lošu grafiku, neverovatno mi je da bar jedan protivnik nije imao jaku mašinu i da je odradio bench (pored mog drugara)...

Za šta sluzi ovo kada pritisnem L1, dok drugar baca slobodno, trese se slika, za smetanje?? :d

Sve što je potrebno da bi 2K11 bilo što realističnije iskustvo nalazi se OVDE . Počev od Rostera (izmenjali su sve, od rotacija i playbookova, pa do u sitna crevca) nedostajućih faca, portreta i dresova, kao i pripadajućih patika, do "realističnih" slajdera...

Imam jedno pitanje u vezi odbrane, igram man-to-man odbranu, kad zagusti stavljam half-court press, ali nekad celu utakmicu mi neki protivnicki suteri budu slobodni. Kad sam igrao protiv Clippersa, man-to-man odbrana/half court press, stavim play tight off i on ball na sutere, i opet se Gordon ili neko drugi izvuce sam na trojci. Kako to braniti? Nije problem kad je u pitanju jedan suter, onda samo njega pratim, ali ovde mi se desavalo da na trojci sami budu i Gordon i Williams, Gomes, pa cak i Aminu mi je dao koju trojku. Al' dobro, ionako su u zadnjoj cetvrtini sutali 1/4 trojke, a ja 4/5 :d

Poslednja izmena:
Ljudi, jel uspeo neko da sacuva progres u Jordan Challenge? Imam napravljen user profile (bez njega ne moze ni da se startuje igra) ali kada predjem jedan od zadataka i krenem da se vratim u Jordan meni, vidim da radi saving, ali mi izbaci poruku da ne mogu da sacuvam jer nema kreiran user profile. Probao sam da brisem postojeci profil, pa da pravim drugi ali nece. Pre nekoliko igranja mi se desilo da mi je pored jednog od zadataka pisalo da sam presao, znaci uspesno mi je to sacuvao, ali kada sam zavrsio drugi zadatak izbacilo mi je onu gresku da ne mogu da sacuvam progres, i onda mi je bio obrisan i onaj zadatak koji sam presao. Jel ima nade da se ovo sredi, jer me mrzi da prelazim ceo Jordan Challenge odjednom?

Jel postoji neki offline update igre, mozda bi on pomogao? Moja verzija je mislim 1.0.1.1.

Poceo sam My Player i imam par pitanja...
Igram PG i draftovala me Minesota. E sad, odigrao sam neke dvije utakmice od cetiri ukupno, nekakav summer i nisam bas zadovoljio po "mentorovim" komentarim. Moje prvo pitanje je da li se treba mnogo ostvrtati na ono sto on prica? U toku utakmica sam uspjesno odradjivao 2 od 3 zadatka.

Druga stvar se odnosi na ponasanje mog igraca tokom utakmica. Da li je nomalno da se ponasa *****ski:

1. Pri vodjenju lopte iz cista mira krene da se vrti oko sebe, ide unazad i sl.
2. Pri ulazu u reket i polaganju ili pri sutu iz blizine, duzina pritiska mi odredjuje jacinu suta koliko sam skapirao. E sad, zbog cega moj igrac, nekad na kraci a nekad na duzi pritisak, potpuno bespotrebno odradi roling, ili varku suta pa tek onda sut ili neku slicnu glupost?? (da ne pricam koliko sam banani popio zbog toga ili mi je jednostavno izbijena lopta iz ruku)
3.Zbog cega je moj igrac u trku sporiji od centra koji ima 2.10 i ko zna koliko kg?
4.Zbog cega moj igrac ponekad posle jedno 3-5 sekundi kasni da odradi ono sto hocu? Npr. varka suta, ili ulazak u reket i polaganje?

Jel ja nesto nisam podesio sto je trebalo ili je ovo neki bug? Ili ce pak brzina i okretnost doci sa iskustvom?

Eto, ako bi neko bio dobar da mi pojasni malo situaciju.
Tnx.

Pod 1 i 2 se i meni desavalo... veruj mi da sam ludeo od toga... pogotovo od 2. stavke
Sto se 3. tice... ***... problem takodje... a 4. nisam primetio ako se dobro secam... ali ne, nije do tebe...

Znam da nema veze sa igrom NBA, ali ima sa NBA ligom.
Zasto vec 2,3 dana nema linkova za live stream tekmi na ovom sajtu ?
http://atdhenet.tv/
Znam i za www.fromsport.com ali na ovom prvo sam uvek najlakse nalazio solidne streamove.

Odradio sam benchmark i opet kad igram online sve je na low, kako to? Kao da igram NBA Live :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno