Šta je novo?

Fotografije - 2011 (Pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao ili mogla, svaka cast na fotki. Izvukla si maksimum iz tog samsunga, promeni ga sto pre 😀 Govorim iz licnog iskustva jer meni je taj samsung bio prvi aparat, upotrebljiv je samo na iso 80 i to je diskutabilno (dosta shuma), za sve ostalo je:wc:

Mogao ili mogla, svaka cast na fotki. Izvukla si maksimum iz tog samsunga, promeni ga sto pre 😀 Govorim iz licnog iskustva jer meni je taj samsung bio prvi aparat, upotrebljiv je samo na iso 80 i to je diskutabilno (dosta shuma), za sve ostalo je:wc:

Zamenjen je sa Panasonic Lumix tz 10, a inace bio je i moj prvi aparat , ovu fotku sam iskopala od prosle godine, nekako mi je ceo taj period bio drag , pa tako i fotka, inace napravljena je iz auta u blagom pokretu! E sad posto imam malo ozbiljniji aparat, krecem u svet istrazivanja i ucenja zajedno sa vama! 🙂

kucica.jpg

Evo jos jedna, mozda neko prepozna svoju kucicu!

Poslednja izmena:
Ovaj beton (ili šta je već) na suncu izgore rožnjače. Bez njega lepa sličica.

Слободно користи програме да дотераш фотографије. Направљени су да би се отклониле грешке настале услед ограничених могућности апарата или особе која рукује њиме, и не треба се устручавати... Наравно, нису ни они свемогући. Ево, са два клика можеш значајно поправити тај прегорели бетон:

Prilozi

• kucica.jpg
    kucica.jpg
    459.3 KB · Pregleda: 147
Слободно користи програме да дотераш фотографије. Направљени су да би се отклониле грешке настале услед ограничених могућности апарата или особе која рукује њиме, и не треба се устручавати... Наравно, нису ни они свемогући. Ево, са два клика можеш значајно поправити тај прегорели бетон:

Ali to je problem sto ja moram prvo da naucim da koristim npr photoshop! Kupila sam neke knjige i krenula u citanje, ali tek sam na pocetku! Hvala punoooooooo

gago fine fotke ma koliko da su dobre uvek moze bolje pa i da si profesionalac i uvek su saveti dobrodosli 🙂

Evo da ne bude offtopic da postavim jos neku nocnu , ja sam psiho za nocne fotografije zbog cega me i svi zezaju🙂)))

cLH5j.jpg

😀

ahahaha Kralju :-DDDDDDD

sto je dobra, extra....bas mami osmeh na lice ....super.....

evo jos par nekih

sdc10939v.jpg

gostiljskivodopad1.jpg

poglednajezero.jpg

Prva je direktno iz fotoaparata, pa ako nekoga ne mrzi da ukloni datum i malo je dotera da je okacim o zid! 😀 Druga to sam se ja igrala, a treca mislim da je ok!

evo moj prilog tvoje fotografije sa skinutim datumom...

Nesto sveze..

photo0121ge001mirror.jpg

photo0236z.jpg

photo0248u.jpg

Danas, nabrzaka dok sam se vracao iz setnje. 🙂

Vojna smotrana Uscu, rano jutro!
IPod Touch 4g 1MP + HDR

Prilozi

• Usce vojna smotra.jpg
    Usce vojna smotra.jpg
    393.5 KB · Pregleda: 104
  • Usce vojna smotra 2.jpg
    Usce vojna smotra 2.jpg
    503.9 KB · Pregleda: 122
4hX4C.jpg

Zena sadila neko cvece...

Pogled u Budimpešti - Canon A570 IS

Prilozi

• _1.jpg
    _1.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 144
Supruga sadila cvece pa mi se svidele kapljice 😉 Nije neki kadar, uslikao sam na brzinu, bitnije mi bilo da zamutim pozadinu. Super macro + malo zuma + manualni fokus su odradili posao.

Poslednja izmena:

Jos nocnih shotova sa prozora :-D

heheh ma da to sada stavim i na fotografiju mobilnog telefona 😛PPP naravno fotografije koje sam ja uslikao 🙂 navika je cudo 🙂

Zanimljiva slika Igore, cime fotkas? I jel ima neki image hosting da je banner free poput imgur-a ali da ostavlja exif, jel zna neko?

DSCF0857.jpg

Pozdrav!

Evo jedan noćni shoot sa Fuji HS10, na 30x optičkom zumu !

DSCF0857.jpg

Pozdrav!

Evo jedan noćni shoot sa Fuji HS10, na 30x optičkom zumu !

Odlicna 🙂. Pa i meni je pisao exif do skora sledecu sliku kada uploadujem videcu da mi je ne smanjuje pri uploadu... svaki put zaboravim da iskljucim resize

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno