Šta je novo?

Fotografije - 2011 (Pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одлична! Као да је цртана руком у неком стрипу...

Evo jedna ( moja ) starija... Odlicna je za ' na zid ' pa ako se nekome toliko svidja - PP 🙂

Elem...

Manijacka

DSC_2218copy2.jpg

Uh odlicna....

Bas odlicna mracna urban fotografija. 🙂

Ja mislim da je nisam ovde kacio... Bila je na DizajnZoni ( bila izabrana za fotku 2009. godine ), ali se stvarno ne secam da sam je ovde pokazao. Ako, ipak, jeste - dugujem izvinjenje 😀
U svakom slucaju - hvala ! 🙂

Slikah juce jednog BG repera, kompozitora itd .... u jednom trenutku naidje komsija Malisa .... 18 godina!!!, gluv skroz ali rezi na aparat za sve pare 🙂 ..... odusevio nas je svojim stavom i drzanjem i .. zasluzio je covek sliku ...

Malisa.jpg

Jel ovo slikano kod 8. beogradske gimnazije? 🙂

XgoaL.jpg

Maj fejvorit 😀

Meni ovaj imgur sklanja exif, ali ga koristim jer nema ni jedan jedini baner i radi k'o zmaj. Ako imas neki hosting koji brzo radi, nema reklama i ne sklanja EXIF odmah prelazim na njega 🙂

Evo jedna ( moja ) starija... Odlicna je za ' na zid ' pa ako se nekome toliko svidja - PP 🙂

Elem...

Manijacka

DSC_2218copy2.jpg

Fantasticna fotka.Mozes li da okacis link s vecom rezolucijom, posto ne mogu da ti posaljem PP

Jos jedan nocni shotic od mene 🙂

miamia rece na pp kontakt a ugaseno primanje privatnih poruka, ccccc 😉
okaci nam ovde link sa vecom res ako nije problem

Sry drugari, stvarno nemam pojma kako mi se ta opcija provukla...
Sry jos jednom, imate PP...

Hvala puno! Gde je slikano? Jel dama slucajno stala ili je izrezirano ?

Fotkano je u Londonu, pre 3+ godine, nista nije izrezirano, ona je tu tako stajala, ja snimio situaciju i imao srece da mi je objektiv, koji je trebao da bude na aparatu, bio na istome 😀
Posle 10 koraka ( ja sam je ufotkao i produzio pored nje, desno, ) njena cerka je izletela kroz ta vrata ispred nje 😀

10_dsc_2222copy.jpg

Evo je...

10_dsc_2222copy.jpg

Iako gore stoji znak da se ne "izbacuju" fotoaparati, da nekome ne bi ispali na glavu 😉

^ Gago, šta si slikala ovde?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno