Šta je novo?

Fotografije - 2011 (Pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala!

Evo još jedna pred spavanje 🙂

dscf0965edit.jpg

komso 🙂 dulsrules ovo je samsung WB550 napravio mogu da postavim shot exifa da vidis podesavanja jer je sve manuelno eksopzcija misim da je 8 sec ,fokus manual na beskonacno....

Ovo ipak nije Vukajlija, ne vidim poentu ovoga.

IMG_0912.jpg

IMG_0925.jpg

IMG_0937.jpg

IMG_0942.jpg

IMG_0943.jpg

IMG_0949.jpg

IMG_0997.jpg

Moja ćerkica Anastasija, mali *******t...

Sve kritike na slike su dobrodošle.

Poslednja izmena:
dooyo, mnogo centralnog kadriranja🙂

evo par sa Divčibara 🙂

photo0279.jpg

photo0283.jpg

photo0284f.jpg

photo0295.jpg

photo02932.jpg

photo0296.jpg

photo0300s.jpg

photo0304n.jpg

photo02991.jpg

photo0311.jpg

photo0310old.jpg

prolece 🙂

DSCF3796.jpg

@HSVstoned
Imas thread za slike sa mobilnih telefona, ovde su digitalni fotaparati...

Fotografije su sa digitalnih aparata ne sa mobilnih telefona 🙂

Poslednja izmena:
Quote sa prvog posta, Pravilnika ove teme:

Fotografije - 2011 (Pravila u prvom postu)
Ovo je zvanična tema sa fotografijama koje ste napravili Vašim digitalnim fotoaparatima.

Pravila:

1. Ova tema će prvenstveno služiti za pokazivanje tehničkih mogućnosti Vaših digitalnih fotoaparata. Fotografsko umeće je poželjno, ali je u drugom planu....

Tako je sa razlogom, da se ova tema ne bi pretvorila u IT Sličice ili nešto sl.

Kako god.
Da imam neko osnovno umece- imam. Da fotografije osim po nekim ogranicenjima samog senzora ne ostavljaju jadan utisak-ne ostavljaju.
Uostalom, moze neko da uzme i prosumer ili dslr i postavi ovde neku brljotinu i sta sad ?
Ne trazim da mi se lajkuje, glasa na nekim konkursima, samo vezbam u periodu skupljanja kesa za dslr i hocu predloge, kritike-sugestije.
A to u temi za fotografije sa mob. telefona ne mogu da dobijem a i tema je mrtva.

Fotografije su dobre samo sto eto tema je posvecena Digitalnim Fotoaparatima, no nije moje da se mesam u to 🙂 Izvini sto sam ista rekao ;-)

Ne razumem sto se bunis ko grk u apsu - lepo smo ti rekli da su ovde fotke samo sa aparata a ne sa mobilnih telefona.

Ne bunim se, samo konstatujem.
uzdravlje.

morava.jpg

p1030098d.jpg

p1030084.jpg

p1030081a.jpg

E sad citam kako se bunite za mob fotke, verovatno ne bih smela ni ja da postavljam fotke jer nisu profi...ali meni je super da se druzim sa vama, ako vi necete sa mnom vi recite....🙂

I evo jedna gde sam se ja igrala, a ustvari sam je zamislila kao neko trenutno stanje emocija ...pa evo i ona ovde iako znam da vam se uopste nece dopasti

52472639.jpg

Poslednja izmena:
dete_bw.jpg

Odavno nisam ništa okačio ovde...

Ajd i ja da nesto okacim takodje B/W.

Zimski motiv sa jakim snegom. 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno