Nemoj da mu pošalješ podešavanja za c530 kao pp nego kao post, voleo bih i ja da pročitam ta podešavanja pozz.
Evo neka podešavanja za c530Nemoj da mu pošalješ podešavanja za c530 kao pp nego kao post, voleo bih i ja da pročitam ta podešavanja pozz.
Pa ne moram bas sutra da ga kupim .. ali ce mi trebati sigurno za naredna 2 meseca do leta sigurno. Sta donosi taj d530 ? I ako tek sada izlazi u usa.. kod nas ce da dodje verovatno u junu po ko zna kojoj ceni?
Mislim .. da li se isplati cekati..jel se znaju performanse tog uredjaja? Mislim ja bih sve da imam, kao i svi, i dlna (nigde nisam video u specifikacijama da c550 ima dlna a ovde se prica da ima) i nove tehnologije i da traje sto duze a da sutra ne izadje nesto sto je za slicne pare 2 puta bolje ,i nedaj boze neki novi standard
Ako me razumete.. razumes.. ?![]()
Moja podešavanja slike za C530
Main
Picture Mode: Standard (standard profil koristite za sve priključene uređaje, ništa game mod i slično)
Backlight: 5 (ovo zavisi od toga koliko vam je osvetljena soba, eksperimentišite, ali ne bi trebalo preko 7)
Contrast: 100
Brightness: 43
Sharpness: 0 (ovo je važno!)
Color: 37
Tint: G55/R45
Eco: Enable No Signal Power Off
Advanced Settings:
Black Tone: Off
Dynamic Contrast: Off
Shadow Detail: -2
Gamma: 0
RGB Only: Off
Colour Space: Native
White Balance: See Below
Flesh tone: 0
Edge Enhancement: On
Picture Options:
Color Tone: Warm 1
Size: Screen Fit
Digital Noise Filter: Off
MPEG Noise filter: Off
HDMI Black Level: Low
Auto Protection Time: 2 hours
Grayscale:
Red Offset: 23
Green Offset: 21
Blue Offset: 15
Red Gain: 45
Green Gain: 20
Blue Gain: 21
E sad, bitno je da NE dajete input name za ulaze. Ako npr nakačite na HDMI1 računar, i u input name setujete PC, nećete moći da promenite HDMI level i slično... Znači BEZ imena i standard profil!
Javite rezultate![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari