Opet imam neke primedbe...
Stavio sam taj darkys 9.2 i uradio sam Darky ROM Configuration i ponovo fleshovao uređaj.
Sad je sa te strane sve ok. VRATIO MI SE ANDROID MARKET!

Međutim, primećujem da malo laguje kada malo brže želim da koristim tel (kada prelazim sa strane na stranu, kad otvaram jednu, drugu, treću app, itd.)
E sad, ne radi mi MAPS! Izbaci da je MAPS has stopped unexpectedly. Try again... Međutim, ne mogu da ga otvorim nikako. Restartovao sam tel. Šta da radim?
Dalje, imam problem sa android marketom na netu. Više ne mogu ni jednu app da instaliram na tel. Kad kliknem na one koju su nekad bile instalirane, moj uređaj je zasenčen, tj. ne mogu da ga odaberem, dok iz marketa u telefonu, mogu da instaliram sve te app. Ima li neka fora kojom mogu da instaliram sve aplikacije, nakon svežeg instaliranja ROM-a?
Dalje, putem Quadrant Standard aplikacije, došao sam do rezultata od 1065 bodova... Video sam da ti bodovi na SGS idu mnogo preko. Da li ovo znači da ipak nešto ne funkcioniše kako bi trebalo, sudeći po tim bodovima?
Nadam se da ćete mi odgovoriti na ova pitanja...
I još jedno pitanje za kraj... Kada se radi ROM FLASH, da li to znači da se OS instalira totalno fresh (kao kada se radi fresh install windowsa sa prethodnim formatom) ili ima neka caka da se totalno uradi restore OSa?