Fermi zamenjen Ati kartom(6950 otkljucana u 6970), izvrteh L4D2 i gle cuda-problema sa low gpu usg vise nema! GPU zakucan na 97-99 % sa vsync off, sa vsync on konstantnih 60.1 fps i zauzece naravno oko 30ak%. Dakle tacno onako kako bi "normalna" karta i trebalo da se ponasa u toj igri. Thuban je radio na 4018mHz, malopre sam ga spustio na defaultnih 3.2gHz (uz turbo core pa se moze reci da je 3.6 ipak) ali opet nema promena-GPU usage prakticno zakucan. Na karti sa 20ak% sirove snage vise, gpu usage bi, logicno, uz isti CPU, mogao da bude samo nizi, ali nije. Sto se stutteringa, seckanja i lagova tice, stigao sam da provrtim samo Warhead i tu je situacija znatno znatno bolja nego sa Fermijem, fps je tu ocekivano bolji ali ne mislim na to nego na osecaj glatkoce prilikom igranja. Ostaje da istestiram 10ak igara za konacnu ocenu, ne bih da brzam sa zakljuchcima ali mi je i ovo vec prilicno indikativno, malo je reci da sam progledao.
Villy, interesuje me posto si na AMD platformi i vozis Thubana a rekao si da si zadovoljan s tim modovanim driverima za gtx460, jesi probao sve gde je bilo problema? Zao mi sto nisam stigao da probam i te drivere, ali vidim da se neki zale da im ni to nije resilo problem.