Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Profit se vraća u igru:p
Još sam malo igrao, nije loše, mada kontam da batalim do izlaska igre, čisto da se spasem nerviranja oko bagova:)
Ono smeće po kanalizaciji loše izgleda:p

vidim na stanim forumima: "who the fuck is this Alcatraz guy?"
i na YT-u takođe :D
dobar im je teaser za sve one koji nisu hteli betu da rokaju

Sad mi drago sto sam izdrzao i nisam uzeo da igram tu "pobelu" verziju. Bice ovo dobra igra za nas koji smo uspeli da istrajemo :)

Spremili su čokolade za sve koji su čekali:D:p

ok, Prophet se vraca da me (alcatraza) uputi u ono sto zna. Da ja ne napravim istu gresku kao on i Nomad. Ali to dovodi do novog pitanja: gde je Nomad? Mozda ce se i Nomad pojaviti u nekom momentu u igri, ali to treba da bude "siprajz" za fanove.

Zar nije nomad = alkatraz, ja to tako shvatih? Što bi prorok spasavao tamo nekog alkatraza ako to nije novi nick za nomada? Nomad je spasao profita od smrzavanja u prvom delu, kontam da mu je to ovaj vratio?

Ili sam skrenuo levo kod Albukerkija:D

pa nije jasno navedeno da li je to ovaj inkognito ili se radi o drugom liku. zasto bi menjao alias? sve ce biti razjasnjeno jednom kada predjemo igru. ovi sto su igrali betu murs iz teme :D

Jeste, ti će nam kažeš:D:p

Zar nije nomad = alkatraz, ja to tako shvatih? Što bi prorok spasavao tamo nekog alkatraza ako to nije novi nick za nomada? Nomad je spasao profita od smrzavanja u prvom delu, kontam da mu je to ovaj vratio?

Ili sam skrenuo levo kod Albukerkija:D

Skrenuo si. :)

Developeri obozavaju da u nastavcima igara glavni likovi budu novi karakteri... Mnogo olaksava proces "tutorijala". Da je ponovo Nomad glavni bilo bi tesko ponovo igracima predstaviti tutorijal sekcije koje moraju da ubace radi novih igraca.

Utripovao sam, izgleda:)

Mene opet smara to menjanje, a plus nema ni onog sajkoa ludog:(

:Klanjanje

Lajkujte ga, please:D
facebook-like-button.jpg

Ahahahahaha prejako!!! :D

Btw ako vredi MP, uzimam original, ako nekoga zanima za 25-6$ neka se javi

A few impressions from the magazine supplement to the PCGH Crysis2 04/2011:

"Crytek DX11 confirmed in an interview. [...] is delivered by Day-One Chance-patch. tessellation support, more upbeat post-processing effects, Screen Space Ambient Occlusion and Parallax Occlusion Mapping."

Benchmark:
DX9 1920x1200 highest level of detail, Core i7-950 (3.06 GHz), 6GB DDR3, GTX 470, Win7

2D MinFPS: 40 maxfps: 52

3D MinFPS: 34 maxfps: 45

Opinions on Singelplayer:
"Crysis 2 is great."
"[...] the game but remains clear and not to degenerate into Crysis 2 Call of Duty "

I da ne zaboravim -

zigic je napisao(la):
jel ovo izaslo? vidim linkove od 4.3GB?

facebook-like-button.jpg

Poslednja izmena:
Shta znachi ovo 2D i 3D? Kao obichan i stereo 3D mod ili shta? Ako je ovako, onda nije loshe, mada kapiram da je ovo bez AA i DX9. Ko zna kako ce to raditi sa DX11 :(

kada treba izadje prawa werzija :)))?
Swi me ubise u owaj pojam kod mene sa owom beta werzijom :D
pozz swima

Heh znaci dx11 mod ce biti u day0 patchu.... Nista od dx11 benchmarka pre nego sto se igra pojavi u prodaji :-/

kada treba izadje prawa werzija :)))?
Swi me ubise u owaj pojam kod mene sa owom beta werzijom :D
pozz swima
Igra izlazi 22. odnosno 25. marta.

Zamolio bih te (ako nije problem) da na forumu ubuduce koristis v umesto w.

Ubija nas u pojam kad neko pise w

U *** ne mogu više da čekam :(

Nije sutra nego prekosutra ;)

Reshio sam da podrzim Crytek, tako da sam preorderovao ovo chudo na steamu. Nadam se da necu josh jednu GTX570 morati da dodajem da ih podrzim :d

Sad mi drago sto sam izdrzao i nisam uzeo da igram tu "pobelu" verziju. Bice ovo dobra igra za nas koji smo uspeli da istrajemo :)

+1, i ja je nisam ni omirisao, iapk sam prvo konzument, pa tek onda mozda kriticar...

joj bre, ziv nisam dok dodje igra. na svu srecu trenutno igram castlevania na xbox pa cu prvog mp demo.
btw, koliko ce trajati demo? nigde ne pise. bas bi bilo super da je do 22.

Vrh Dno