Ako neces da cekas modele sa svojezgarnim procesorom, u principu je nereseno...
SGS ima pored boljeg ekrana, bolje baterije, i bolji GPU procesora, kao i podrsku za vise kodeka, od kojih se posebno istice mkv...Sad tek TI izbacuje dvojezgarnu OMAP 4 seriju sa istim PowerVR 540 koji je u SGSovom procesoru. Po mom misljenju tek ce se ove godine pojaviti aplikacije i igre koje ce moci iskoristiti njegovu snagu.
DHD je kvalitetnije napravljen, mada me onaj poklopac za microSD posebno nervira. Procesor je novije generacije ali sa slabijim Adreno 205 gpu-om. Ipak, odluka Sony-ja da ubaci taj isti Qualcomm 8255 u Xperiu play ce omoguciti ekstra igrice i za DHD. Tu je i veci ekran, kao i Sense UI...
Oba telefona imaju odlicnu podrsku na XDA, i tu problema nema
Da ne bude zabune, imao sam SGS neka 4 meseca a sada koristim Desire Z vec dva meseca koji je umnogome slican DHD-u, a i sam DHD sam imao prilike par dana da koristim, pa sebe smatram dovoljno kompetentnim
Elem, da ne bude da sam ovoliko pisao, a nista nisam napisao, neces pogresiti sta god da uzmes, a u svetlu tvojih zahteva, mozda mala prednost DHD-u zbog veceg ekrana koji znaci za browsing, i boljeg gps chipa, zbog navigacije. Baterija ti moze biti problem, pa vodi i tome racuna. Steta sto ti je kamera totalno nebitna, jer onda dileme ne bi bilo, SGSova kamera je za klasu bolja od one u DHDu, a posebno u rezimu video snimanja...