Brzina mi je mnogo veća od 1Mb/s a 200 evra za naše uslove nije mala para, ali ti traje dok si živ i plus imaš neke dodatne benificije. Možda mi sad ne treba ali nikad se ne zna...
Da li je davanje novca za Megaupload premijum nalog glupost?
Najbolje od svih mi deluje ova opcija za doživotni nalog koji košta 200 evra.
A premijum nalog važi i na nekoliko drugih mega-servera (npr megavideo ili megapix)
Uplati news ili seedbox ... Mnogo isplativije i jefitnije
Pitanje u vezi megaupload.Da li free userima smanjuje brzina u zavisnosti od doba dana?Jel mislim da nocu brze skida.
Naravno da je sporije. Isplati se uvek platiti premium account.
Nekom da, ali vecini ipak ne :trust:
Pa ako ja skinem 1TB mesecno bez drndanja sa ukucavanjem catcha koda i meni neupotrebljivih torreta ne vidim kako 6e mesecno moze biti skupo.
Mislim da svako mora da se složi s tim 🙂, samo šteta što uploaderima očigledno ne odgovara pa da možeš da nađeš šta ti treba na mu. Iz mog iskustva najmanje je linkova na mu od ovih najpopularnijih (manje nego na rs, hotfile, fileserve, možda i filesonic...).
samo šteta što uploaderima očigledno ne odgovara pa da možeš da nađeš šta ti treba na mu. Iz mog iskustva najmanje je linkova na mu od ovih najpopularnijih (manje nego na rs, hotfile, fileserve, možda i filesonic...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari