Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Kod mene uzasno, cas kasni cas zuri a na svakih 30ak sekundi se okrene za 90 ili 180 stepeni na kratko pa se vrati.
Moram da reinstaliram ndrive pa da probam.
Ali meni se i pre tripovao kompas, non stop mi izlazila poruka o nekim magnetnim smetnjama i kao da nesto vitlam telefonom u obliku osmice.

Gde ti zivis...na strazevici? :)

Kod mene uzasno, cas kasni cas zuri a na svakih 30ak sekundi se okrene za 90 ili 180 stepeni na kratko pa se vrati.
Moram da reinstaliram ndrive pa da probam.
Ali meni se i pre tripovao kompas, non stop mi izlazila poruka o nekim magnetnim smetnjama i kao da nesto vitlam telefonom u obliku osmice.

***,ne znam shta da ti kazem....neke dobre rashlje u shake i premeri sobu u kojoj spavas. :D

Ne,ozbiljno, to mi nesto ne deluje kako treba. Ne bi trebalo bas toliko da zeza. Meni Ndrive i ti kompasi i zezalice shljakaju o.k...

MilosNBGD, zasto mislis ta bi ti prihvatili reklamaciju zbog baterije?

Pa recimo jer je telefon u petak napunio 7 dana otkad sam ga kupio, jer se baterija ponasa jako cudno, jer se puni vise nego sto bi trebalo, jer gubi oko 2% baterija na sat vremena, jer se za noc baterija utrosi oko 15% (od ponoci do 7 ujutro)... Dovoljno razloga?
Radio sam upgrade na Bada 1.2 po pravilima preko zvanicnog programa za UPGRADE zvanog KIES, najnovija verzija. A drugo, baterija je potrosna roba, ona se menja po potrebi, ali posle 7 da bi trebalo da bude normalna, a ne da se desavaju takve stvari.

Poslednja izmena:
Probaj ovo

type in *#0228# and check MAX SOC VALUE
Lets say it is 95%
This is the max value upto which ur battery can be charged.From what u mentioned ur MAX SOC should be around 97%. Now follow carefully
1) type in *#0228# on your keypad when u r in homescreen
2)Now the screen flickers(refreshes) every second.
3)without pressing any key put ur phone in charging.
4)now u will observe the first 3 values on screen increasing.
5)wait until the first 3 values become 100%
6)If the phone says "FULLY CHARGED" before the three values become 100%,Click the END button.switch off the power supply and start from step1
7)After u attain 100%,ur battery should be charged to the complete extent

Izvor: http://www.samsungwaveforum.com/sam...rmal-for-battery-to-say-97-after-full-charge/

A kakav držač za fon koristite u kolima? Ja sam nabavio onaj univerzalni ali je brate ogroman, zauzima mi pola šoferšajbne i pritom nonstop vibrira, razmišljam da nabavim neki garminov držač i da ga prepravim.

A kakav držač za fon koristite u kolima? Ja sam nabavio onaj univerzalni ali je brate ogroman, zauzima mi pola šoferšajbne i pritom nonstop vibrira, razmišljam da nabavim neki garminov držač i da ga prepravim.

Cek...a kakav univerzalini imas, jel OVAJ...ako je taj da ne uzimam, posto sam bas mslio da ga uzmem jer je telefon u potpunosti slobodan!!!

Ja imam OVAKAV, drzi dobro, jedino sto su dugmici sa strane telefona ne dostupni kad se isti stegne!

Nda... Malo ljudi u stvari kapira da Bada i nije operativni sistem već "platforma" (čitaj skup biblioteka, odnosno API i apstrakcionih lejera). Slično KDE okruženju koje se može instalirati i na Vindous ni na Linuks i na BSD...

Samsung na svojim telefonima zapravo ni ne koristi Linuks kernel, a većina korišćenog otvorenog koda potiče sa raznih BSD OS-ova.

Mnogo brze mi uhvati GPS signal kad stavim fon npr. na tablu u kolima,ili negde drugde,nego kad ga drzim u ruci.

na par mesta su primetili da je puno bolji prijem kada se stavi na tablu auta nego u urci, valjda ruka blokira dobar prijem. danas prevalio 300 km puta i Ndrive radi ko bombona, cim promasis posle 3 sekunde radi rekalkulaciju sto je odlicno, smara malo ako poznajes put ali ako si na nepoznatom terenu to je odlicno.

Mnogo brze mi uhvati GPS signal kad stavim fon npr. na tablu u kolima,ili negde drugde,nego kad ga drzim u ruci.

na par mesta su primetili da je puno bolji prijem kada se stavi na tablu auta nego u urci, valjda ruka blokira dobar prijem. danas prevalio 300 km puta i Ndrive radi ko bombona, cim promasis posle 3 sekunde radi rekalkulaciju sto je odlicno, smara malo ako poznajes put ali ako si na nepoznatom terenu to je odlicno.

INFO:

Predstavljen je veceras Galaxy S II i Galaxy TAB 10.1 ... veceras ni reci o badi, ali nadamo se da vec od sutra zanmo nesto konkretnije...
Inace, Galaxy II goni NOVI Samsungov dual-core kodnog imena ORION sa najverovatnije monstrumom od grafike...detaljnije verovatno u narednim danaim...

VELIKA VEST ZA WAVE-ase... izgleda se blizi kraju portovanje Androida 2.2 za WAVE... izvor

Poslednja izmena:
Videcemo sta ce biti u 2h am...a ovo za Android bilo bi cudo, ako odrade sve kako treba, a i da ne bude nesto mnogo komplikovano za ubacivanje, pa ja ne znam, onda bi stvarno pukli dusmani... :D

i šta se desilo u 2 izjutra, teško da je bada 2
wave 3 zajedno sa badom 2 bi trebalo predstaviti po danu, ili je wave 3 samo glasina

i šta se desilo u 2 izjutra

Izgleda im nestala struja, pa odlozeno... :D
Ja gledam onaj sat, otkucava, i taman dolazi do nule, kad, posle krenuo u minus, dobra fora... :D

Neko pre rece da 15.-og predstavljanje bada 2.0, videcemo, posle svih citanja o 2.0, mene brine ipak jedna sitna stvar, ako na Wave obicne gif animacije znaju pomalo da koce, kad se stave kao pozadina, kako li ce da rade animacije koje su u sklopu Bada 2.0 sistema, nije mi tu neka logika bas...

Pazi to sto GIF koci sistem ne verujem da je do slabog hardvera vec do loseg softvera, trebalo bi da to isprave kako izlaze nove verzije. Ne verujem ni da ce da se zavrsi badom 2.0...

A gde zure? Sto ne naprave Badu 1.5 koja ce resiti probleme u Badi 1.2 i donese nesto novo. A Bada 2.0 da bude revolucija.

INFO:

Predstavljen je veceras Galaxy S II i Galaxy TAB 10.1 ... veceras ni reci o badi, ali nadamo se da vec od sutra zanmo nesto konkretnije...
Inace, Galaxy II goni NOVI Samsungov dual-core kodnog imena ORION sa najverovatnije monstrumom od grafike...detaljnije verovatno u narednim danaim...

VELIKA VEST ZA WAVE-ase... izgleda se blizi kraju portovanje Androida 2.2 za WAVE... izvor

Ovo je odlicna vest. Bila bi prava stvar da Wave bude kao HD2. Ima portovan maltene svaki OS za njega pa izvol'te,birajte ko sta voli....

EDIT

Inache,malo sam proucavao onu zavrzlamu sa GPS-om koji teze 'fata signal u ruci. Antena za GPS je definitivno u dnu telefona,u onom plasticnom delu ispod slusalica. Kad se taj deo obuhvati rukom sa svih strana (death grip fazon ;))signal puca za par sekundi. Bar je kod mene ovako. Bilo bi zanimljivo da ostali provere....
:)

Poslednja izmena:
Hello AP Users
So were still wOrking on wavdroid currently the bootloader and the kernel are being made
Now we can't continue the kernel because it needs testing
In order to test it we neee the bootloader but we can't continue on that because we need IDA

Otprilike to je ideja u vezi Androida na Wave

Ovo je odlicna vest. Bila bi prava stvar da Wave bude kao HD2. Ima portovan maltene svaki OS za njega pa izvol'te,birajte ko sta voli....

Bilo bi dobro, kad bih mogao nekako da ti lajkujem ovaj komentar... :D

Malo Bada 2.0, malo Android, pa mozda i jos nesto trece, ma milina... ;)

Bilo bi dobro, kad bih mogao nekako da ti lajkujem ovaj komentar... :D

Malo Bada 2.0, malo Android, pa mozda i jos nesto trece, ma milina... ;)

Iz'eo vam Facebook mozak...samo bi da lajkujete neshto svi... :d

Iz'eo vam Facebook mozak...samo bi da lajkujete neshto svi... :d

Ahahahahahahaha, evo upravo sam nesto lajkovao... :D:D:D

Na onom sajtu gde otkucava sat, onaj sat je skroz poludeo, nista ne kontam kako ide, cas je isao unazad, sad ide unapred, nocas isao u minus, nikako da pohvatam a rekoh da bacim pogled ako bude live predstavljanje bada 2.0... :)

2.0

http://www.youtube.com/watch?v=mK4Isx98JKU&feature=player_embedded bas su nasli kome da daju da pogleda telefon, cura je samo vrtela telefon levo desno i nista od opcija nije prikazala, sad bih nazvao pravim imenom al ovo je ozbiljan forum

Koliko vidim ovo je bada 2.0 :S: i ne deluje nesto zanimljivo ??

Takodje najava da ce Wave 1 sredinom godine dobiti upgrade na 2.0 samo ne znam koliko ce nam o biti zanimljivo s obzirom na " ndrive " i slicno

http://static.bada.com/contents/en_US/developer/apis/images/contest/mwc/bada_the_next_wave.pdf

Poslednja izmena:
2.0

http://www.youtube.com/watch?v=mK4Isx98JKU&feature=player_embedded bas su nasli kome da daju da pogleda telefon, cura je samo vrtela telefon levo desno i nista od opcija nije prikazala, sad bih nazvao pravim imenom al ovo je ozbiljan forum

Koliko vidim ovo je bada 2.0 :S: i ne deluje nesto zanimljivo ??

Takodje najava da ce Wave 1 sredinom godine dobiti upgrade na 2.0 samo ne znam koliko ce nam o biti zanimljivo s obzirom na " ndrive " i slicno

http://static.bada.com/contents/en_US/developer/apis/images/contest/mwc/bada_the_next_wave.pdf

Jok more, to je Bada 1.1...josh nema niceg konkretnog o badi 2, a trebalo je po rasporedu da bude preyentacija od 10h...

Nazad
Vrh Dno