Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Radi, samo izaberes English (US) umesto standardnog English (UK) u Voice and output > Voice recognition settings > Language. Prilicno lepo prepoznaje, mada moj akcenat podseca vise na americki, nemam klasicni srpsko-engleski akcenat :)

Ne voice search, već Google Voice.

Ja sam tek sad shvatio da postoji google earth za android, ima li jos nesto bitno sto postaje dostupno sa market enablerom?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pitanje ,zasto i kako mogu da nateram tel da skida fajlove sa servera bilo kojeg tipa?posto preko browsera ne mogu da skidam nista,megaupload,rs itd pa cak ni sa sajta faksa :(

promeni da se brower ne identifikje kao Android nego kao recimo Desktop (Setttings > User agent) mislim da bi posle toga trebalo da radi

kako da prebacim telefonski imenik sa memorije telefona na gmail acc??
jel mora jedan po jedan ili postoji neko drugo resenje (1 klik)? :))

Uđeš u imenik, menu i klikneš na import/export, pa export to sd card. I onda taj fajl koji si sačuvao na kartici prebaciš na komp pa importuješ na gmail nalog preko firefoxa (npr).

Da li se nekom desilo da mu se izbrosu sve poruke, i postoji libsansa da se povrate, ili jok

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

App za slanje Flash SMS-a???

Da li je moguce da ne postoji takva aplikacija za android? :wall: Nasao sam samo neki Flash Sms by qwinter, koji se placa (a ja nemam kako da kupim), a i ima samo 2 od 5 zvezdica u oceni :S:

Ljudi treba mi mala usluga,market mi kaze da ne mogu da instaliram Maps i gEarth :/ Ne znam zasto ,bla bla bla Carrier not supported...pa ako neko ima vec instalirana ta dva app-a da mi posalje Apk? (posto su app besplatni,nije problem ,legalno) :))

@tetsuo : ne kontam program,instalirao i prekomplikovano,nesto je trazio preko gmail-a ... 2 complicated :/
al hvala

Poslednja izmena:
@aca85 koliko sam te ja skapirao tebi je potrebna aplikacija koja se zove "Download All Files" potrazi na marketu...

Da li postoji neka aplikacija koja bi automatski sinhronizovala folder (ili jos bolje vise njih) automatski izmedju racunara i telefona? Moglo bi da radi preko USB-a mada bi wi-fi bio pun pogodak. Znaci nesto nalik na dropbox samo offline? Dropbox je odlicna stvar samo sa nasim mrtvim netom i njihovim ogranicenjem od 2GB (free prosirivo do 10GB) uopste nije atraktivan za nase podrucije...

Mislio sam da Google Googles moze ovo, ali nije to to.. Postoji li aplikacija sa kojom bi mogao da uslikam vizit kartu recimo, i da mi uslikane podatke pretvori u kontakt i slicno, odnosno bilo koji (citljiv) tekst da prepozna..

ABBYY Business Card Reader http://www.abbyy.com/bcr/
Ja tu opciju nemam ili je ne vidim... Hint?
udjes u browser pa pritisnes Menu pa odes u Settings i izaberes User Agent

snap20110212_224740.png

Kucaj about:useragent u adress baru.

Mene zanima sledece...da li ima neka aplikacija preko koje mogu da strimujem sadrzaj sa kompa direktno na telefon preko wifi?

Takodje da li postoji aplikacija koja se ponaša kao daljinski za vas komp, tj da se telefon bukvalno pretvori u mish koji vam omogućava da klikcete na vašem pc-u kao sa pravim?

Gmote, radi obe stvari

instaliraj Dolphin ili Dolphin HD Browser, podesi User Agent i uzivaj..

Jel mogu nekako da modujem WidgetLocker? Da promenim boje za zvono-vibraciju..

Mene zanima sledece...da li ima neka aplikacija preko koje mogu da strimujem sadrzaj sa kompa direktno na telefon preko wifi?

Takodje da li postoji aplikacija koja se ponaša kao daljinski za vas komp, tj da se telefon bukvalno pretvori u mish koji vam omogućava da klikcete na vašem pc-u kao sa pravim?

2 ) Gmote- bas to sto ti treba
Ali radi samo ovo drugo ne prvo

edit : ne vidoh drugu stranu

Vrh Dno