Uriel
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 06.12.2009
- Poena
- 1,215
Jel ima dosta poteznog u igri? To mrzim!
Preskoci ti soguna.
Jel ima dosta poteznog u igri? To mrzim!
A onda kada dodje, nadam se, njen velicanstveni nastavak i pocne nova era Shoguna samo se nadam da necemo morati cekati 11g na novu verziju Shoguna... 5-6 bi bilo vise nego dovoljno ...
🙂
The Creative Assembly have just announced the release date for Shogun 2: Total War: March 15th 2011. So there’s only four month to wait until we can take control of armies of samurai and run riot through feudal Japan. Can’t wait that long? Have a look at the latest Shogun 2 screens, and the latest trailer. Alternatively, check out our campaign preview. It all looks pretty damn exciting.
I meni je licno Shogun bio najinteresantniji deo Total War serijala, posle njega su bile one ekspanzije na britanskom ostrvu. Nego, kako si mogao da igras sa Srbijom kada u nijednom delu nije postojala kao zasebna frakcija.

Igra sasvim lepo radi na mojoj masini sa svim stavkama nasviranim na max (bez AA), tako da nije strasno kao sto deluje. 😉Uf al dere sa Recommended Specs 🙁
Ko ce da doceka jos 36 dana do zvanicnog izlaska i nekih 40-ak i nesto dana do narodne verzije ...
Igra sasvim lepo radi na mojoj masini sa svim stavkama nasviranim na max (bez AA), tako da nije strasno kao sto deluje. 😉
Kako to mislis radi, valjda ce raditi ? 🙂
Ја сам био поприлично загрејан да одиграм први део и скинем, покренем и убијем се да пређем онај први туторијал где стрелцима треба да убијеш трупе са мачевима, али никако ми није успевало, у чему је фора?
Pa ako mi se svidi kao Shogun 1 onda cu je sigurno kupiti.A možeš i da, you know, kupiš igru...
Па сунце им зарко што мало не појаснише ко ти у две реченице, ја се вијао са њима 50 пута по брдима, само ме стигну и посаде у траву, нисам уопште знао да је умор фактор и да стрелци имају мачеве :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari