Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

a koliko je detaljnja mapa srbije ?

dakle, da pratim ono uputstvo sa rapidsrbije i odradim ovo sa krekom i to je to ? imam spanski ndrive, jel moram taj portugalski da skidam ? i moze li da se stavi eng. jezik ?

Ono sto sam probao u Paracinu, nema prikaz zgrada, ali ima svih ulica, adresa, brojeva, benzinskih pumpi, restorana, banki, posti, okolna sela...za duze relacije tek treba da se vidi, mada nudio mi i npr. OMV pumpu u Jagodini...ali mislim da ima dosta toga, ne treba ti portugalska, ako imas krekovanu spansku, samo odradi ovo uputstvo sto sam dao, za rapidshare, moze engleski da se stavi, samo dobro bi bilo kad bi se nasao srpski glas za navodjenje...

mislio sam da je verzija dedicated portudziz :D pa da mora neki krek za jezike..

dobro, bacam se posle na instaliranje.

jos da plasiraju korisne aplikacije i badu/ wave vise nema ko da pljuje bezveze.

Poslednja izmena:
Da li je normalno da mi se baterija puni skoro 3h i da i dalje pise "punjenje u toku"? Verovatno nije.
Da li to onda znaci da mi je Telenor dao sje**anu bateriju?

mislio sam da je verzija dedicated portudziz :D pa da mora neki krek za jezike..

dobro, bacam se posle na instaliranje.

jos da plasiraju korisne aplikacije i badu/ wave vise nema ko da pljuje bezveze.

ne mora...jednostavno u podesavanjima prebacis na english!

Da li je normalno da mi se baterija puni skoro 3h i da i dalje pise "punjenje u toku"? Verovatno nije.
Da li to onda znaci da mi je Telenor dao sje**anu bateriju?

Dodao bih da, osim sto se punila nesto malo preko 3h, da se ispraznila 15% za neka 3 i po sata.

Kako se iskljucuje 3G? Namestio sam da mi skida sa paketa kad odem na net preko 3G, imam ikonicu 3G u desnom cosku u vrhu telefona, koji promeni boju kad se nesto desi na netu. Ali to je znak da imam signal, a ne da trosim 3G konekciju.

HELP ME!

Dodao bih da, osim sto se punila nesto malo preko 3h, da se ispraznila 15% za neka 3 i po sata.

Kako se iskljucuje 3G? Namestio sam da mi skida sa paketa kad odem na net preko 3G, imam ikonicu 3G u desnom cosku u vrhu telefona, koji promeni boju kad se nesto desi na netu. Ali to je znak da imam signal, a ne da trosim 3G konekciju.

HELP ME!

Ako bi skroz da iskljucis 3G, ides settings/connectivity/network pa u network mode stavis na GSM 900/1800, pa koristi wifi po potrebi, ako hvatas signal, onda u location iskljucis skroz GPS, sve i to bi bilo to otprilike, trebalo bi duze da ti traje...

Poslednja izmena:
ne mogu da instaliram navigaciju, sve sam odradio 2x kako pise po forumima i izbacuje me iz ndrive-a posle one poruke da je promo period zavrsen kao..
2h se dr..m, odlepio sam !!!

Pojavila se Navigacija SYGIC sa trial grckom mapom na zvanicnom Samsung apps-u

bogami ndrive je sjajan, otključao sam našu mapu i iznenadio sam se kad mi je napisao pravilno ime moje ulice, pošto sam u novoizgrađenom delu grada a i ulica je tek nedavno dobila zvanično ime. čak mi neki računi stižu na staro ime ulice :)

Lepo je procitati ovakve vesti, jes da ionako nisam koristio navigaciju (ni na N95) jer mi nije trebala ali barem jedna stavka za pljuvanje manje :D
Btw pojavio se widget za MSN live koji se kaci na webmessenger i to radi sasvim korektno. Doduse nisam ga mnogo koristio ali posto zapamti user i pass dovoljan je klik na ikonicu widgeta i eto vas online na msnu ;)

EDIT : E da, vi koji ste isprobavali navigaciju, koliko crpi bateriju koriscenje? Znam da je garmin na N95 umeo da "osusi" bateriju za 2,3 sata koriscenja, bez punjaca za kola je maltene neupotrebljiv.

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju zašto ne mogu da ostvarim bluetooth konekciju sa Kiesom (najnovijim), a pritom mogu da u oba pravca razmenjujem fajlove sa kompom preko bluetooth-a ?

Ako je od značaja, Bada je 1.0, OS Win7 64

Ova SYGIC navigacija je bez konkurencije, nije mi jasno samo da li je navigacija trial ili samo mape, upravo skidam ostale mape pa da probam sa našom.

ja ne nadjem ovaj sygic, moze link?

Ubacim ovu navteq mapu jer je malo novija i veca kad ono prc nema uopste moja ulica ni nacrtana na mapi, a na contrastoboj je bila :(

edit: i da, tastatura mi je ruska sa ovom mapom.

Poslednja izmena:
Ova SYGIC navigacija je bez konkurencije, nije mi jasno samo da li je navigacija trial ili samo mape, upravo skidam ostale mape pa da probam sa našom.

Koliko sam shvatio ovo je FREE za " Grcku i Kipar " i sa skidanjem se dobije vaucer za aktivaciju, ( slicno Ndrive for spain ) mi ostali moramo da cekamo a koliko vidim na sajtu cene nisu ni malo bezazlene i mislim da Sygic nije dobro pokrio nas region. Doduse vidim da se pojedinacno mogu otkljucati mape za 19.9 eura
Aplikacija se nalazi redovno na sams appsu u sekciji NEW !
Dobro je da su se otvorili i da rade

namestio sam n drive ali sam osedeo- bagcina je bila u pitanju i samo strpljenje se isplatilo.

3 puta sam install/uninstall portugalski ndrive i na kraju je odjednom proradilo a sve sam isto radio sva 3 x, prema uputstvu sa rs.

starbuck, ja mislim da taj widget sluzi samo kao precica za live.com a ne da bi se ulogovao u msn[win live ] messanger ;)
ili ima neke veze i sa parlingom ?

Ma direkt te uloguje na webmessenger, probano bre :)
Ipak nije preterano upotrebljivo jer nema autorefresh :( jedino sto podrzava sve kao da je obican msn upaljen...
Za neku nuzdu ili kad vam je mnogo dosadno :D

Nema veze sa parlingom, i taj glupi parlingo me nervira sto nece da mi radi a stalno izlaze nove sve bolje verzije

Ja probao danas autom navigaciju, Ndrive, radio super, nasao mi neke ulice i brojeve, probao neke banke, sve to u Paracinu, Beograd bi fora bila probati, ali susi bateriju nenormalno, i GPS konekcija i navigacija, od pune baterije spao sam na nekih 65 %, dal je ovo normalno ili ne, ali da jede, to stoji...

aj mi recite koje igrice rade spoofovane na badi 1.2, iz necijeg posta znam da neke ne mogu, pa da se ne smaram bezveze. :)

ova navteq-ova mapa je bukvalno ista kao i contrastova, a ima jos i manu, tastatura je na ruskoj cirilici, a i ulice, malo teze za snalazenje, mada kako kome odgovara, uglavnom, sad ne mogu da pricaju lose o Wave-u, ima i navigaciju...za igrice ja iskreno ne znam... :)

AAAAARGGH...nema vishe nigde 'beni besplatni ndrive:mad::mad::mad::mad::wall::wall::wall::wall:

brate evo sad gledam na portugalskom apps store-u imas ndrive promo !
da ti ne dajem link nadji u kiesu :)

Uh,nasao. 'fala,vec sam se zabrinuo... :)

djwibe, meni navigacija ''radi'' ali kada trazi satelite posle nekog vremena izbaci ''out of map'', sta da radim ?

ja probao skoro i Navteq, deluje slicna, kao da isto prikazuje, mada nisam isao van grada...skinuo sam srpski zenski glas, al nikako da nadjem gde se menja, da mi nasa zenska prica gde da idem, zna li neko kako to da uradim?

nemam pojma, sve sam odradio..

danas je pisalo out of map a sad kad sam izasao u dvoriste radi kao, lociran sam itd ali je blank, nece ni da zumira, prakticno se nista ne desava.

sta sve treba da podesim u settings ?

Shljaka Ndrive k'i sat:smoke:

Ja sam na nekoj mapi od 8 i neshto mega....

Nazad
Vrh Dno