Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

ako sam dobro razumeo, nisam smeo da iznesem kritiku a ?

Ne, trebao si i dobro je ali nije dovoljno ovde " pussycrying " nego se lepo obrati proizvodjacu i developerima :d
Steta je stvarno sto ne postoji " official " forum gde se mozemo zaliti i da neko odreaguje na nase zalbe, mada verujem da oni sami prate reakcije ali glupo je izbaciti " novu " platformu i ne nagraditi i ne slusati kupce.

Poslednja izmena:
ako ti je ovo sto sam napisao licilo na ''pussycrying'' onda do k bas :smoke:

dobro, problem sam lako resio, samo pri editovanju alarma iskoristim tu melodiju iz memorije telefona i to je to.

''pussycrying''
ovo ti je bio odgovor na " wavebitch " eto cisto da ne prodje neprimeceno ;) Ali nebitno, mislim da nismo sa 1.2 Fw dobili neke ispravke koje su morali ispraviti.

ja sam ocekivao camcoder autofocus u 1.2 ali dobro, neka nas iznenade sa ovim u 2.0, nemam nista protiv :)

Da li je normalno da mi za nekih 17h nivo baterije padne na 54%, a da nisam surfovao, gledao youtube i slicno? Poslao sam 4-5 poruka i imao 3 poziva. Radi mi stalno widget za vremensku prognozu i iskljucen mi je WIFI?

Telefon je star 3 dana, kupljen u petak, a baterija napunjena prvi put u subotu oko podne.

nije normalno :)

ja telefon ubijam u pojam :D, slikam svaki dan po 20ak slika, mp3 dok vozim bajs a i kada lezim uvece [zbog flac-a i waveovog svemocnog audio chip-a] , pola h dnevno net-a i download-a, poceo sam i bada sports tj satelite i imam 8-9 widgeta i weather hd koji se uploaduje, svremena na vreme upalim neki igricu i aplikaciju, gledam slike dok lezim.. i za 24h skine na 50 %, dakle u ovom mom rezimu moze 48h ali bas ubijanja od koriscenja.

imas badu 1.2 ili neku stariju ?

imam Badu 1.2 odmah sam je upgradeovao prvi dan

iskljucen mi je WIFI, iskljucio sam danas 3G da ne smara, osvetljenje je na 3, uradio sam ono sto je RONIN napisao pre neku stranu. Ne znam kako jos da mu smanjim funkcije.

pa nemam pojma, imas one fore sto je daniel00 naveo par postova u nazad.. da ga prebacis u neki mod.
jaka je baterija na talasu ali ima citajuci po forumima nekim ljudima se brzo isprazni, a ja se tripujem da sto duze koristim telefon da sve duze traje a i dalje maltretiram telefon kao prvi dan :)

inace na badi 1.2 duze traje nego na 1.0.2 ali sam ukapirao da je na 1.0 i 1.1 ubedljivo najduze trajala..

jel koristi neko bada sports ?

luda aplikacija, navukao sam se, pravo uzivanje voziti bajk i posmatrati sve one parametre, mozda se i registrujem na onaj k sto nudi aplikacija ali ne znam cemu to sluzi uopste.

sutra idem na medvednik :D i bas da vidim kako se ponasa na duze staze :)

nego, da iskljucim ja da mi 3g/gprs trazi satelite ?
i kakva je pokrivenost srbije, smara me da idem na neki planinu bajkom a da prekida u racunanju azuriranju svih tih podataka :) naravno ne idem zbog bada sports aplikacije vec zbog sebe ali ako sam je vec skinuo hocu da radi kako treba :)

ne sada :D

zanimljivije mi je na medvednik da probam, nisam odavno bio tamo, na vecoj je nadmorskoj planina,1250m ali je nekako duzi put ali blazi uspon, oces da umrem sad posle praznika :d bio sam pre par meseci na divcibarama, automobil umire od krivina i uspona :smoke:

Nisam ni ukljucivao GPS, ali ako moze uputstvo kako se iskljucuje :D

Ako je to opcija PODESAVANJA --- MOGUCNOST POVEZIVANJA --- LOKACIJA ---- i iskljuciti OMOGUCITI LOCIRANJE... uspeo sam da nadjem i iskljucim.

Poslednja izmena:

ja telefon ubijam u pojam :D, slikam svaki dan po 20ak slika, mp3 dok vozim bajs a i kada lezim uvece [zbog flac-a i waveovog svemocnog audio chip-a] , pola h dnevno net-a i download-a, poceo sam i bada sports tj satelite i imam 8-9 widgeta i weather hd koji se uploaduje, svremena na vreme upalim neki igricu i aplikaciju, gledam slike dok lezim.. i za 24h skine na 50 %, dakle u ovom mom rezimu moze 48h ali bas ubijanja od koriscenja.

A radis li ti nesto drugo osim sto se 24 sata druzis sa WAVE-om???

:eyebrows:

:eyebrows:

Nisam ni ukljucivao GPS, ali ako moze uputstvo kako se iskljucuje :D

Ako je to opcija PODESAVANJA --- MOGUCNOST POVEZIVANJA --- LOKACIJA ---- i iskljuciti OMOGUCITI LOCIRANJE... uspeo sam da nadjem i iskljucim.

meni mnogo duze drzi baterija kad je napunim sa iskljucenim telefonom probaj ovo

kakvo je ovo pitanje ? pa da ne radim nesto drugo ne bih trosio bateriju, vidis da vozim bajs svaki dan, slusam muziku, slikam, krecem se po prirodi.. sta bi ti, da igram neku *****sku igricu na netu ? :)

Jel uspeo ko da koristi internet na racunaru koristeci wave kao modem od kako je dosao 2.0 kies? Meni je ranije lepo radilo, na telenoru, pisao sam o tome na page-u 36.

ja sam pokusavao na kiesu 2.0 i nisam uspeo, ali to je i prvi pokusaj uopste pa mozda nisam sve lepo podesio itd..

Izgleda da se pojavila licenca za ndrive i Srbiju !!!

ljudi, ova bada sports aplikacija je nesto najjace sto covek moze da ima na mobilnom telefonu! ,)

nisam ipak otisao na medvednik, to cu sutra ali sam se provozao pored Gradca 15ak km, mnogo korisna aplikacija za sve koji se bave nekom aktivnoscu, sportom.. ,)

Internet tethering radi kada sam ubo kabl u VM masinu sa XP-om... treba jos skontati zasto.

Evo kreka za .lic fajl na NDRIVE-u a tiče se CT mapa Srbije i Crne Gore, kao i NT i TA mapa

Na ovom linku //rapidshare.com/files/446720939/NT_TA_CT.zip fajl je u zipu.
Razipujte ga i tu ima .lic fajl i uputstvo.

Jao radi Ndrive, evo nasao mi u Paracinu, npr. Delta generali osiguranje, probao sam demo rutu, probacu kasnije pravu, autom... :D

a koliko je detaljnja mapa srbije ?

dakle, da pratim ono uputstvo sa rapidsrbije i odradim ovo sa krekom i to je to ? imam spanski ndrive, jel moram taj portugalski da skidam ? i moze li da se stavi eng. jezik ?

a koliko je detaljnja mapa srbije ?

dakle, da pratim ono uputstvo sa rapidsrbije i odradim ovo sa krekom i to je to ? imam spanski ndrive, jel moram taj portugalski da skidam ? i moze li da se stavi eng. jezik ?

Trenutno za Ndrive najdetaljnija jeste contrastova, prati uputstva i radi i spanski a i portugalski, moze engleski kada udjes u settings logikom cesdoci do promene jezika.

Nego gde da se kupi original autopunjac za Wave, sada mi treba posto konacno imamo i navigaciju, a i solidan drzac bi bilo zgodno ??

Da li svezamob ili ima jos nedge ?

Nazad
Vrh Dno