Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

rom cm7 je upravo dobio delimicno sredjenu kameru...bitno je da radi.
i pored ostalih malih problema koje za sada ima ovaj rom(kamera je bila najveci od svih) kazu da je vec sada za svakodnevnu upotrebu. mada ja cu sacekati jos srede jos par bagova kako bih ga fleshnuo

Citam da pratis desavanja oko napredovanja CM7 rom-a.... u cemu je njegova razlika (prednost), u odnosu na druge rom-ove?

CM je u suštini vanilla android sa malim tweak-ovima.

[YOUTUBE]1Q_JuJmNat8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pa auto fokus u videu imamo i na WJS3 i cini mi se i ja darkyu samo sto nije rucni kao kod slikanja vec automatski.:)

Citam da pratis desavanja oko napredovanja CM7 rom-a.... u cemu je njegova razlika (prednost), u odnosu na druge rom-ove?

kao sto telep rece vanilla android...likovi ga rade iz source-a, sami sredjuju drivere i sve ostalo...kako se koja nova verzija androida bude pojavljivala tako ce se pojavljivati i za gs, ovo do sada je sve bilo bazirano na romovima koji su dolazili iz samsunga

Nisam pratio na casu... Menja li se prilikom instalaciji CM-a file sistem ili ?

Jel probao ko NFS Shift na i9000? Kad pokrenem igru, izbaci me ili na pocetnoj animaciji ili na glavnom meniju....

@edit - Nisam na dobro mijesto ubacio game folder. Sad je ok, radi extra.

Poslednja izmena:
Ja sam sa blackdroida skinuo igricu i igrica zapocne aliiiii...crn ekran :) cujem zvuk, vidim na ekranu pokazivac brzine a sve ostalo crno :) u cemu je problem?

Meni se jednom dogodila ista stvar. Resio sam problem pazljivijim citanjem :) . U zurbi sam skinuo igru za HTC a ne za Galaxy S. Lik je okacio razne verzije, cak i za Motorolu.

Dokle si stigao sa flashom? Jesi li rešio problem?

Pravo da ti kažem izvadio sam bateriju na jedno 5min, vratio i bilo je sve ok. Onda posle nekog vremena opet nije hteo da pročita. Tada sam vec bio nervozan i rekoh, ma bas me briga sutra cu da se bakćem sa flesovanjem. I od tada evo radi. Ne znam kako se to sredilo samo od sebe...

Novi firmware: I9000XWJS5. Navodno je brzi u benchmark testovima od JS2 i JS3.
Ja bih radije sacekao utiske o realnom radu i ponasanju.

Neeee opeeeeeeeeet :)

Nema srpski u ovom firmware-u :(
Language
English
Wspanol
Francais
Icelandic
Irish
Italiano
Greek
Latviesu
Lietuviu
Magyar
Nederlands
Norvegian
Polski
Portuguese
Slovencina
Suomi
Svenska
Turkce
Kazak
Rusian
Chineese

Swype
US english
UK english
Cestina
Rusian
Hrvatski
Danks
Nederlands
Suomi
Greek
Francais
Deutsch
Chineese
Polski
Turkce
Portugues
Slovenscina
Italiano

jel zna neko najbolja podesavanja za kameru? ponekad mi se desi da su indoor slike mutnjikave

Cini mi se da ti tu podesavanja ne mogu toliko pomoci koliko mirna ruka,i ja sam imao istih problema pa se trudim da kada slikam nadjem sto bolji oslonac,samim tim mi slike ispadaju mnooogo lepse...

Gde mogu da nadjem dobru silikonsku oblogu za Galaxy? Jel neko kupio na "Kupindo" sajtu, kakva su iskustva?

Ja sam kupovao sa kupinda zastitne folije i futrolu i prezadovoljan sam.

Ajde molim vas,ko moze neka mi okaci podesavanja za VIP gprs/mms znam da su bila nekoliko puta ali ne mogu da ih iskopam,ne znam sta je sa VIPovim sajtom,menjali su sajt i sada im ne radi konfigurator pa nemogu da osposobim mms...

Ja sam kupovao sa kupinda zastitne folije i futrolu i prezadovoljan sam.

Ajde molim vas,ko moze neka mi okaci podesavanja za VIP gprs/mms znam da su bila nekoliko puta ali ne mogu da ih iskopam,ne znam sta je sa VIPovim sajtom,menjali su sajt i sada im ne radi konfigurator pa nemogu da osposobim mms...

Koju futrolu? Moze i futrola ako je dobra...

Radi se o ovoj futroli,kao ona sto se dobija uz HD2 samo sto je ova manja i taman za Galaxy S... Doduse od skaja je ali sam prezadovoljan,unutra je mekana,i odlicno me sluzi. Gledao sam bio da pazarim neke samsungove skuplje ali im je dizajn bio ocajan,ova je bas kulturna i zavrsava posao...:cigar:

Prilozi

• 2011-02-09 18.01.49.jpg
    2011-02-09 18.01.49.jpg
    534.6 KB · Pregleda: 118
Ok. I meni se svidja ova. Videcu dal ima ovakve jos uvek...

Ispobao sam igo ovih dana, koristeci konntrastove mape i moram reci da stvarno super radi. Samo je par puta izgubio signal, kada sam se nalazio u nekim klisurama duboko izmedju planina, i kada sam bio u tunelima. Super je stvar.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Koji ROM da ubacim u fon? trenutno imam darkys ali bi ubacio neki nekuvani pa me zanima koji je najbolji, najbrzi?

e zanima me koliko traje baterija uz neko normalno koriscenje ? pod tim podrazumevam 10ak kracih [ili par duzih] razgovora dnevno, 20-30 sms, malo WiFi/3g neta, malo slikanja i snimanja i recimo pola h slusanja muzike preko slusalica i mozda pola h koriscenja aplikacija.
negde nalazam podatke 36h ''gazenja'' telefona a negde u tom rezimu svega 5,6 h.. a ni review-ima ne mogu da verujem jer su i tu razliciti rezultati..
ali najbolje da mi vi kazete.

Sa non stop uključenim 3G, telefon izdrži dan, dok na 2G dva dana. To praktično znači da ga svaki dan punim i to je ono što treba da očekuješ a u praksi ti je svejedno da li može da izdrži dan i po, ili dva jer što bi rizikovao da ti se baterija isprazni.

pa dobro, u sustini uvek kad si kuci i kad ti ne treba telefon- pravac punjac :smoke:

ali ovo moze da bude zaebano na putovanjima.. jel razmisljao neko o opciji rezervne baterije ? secam se da je samsung ranije delio u standardnim paketima 2 istog kapaciteta..

Razmisljao sam ja o rezervnoj bateriji (pun ih je ebay), a onda sam dobio autopunjac...

Meni je na 2G, uglavnom 2 dana cela, nekad i treći. Za 3G nešto nemam potrebe. Kući ga nakačim na WiFi ako zatreba.

Vrh Dno