- Učlanjen(a)
- 18.08.2008
- Poena
- 380
Pa znam ali vidi sta ima bagova...
meni je osim kamere sve ostalo podnosljivo...valjda ce naci neki nacin da srede to uskoro
Pa znam ali vidi sta ima bagova...
Cek, uspravno (vertikalno) ili vodoravno (horizontalno) ili ti zapravo hoces nesto sto ima oba polozaja?
Ako si mislio uspravno onda ovako nesto:
![]()
Vodoravno ima ovaj oficijalni cradle:
![]()
Kod nas tesko da ces naci, jedino da porucis sa ebay-a ili slicno.
Idi na settings->wireless and network->mobile networks->access point names. Tu napravi novi ap, mislim da moze da se zove kako hoces ali ja sam stavio mrs internet. Podesavanja su ti apn - gprswap, proxy 172.017.088.198, port 8080, username mts, pass 064, mcc 220, mnc 03 (ova dva poslednja nisam ja podesio, tako mi je bilo). Restartuj telefon i trebalo bi da radi.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Izgleda da je problem do skype-a. Ima li neko predstavu sta bi moglo da se uradi?
Ima li neka igra kao sto je teeter (nadam se da nisam lupio) za htc, ono kad lopticu treba da ubacite u rupu? Zapravo, siguran sam da ima, ali koja je najbolja?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Poceo tel da mi baguje, toliko koci da ovo jednostavno nije podnosljivo i to iz cista mira. Evo sad sam primetio da mi uopste ne vidi internu karticu, sta mi je ciniti?
Sta ti je bilo?
Je l' si flashovao preko Odina ili iz recoveryja?
Preskoči srednji korak!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari