Šta je novo?

Battlefield 3

Koji će im qratz SP?! Troši se energija i resursi na totalno *****ne stvari umesto da odrade detaljan fejslift BF2, dodaju nove mape na već postojeće. O komandirima - ništa, o squadovima - ništa, rosecomm - ništa. Bitno je da serendaju o drkajđoku 16.0 endžinu i kako lepo pada sedmospratna zgrada

SP je verovatno tu zato sto su konzolnu publiku navikli na to BC igrama. Opet ce biti tu radi reda, ali eto, bice ga.

Koji će im qratz SP?! Troši se energija i resursi na totalno *****ne stvari umesto da odrade detaljan fejslift BF2, dodaju nove mape na već postojeće. O komandirima - ništa, o squadovima - ništa, rosecomm - ništa. Bitno je da serendaju o drkajđoku 16.0 endžinu i kako lepo pada sedmospratna zgrada

Destrukcija je po meni jedna od najboljih strana BC2, dodaje skroz novu dimenziju igranju. Nije ko 99% igara gde najvise sto mozes da unistis je malter na zidu.
Umesto sto kukate ovde saljite feedback DICE-u sta ocete jer ste igrali BF2 i znate sta je valjalo.

Bravo upravo to je poenta. Ove vapaje niko ne cuje.. i zbog toga EPIC whine vkozomara mi nije bash jasan :d

NHF

Ozbiljan sam max da treba da pisete feedback DICE-u.

Znaju oni sve sto treba ali gledaju da sa jednom igrom pokriju oba trzista i to je lose.

i zbog toga EPIC whine vkozomara mi nije bash jasan

Ako se nesto pocne onda ne treba da se cudi posledicama, rece mi jedan kome devojka objasnjava sta je upravo procitao a garantujem da ti je to tumacila za skolu za profesora ;)
Onog momenta kada vi " prviputpucaonabc2 " pocnete da diktirate nacine igranja i shvatanja multi fps-a je momenat kada su i oni koji su imali zrnce nade da ovaj projekat moze da bude " pravi naslednik " BF2 kazu " e do q "

Umesto sto kukate ovde saljite feedback DICE-u sta ocete jer ste igrali BF2 i znate sta je valjalo.

Pa ovde je u temi postovan citav sajt gde im je detaljno objasnjeno kako treba da izgleda BF3 i oni opet okrenuli pricu na " frostprc " i SP, ono sto ih je nateralo da naprave BF3 je upravo taj " feedback " comunity i onaj deo prihoda koji su ostvarili kada su napravili demo gde je izgledalo " da ce bc2 imati duha " koji je imao Bf2 koji su kasnije usrxxxxli odnosno nisu ga nikad ni mogli napraviti.

Poslednja izmena:
Onog momenta kada vi " prviputpucaonabc2 " pocnete da diktirate nacine igranja i shvatanja multi fps-a je momenat kada su i oni koji su imali zrnce nade da ovaj projekat moze da bude " pravi naslednik " BF2 kazu " e do q "

Po sred srede. Bravo

Znaju oni sve sto treba ali gledaju da sa jednom igrom pokriju oba trzista i to je lose.
Opet bolje od današnje prakse da se pokriva samo jedno...zna se koje. :) Razvijanje ovakve igre samo za PC je danas naučna fantastika.

Ma covece ne diktiram ja apsolutno nista. Stavise pogledaj u sekciju oglasi i videces da upravo prodajem bfc2 jer nisam ni stigao da odigram koliko mi je odvratna. To ne znaci da bih igrao treci deo igre ukoliko dodje do bilo kakvih promena pre svega kod ljudi koji su toliko negativno i odvratno nastrojeni prema "noob-ovima" da je to strashno.

Javno cu da prozovem ljude sa "srpskog servera" koji su poput linux archadmina iz fazona - idi na forum predstavi se i malo citaj pa tek onda dodji, meni takav komjuniti pre svega ne treba. Nisam ni stigao da upoznam igru a zbog ljudi mi se smuchila. Kako ne bih trovao ovu temu zaista nije ni vreme ni mesto za moje kukanje, ono sto sam hteo da kazem jeste da ako imash neku ideju, resenje ili zelju - poslusaj Bob Marlija i posalji pismo, tweet, sta god kompaniji i to radi svaki dan - mozhda nesto i uspesh. Na benchu neces sigurno uraditi apsolutno nishta tim povodom.

Ja se nadam da ce BF3 biti bolja sto se tice kretanja, prone-a i ostalih stvari.. ni mene ne doje toliko eksplozije zgrada i "mazanje ociju"...

:wave:

Opet bolje od današnje prakse da se pokriva samo jedno...zna se koje. :) Razvijanje ovakve igre samo za PC je danas naučna fantastika.

Jeste bolje ali da li je dovoljno dobro to cemo tek da vidimo.

Ma covece ne diktiram ja apsolutno nista. Stavise pogledaj u sekciju oglasi i videces da upravo prodajem bfc2 jer nisam ni stigao da odigram koliko mi je odvratna. To ne znaci da bih igrao treci deo igre ukoliko dodje do bilo kakvih promena pre svega kod ljudi koji su toliko negativno i odvratno nastrojeni prema "noob-ovima" da je to strashno.

Javno cu da prozovem ljude sa "srpskog servera" koji su poput linux archadmina iz fazona - idi na forum predstavi se i malo citaj pa tek onda dodji, meni takav komjuniti pre svega ne treba. Nisam ni stigao da upoznam igru a zbog ljudi mi se smuchila. Kako ne bih trovao ovu temu zaista nije ni vreme ni mesto za moje kukanje, ono sto sam hteo da kazem jeste da ako imash neku ideju, resenje ili zelju - poslusaj Bob Marlija i posalji pismo, tweet, sta god kompaniji i to radi svaki dan - mozhda nesto i uspesh. Na benchu neces sigurno uraditi apsolutno nishta tim povodom.

Ja se nadam da ce BF3 biti bolja sto se tice kretanja, prone-a i ostalih stvari.. ni mene ne doje toliko eksplozije zgrada i "mazanje ociju"....

Fantastican post, za tebe je Project Reality, procunjaj po netu pa javi jel ti se svidja.

Poslednja izmena:
Odličan je Project Reality. Uz njega igram još samo Armed Assault 2.
A ovu godinu čekam Red Orchestru 2: Heroes Of Stalingrad i Project Reality ArmA 2. I meni dosta :D

Moze li neko konkretno da objasni sta moze faliti u BF3 jer ce se raditi i za 'dumb' konzole.. objasnite mi taj timski aspekt igre za kojim toliko kukate. Znaci hocete da na 'ctrl+alt+F2' izadje neki komandni centar kojim ces diktirati saigracima sta da rade i da budu 'tim'. Nije mi jasno kako to funkcionise, ali naj ozbiljnije.. Doslo je vreme da uglavnom nemam vise od pola sata vremena da odigram koju partiju, a po vasim pricama u BF2 ne bi stigao ni da nabacim opremu i stignem do protivnicke baze za to vreme.. kamoli da ubijem nekog za pola sata, ubijanje je za noob-ove..

Preteruju, BF2 se sasvim lepo igrao i sa komanderom ali samo ako je znao šta radi i ako su ga slušali squad leader-i a njih članovi. Pošto je to retko bio slučaj na public serverima, često su ga gasili po serverima. Ne moraš da slušaš ni squad leader-a a kamoli komandera, al onda je haotično. Kao i svugde, kad se skupi dobra ekipa svako igranje je dobro.

kad se skupi dobra ekipa svako igranje je dobro.

Potpuno tačno, mene ne interesuje ni hitreg ni frostprc ni ostale skalamerije, igrao sam se super sa društvom u bf1942, pa u BF2, sada u BC2, a bogami ću i u BF3. Mnogi me ovde podsećaju na klince koji su izašli da igraju fucu, pa jednom smeta što je džombast teren, drugom vetar, trećem što ga gledaju ribe i tako to...šio mi ga djura:d

Ipak je ovo zabava za 20-30 eura dvogodišnje, mislim da vredi...

Poslednja izmena:
Odličan je Project Reality. Uz njega igram još samo Armed Assault 2.
A ovu godinu čekam Red Orchestru 2: Heroes Of Stalingrad i Project Reality ArmA 2. I meni dosta :D
Upravo moj plan i raspored igranja :)

A sa BF fransizom je gotovo...

Moze li neko konkretno da objasni sta moze faliti u BF3 jer ce se raditi i za 'dumb' konzole.. objasnite mi taj timski aspekt igre za kojim toliko kukate. Znaci hocete da na 'ctrl+alt+F2' izadje neki komandni centar kojim ces diktirati saigracima sta da rade i da budu 'tim'. Nije mi jasno kako to funkcionise, ali naj ozbiljnije.. Doslo je vreme da uglavnom nemam vise od pola sata vremena da odigram koju partiju, a po vasim pricama u BF2 ne bi stigao ni da nabacim opremu i stignem do protivnicke baze za to vreme.. kamoli da ubijem nekog za pola sata, ubijanje je za noob-ove..

Kao neko ko udje na "pola sata da puca i ubije nekog" nisi kompetentan da raspravljas o konzolaskom uticaju na PC igre jer na pola sata dobar je i tetris... Nije tacno da BF2 ima "komandni centar", ali ima sq lidere koji su bitni za strategiju ima komandere koji su jos bitniji, ima kompleksniji spotting sistem kao i commo rose. I sa tim aspektima ne moze se porediti sa recimo zaglupljenim i ocigledno konzolaskim BC2 komandama koje se svode na Q taster.

Poslednja izmena:
^^
Upravo se nadovezuje na moju prichu, a na vasu zalost. Znaci pojednostaviti igru tako da cim neko upadne - igra..Mnogima se to nece dopasti, ali kako je receno u samom tekstu, pa mnogi nisu ni bili iz tog fazona koju "nekolicina" [ mislim na par stotina, evetualno hiljada ljudi] zeli nasuprot malte ne milionskom auditorijumu... sto kazu englezi - fingers crossed.. samo mislim da je izuzetno prerano bilo sta prognozirati kada je tek februar...

:zgran:

:mad:Toliko o tome da se vracaju korenima Battlefield-a, da ce ovo biti najbolji Battlefield ikada, kako ce mu posvetiti posebnu paznju...:crash:
Kakva bre crna posebna pzanja kad nema generala?!? :wall: A argument im je da samo dva igraca mogu da budu generali tokom igre, po jedan za svaki tim?! Jel ste vi ludi bre?!? :wall:
Sada idem da spavam, a ujutru cu da im kazem preko mail-a sta mislim o njihovoj %^#$*% odluci! :smackbum: Bolje bi im bilo da nije konacna.....

Dzabe nam i komandiri i sve ostalo ako ne uspeju team speak u igri da srede,jer bez toga nema timske igre,i naravno lag koji je jako prisutan u BC2
Ja zamisljam BF3 kao miks BF2 i BC2
U BF3 bih voleo da vidim mape slicne onima u BF2 ,upravljanje vozilima da bude kao i u BF2,da squad lider ima mogucnost da trazi vozilo,artiljeriju,i da izdaje naredjenja,komandir je ok, mada bismo mogli i bez njega,ali onda da se napravi neka veza izmedju squad lidera,kako bi oni komunicirali.Kretanje u BF2 mi je bilo skroz ok.
Iz BC2 bih voleo u BF3 da vidim destrukciju jako vazno,zatim jacina pistolja, jer je konacno postao pravi secondary weapon,sakupljanje poena mi je ok uz male korekcije,upgrade weapon takodje bih zadrzao,optika je dobra.
Vidljivost na mapi neka kombinacija BF2 i BC2,u BC2 mi je dobro sto tesko mozes da uocis snajper odakle puca sto nije slucaj sa BF2,ali opet ona neka prasina i dim iz BC2 iritiraju i jako zamaraju oci,vidljivost je katastrofa,pogotovo na mapama u pustinji...
Ima tu jos dosta stvari kojih sad i ne mogu da se setim,ali ko mene pita sta ja hocu,dobicemo gotov proizvod koji ce sastaviti tako da mogu da uzmu sto vise novca i to je to,a mi cemo je verovatno igrati kao sto smo igrali i BF2 i BC2 :wave:

Neka naprave BF2 u BC2 enginu, to valjda nije toliki posao.

To je upravo ono shto se meni mota po glavi od kada je izashao BC2. Ali neeee. Oni su napravili onaj free crap.

Ruku na srce, seva njima paja za HC BF2 igrace i fanove. "Where is any key?" tip igraca je onaj koji donosi parice i to je to. Samo, *ebala ih logika i treshold. Kakva je razlika, za casual gamera, da li u igri ima komandira ili ne? Pa i u BF2 si mogao da upadnesh na server i da zaigrash odma. bez da se smarash sa komandirima i sl. Daj brate opciju da ima komandira pa ko hotje koristitje taj feature a ko netje, ne mora.

Eh da imaju 00 pa da napishu "prosechan priglup gejmer je nash target i on nam donosi parice", a ne tamo neko treshtrtex (™ by Karma) :D

Mogli su na verziji za konzole da jednostavno iskljuce komandira i kraj. Sto kaze perce dajte opciju pa ko kako hoce nek igra.
Najbitnije je da se kontrole urade odvojeno, a ne da samo promene input uredjaj sa joypada na tast+mis i da se fizika oruzja prilagodi tome.
Timsko igranje je obavezno ako misle da igra sa 64 igraca lici na nesto. Meni je haoticno napucavanje u BC2 totalno bezveze pa sam igru preskocio, nadam se da ce BF3 nekako naterati igrace da se samo malo organiziju.

Ne. Problem je naterati ove iz Dice-a da se (re)organizuju kako bi dobili proizvod koji tje naterati ili bar dati mogutjnost igrachima da se organizuju.

I eto ga skolski primer "dumb it down" ... dakle komandir je suvise "komplikovan" za vecinu igraca, pa su pouceni iskustvom BC2 zakljucili da je upravljanje igrackom bolje, lakse i dostupno svima...facepalm. Verovatno ce isto biti i sa squad leaderima, tj nece ih biti, kao ni squad komandi. Izgleda da ce 64 igraca na PC-ju biti samo jedan veliki ko*koshinjac, tj veca verzija od onog na konzolama.

Poslednja izmena:
Iako niko nije zeleo da poveruje, ono "Call of Duty on sights" na kraju ispade doslovno. Bar za pravog BF fana, ovo i jeste dodvoravanje jednom CoD/MoH igrachu.
I da, bash me zanima kako tje igra sa 64 igraca izgledati. Verovatno "ko koga stigne, krstachu mu digne" :(

Pa otprilike tako je i sada na serverima sa 32 igrača, naravno ukoliko te ne po**** pre toga lag :D

Problem je sto bi onda vecina ovih indijanaca sto kupuju igru samo zato sto je "izasla nova pucacina",koji im inace donose najvise para, konstatovali da je to sve vec vidjeno i dosadno.Zato i postoji SP da oni izudaraju neku standardnu pricu upakovanu malo drugacije i posle dva dana igranja da je bace. A mi sto igramo MP po dve godine im nismo toliko interesantni,jer mi kupimo igru jednom u dve godine,a ovi indijanci kupuju kad god se pojavi neka nova... Prosta racunica

Nazad
Vrh Dno