Šta je novo?

Battlefield 3

hebo ih frostbite, opet bacaju akcenat na stvari koje nisu bitne ( grafika ), daj da vidimo plan oko igranja, grafika na zadnjem mestu odn. planiraju li da ispostuju 10 zapovesti

Oni kao da uopšte ne slušaju igrače već su im bitne holivudske eksplozije. Što lepo reče neko gore: Teamwork based gameplay or GTFO

Poslednja izmena:
Bitan je engine kako nije, a gameplay je druga prica i bez obzira na engine moze biti dobar ili los.

Jeste bitan, ali većina koji igraju "ozbiljnije" spštaju detalje, isključuju bloom and so on, jedino je engine bitan za uništavanje okoline i ništa više. Priča se po netu da je BF3 već prikazan, ali nekako interno na nekom EA okupljanju, i da EA CEO prosto oduševljen svojim proizvodom koji trebaju da prikažu prvi put javnosti 1. marta (valjda)

Ako je engine sastavni deo gameplay-a, itekako je bitan, kao recimo destrukcija u BC2.

[YOUTUBE]-7gG1P9d6_k[/YOUTUBE]

ARMED WITH A NEW ENGINE, DICE SETS ITS SIGHTS ON CALL OF DUTY :smash:
Nadam se da sam ovo pogresno protumacio (?!)
http://www.gameinformer.com/b/news/...aspx?sms_ss=facebook&at_xt=4d4b6b8af7b64e81,0

cov_215_l.jpg

I ja se nadam da nije ono što svi mislimo da jeste :s
Btw samo da ne povećaju nekim čudom zahtevnost i sve će biti kul :) i da, da poboljšaju net code

Samo da ne bude BC3 i uzeću ga u dalje razmatranje. Ovaj put sigurno neću preorderovati...

Samo da ne bude BC3 i uzeću ga u dalje razmatranje. Ovaj put sigurno neću preorderovati...

Upravo, mislim da su videli da se lepo " isplati " preorder ali jednom smo se " presli | i vise ne, sada cemo cekati da izadje gotov proizvod.

U teaser-u se vide i Apache, UH-1 (?) i Suhoj, uz Piranha oklopno vozilo, tako da je to u startu razlika sa BC2, no naravno treba sacekati :p

Poslednja izmena:
Zvuci obecavajuce, sad samo da tako i ostane, tj da ne krenu da izbacuju jedno po jedno do izlaska:D

Zvuci obecavajuce, sad samo da tako i ostane, tj da ne krenu da izbacuju jedno po jedno do izlaska:D

Slazem se.

Kopka me ovo za 64 igraca (iako zvuci sjajno). Ako je to istina onda moraju modifikovane (VECE) mape za PC da naprave, a to nije lako izvodljivo u multiplatformskom razvoju...

EDIT: Nove (spekulativne) informacije:

multiplayer actions ranging across diverse locations from around the globe including Paris, Tehran and New York
-drag your fallen comrades into safety
-mount your weapon on almost any part of the terrain
-explosions throw you to the ground

-land, air and sea vehicles.

Source: http://www.webhallen.com/spel/pc/99046-battlefield_3_limited_edition

Zvuci suvise dobro :p

Poslednja izmena:
Zar nisu rekli u nekom trenutku da će BF3 biti prvenstveno PC oriented?
Ako budu pravili kompromise zbog multiplatforme, neće biti dobro :(

Slazem se.

Kopka me ovo za 64 igraca (iako zvuci sjajno). Ako je to istina onda moraju modifikovane (VECE) mape za PC da naprave, a to nije lako izvodljivo u multiplatformskom razvoju...

Ne mora da znaci, moguce je da na PC i mape budu vece, tj samo "prosirene" verzije istih. Kao sto je bilo i pre (mape za 32, 64 i sl)...videcemo. Ovo zaista zvuci veri gud. Ako ostvare te pobrojane stavke, bice best evaaah:D

-drag your fallen comrades into safety

Vec vidim " novopecene " kao ce vucarati aha, bice vidi ga lezi jos ce ga sutnuti, sad u igrama niko nece da baci meds a za revive da ne pominjem a ovamo ce da " vuku " ... aha

explosions throw you to the ground
- Svidja

mount your weapon on almost any part of the terrain
- lose zbog zloupotreba

Vec vidim " novopecene " kao ce vucarati aha, bice vidi ga lezi jos ce ga sutnuti, sad u igrama niko nece da baci meds a za revive da ne pominjem a ovamo ce da " vuku " ... aha

- Svidja

- lose zbog zloupotreba

Zato cemo igrati timski, sa poznatom ekipom, kako valja i trebuje, a suprotan tim ce izgubiti tikete takvim ponasanjem.

Sto se tice mounted oruzja kapiram da se to odnosi na Heavy MG i eventualno visokokalibarske snajpere (Barett). To nece biti toliki problem ako destrukcija bude postojala - oslonac ispario zajedno sa protivnikom u eksploziji granate ;)

Ja ne mogu da docekam, let the BC2 fall into his own oblivion, taman razmatram upgrade kompa jer mi je crkao 2GB RAM stick kad se ova vest pojavila.

Sad imam jos jaci povod da menjam komponente, ukoliko se ostvari ovo sto obecavaju :)

Sad će DICE-oliki fegeti da prave milion malih teaser-a i trailer-a kako bi ložili masu nardenih godinu dana u cilju uzimanja novca na konzolaškom portu, a sve preko slave pravog BF-a...

Sad će DICE-oliki fegeti da prave milion malih teaser-a i trailer-a kako bi ložili masu nardenih godinu dana u cilju uzimanja novca na konzolaškom portu, a sve preko slave pravog BF-a...

Ako propadne eto nama Red Orchestre 2 :)

I ako ne propadne RO2 će se igrati :)

Call of Duty on sights ? Valjda su mislili na prodaju igre ? :trust:

beta će biti za oni koji imaju medal of honor limited edition
samo zbog toga ozbiljno planiram da pazarim limited ed

container_bgr_EN.jpg

Ko ne odradi pre-order ne dobija KARKAND mapu u BF3 nego mora dodatno da placa DLC! :mad:

P.S. ovo jos nije 100% potvrdjeno - leak - moguce da je neko samo dopisao gluposti na nedavno napravljeni wallpaper.

EDIT: Odradio sam IP Whois i kompanija ciji je web sajt na kome je slika je DigitalRiver. Oni su zaduzeni za EA digitalnu komercijalu, znaci istina :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno