Šta je novo?

Battlefield 3

Na kojem god forumu da odem uvek se jave pojedinci da pljuju i provociraju, i obavezno na kraju stave smajli.

EDIT: God bless ignore list.

Poslednja izmena:
Daj bre opusti se, ovo je bila šala. Nisam imao nameru da te uvredim. Pa i ja umem da smrdim u žbunju:D

Pa kad ste smrdare.

Kako ga daju na " kasicicu "

bolesno izgleda

Pod uslovom da je ovo zaista ingame, jer DICE ima "istoriju" teaser filmica koji ma kraju nemaju puno veze sa konacnom igrom (BF2 na primer). Sta god da je, puno je bolje od BC2 od koga zaista krvare oci a u single-u me je i glava zabolela ponekad:)

Animacije likova koje sad koriste EA igre BF3 i Crysis2 (ANT) bi trebalo da budu vr' ... pa me bas zanima sta su napravili...

Meni zanima da li ce se potruditi da bolje zastite igru od cheatera nego sto je to u bc2.

Pod uslovom da je ovo zaista ingame, jer DICE ima "istoriju" teaser filmica koji ma kraju nemaju puno veze sa konacnom igrom (BF2 na primer). Sta god da je, puno je bolje od BC2 od koga zaista krvare oci a u single-u me je i glava zabolela ponekad:)

Animacije likova koje sad koriste EA igre BF3 i Crysis2 (ANT) bi trebalo da budu vr' ... pa me bas zanima sta su napravili...

Da, nisam hteo da komentarisem animacije posto se vrlo malo vidi. Jeste da impresivno pada onaj upucani lik (koga u trejleru vuku kasnije) ali ko zna, mozda je skriptovano.

Meni zanima da li ce se potruditi da bolje zastite igru od cheatera nego sto je to u bc2.

Nadjes dobar server sa adminima i nemas problema.

Animacije ljudi bice bolje nego ikad sigurno, jer se za iste koristi sistem iz EA Sports igara. Ove godine sam se odlucio za Fifu pre PES-a i mogu vam reci da su animacije fenomenalne i da se igraci uvek ponasaju drugacije. I evo sad posle vise meseci igre i dalje vidim neki novi potez koji do sada nisam nikada video ni u jednom fudbalu (mislim na reflekse reakcije).

E sad mozda to ne bude bas kao na trailer-u ali verujem da ce biti itekako priblizno njemu.

Grafika ce biti bas fina koliko vidim. Osvetljenje je super i koliko mi se cini nema toliko blooma od kojeg ispadaju oci u BC2 :p

Mozes bloom sam da iskljucis u BC2 nije nikakva posebna nauka samo ako znas kako i ako te zanima. Mogu ti kasti da se to vrlo lako podesava, ali ne u igri nego u settingsu txt fajlu koji se nalazi u dokuments u folderu BFCBC2. Tamo podesiš da ti bloom umesto true (upises false) i tako sačuvaš dokument i nemaš više problem sa bloomom.

Poslednja izmena:
e nasao si kome ces da objasnjavas :d pa covek napravio najbolji tweak alat za bc2 :) Ali pohvala za nameru

p.s. jeste svi tamo u sjc ovako neobavesteni :p :D

Samo bivši članovi :d

Hehe :)

Ugasis bloom i sta si uradio? Nista... Atacama desert - i dalje ne vidis helihoptere na nebu, jedva vidis bilo sta kao pilot u Ruskom heliju ili tenku. Ako smanjis brightness/contrast ne vidis nista u Abramsu. :)

e nasao si kome ces da objasnjavas :d pa covek napravio najbolji tweak alat za bc2 :) Ali pohvala za nameru

p.s. jeste svi tamo u sjc ovako neobavesteni :p :D

Stvarno nisam znao lika i da je stručnjak :D ja reko da mu kazem kako da mu ne ispadnu oči :) od bluma :D

Zmaj ti odgovorio već pa reko da se ne ponavljam hehehe :D

Poslednja izmena:
referencer.png
Meni ovo lichi na Mirrors Edge. :p

Da znas, pogotovu nebo i oblaci :)

Poslednja izmena:
Po meni su oni ventilatori/ventilacija, ograde i ostale strukure po vrhovima zgrada kao precrtane iz Mirrors Edge.

Prvi gameplay snimak - SP ali na PC :)

Odlicno, mada u videu ima ponajvise skriptovanih set-piece-ova, ali opet, jako dobro izgleda.

Nazad
Vrh Dno