djwibe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2005
- Poena
- 349
Usao sam u imenik, kliknuo odredjenu osobu, pa na IZMENI i tu imam opcije IME i Broj telefona i pored njega stoji "znak zabrane" kao u saobracaju. NEMAM opciju da dodam osim ako kliknem na taj broj pa ga izmenim. U nekom ranijem cackanju sam imao, a sad ne mogu da nadjem gde je to. Takdoje, kad kliknem IZMENI nemam "..." nego samo GOTOVO i PONISTI (meni je srpski namestan), a pre toga imam "..." ali mi tamo ne daje opciju za dodavanje novog broja telefona.a dodavanje novih br kontaktu- pa udjes u imenik i kliknes na odredjenu osobu i ides edit i imas opcije add phone number i kad ukucas br imas da biras ako hoces da ti stoji da je to mobile work, mobile house, telephone work/house broj itd.
aj malo pojasni- kako to da se sada hd igre startuju iz samsung appsa ? i ako moze link za neko detaljno uputstvo za instaliranje ovih krekovanih hd igrica i programa.. cisto da ne za'ebem nesto jer prvi put radim..
i da, ove sluske koje dolaze uz wave su cist prosek i vidim da ljudi pisu da sa skupljim i boljim slusalicama mp3 player postaje cudoviste ii gazi walkman modele itd.
koje slusalice do 2000 din uzeti ? vidim hvale sennheiser ali tesko se nalaze..
wave ima odlican audio cip a i dosta slusam muziku, pa da iskoristim toflac+odlicne sluske=.. ,) :,,:
Bejahu Razer ProTone, ako se ne varam...Audio chip je perverzija,kvalitet muzike je ko na ipodu. Mislim da je CAR pricao neshto o nekim Razer-ovim slushkama da su odlichne. I tu su negde isto oko dve crvene...
Bejahu Razer ProTone, ako se ne varam...
A pre neki dan slusah sa Sennheiser CX400-II... strasne sluske. Sto se jacine zvuka tice, iskreno, malo sam se razocarao... ne deluju mi nista glasnije od ovih sto dolaze uz Wave. Ali sam kvalitet zvuka, odnosno BAS!!!... neverovatno! :zgran:
Pa to tuce u usima kao maljevima da vas neko bije u glavu... i to sam poredio bas direktno - ubodem jedne, poslusam, pa odma' druge. Nebo i zemlja. Realno.
Moze djwibe da prica sta hoce, ove sluske sto stizu uz Wave su cist prosek u poredjenju sa njima. Razlika je neverovatna. U odnosu na CX400-II, bas na ovim sluskama sto stizu uz Wave je kao da neko udara prstom u sto... to je "bas".
I OK, jesu one poskupe, a ove sto se dobijaju uz fon su dzabe(mada ne verujem da bi kostale nesto mnogo, kada bi mogle da se kupe odvojeno)... ali jednostavno, ne mogu da verujem da neko moze toliko da hvali te slusalice kao da su nesto extra kvalitetno - kada jednostavno nisu. I kakav crni "kvalitet audio materijala", kakva budalastina... pustim isti materijal - kakav god da je - i na jednim i na drugim, razlika je ogromna. Sta, treba da pustam samo i iskljucivo flac da bi mi ove Wave sluske bile najbolje na svetu? Smesno.
Te CX400-II su dve klase iznad, kao i one Razer sto sam pominjao... bile gejmerske, audiofilske ili sta god - kvalitetnije su mnogo. I dosta bolji izbor, ako se vec ima novca za iste.
A gre'ota ne iskoristiti onaj audio cip do maximuma...
Bejahu Razer ProTone, ako se ne varam...
A pre neki dan slusah sa Sennheiser CX400-II... strasne sluske. Sto se jacine zvuka tice, iskreno, malo sam se razocarao... ne deluju mi nista glasnije od ovih sto dolaze uz Wave. Ali sam kvalitet zvuka, odnosno BAS!!!... neverovatno! :zgran:
Pa to tuce u usima kao maljevima da vas neko bije u glavu... i to sam poredio bas direktno - ubodem jedne, poslusam, pa odma' druge. Nebo i zemlja. Realno.
Moze djwibe da prica sta hoce, ove sluske sto stizu uz Wave su cist prosek u poredjenju sa njima. Razlika je neverovatna. U odnosu na CX400-II, bas na ovim sluskama sto stizu uz Wave je kao da neko udara prstom u sto... to je "bas".
I OK, jesu one poskupe, a ove sto se dobijaju uz fon su dzabe(mada ne verujem da bi kostale nesto mnogo, kada bi mogle da se kupe odvojeno)... ali jednostavno, ne mogu da verujem da neko moze toliko da hvali te slusalice kao da su nesto extra kvalitetno - kada jednostavno nisu. I kakav crni "kvalitet audio materijala", kakva budalastina... pustim isti materijal - kakav god da je - i na jednim i na drugim, razlika je ogromna. Sta, treba da pustam samo i iskljucivo flac da bi mi ove Wave sluske bile najbolje na svetu? Smesno.
Te CX400-II su dve klase iznad, kao i one Razer sto sam pominjao... bile gejmerske, audiofilske ili sta god - kvalitetnije su mnogo. I dosta bolji izbor, ako se vec ima novca za iste.
A gre'ota ne iskoristiti onaj audio cip do maximuma...
@MiloshNBG
Prebaci na AP UART mode ako vec nije prebaceno
Ukucaj *#8740#
a sta je ovo tacno ? ukucao sam i ocekivao neki meni :d ali sam je nesto prebacio ali sam opet odradio i vratio kako je bilo![]()
daj neki link gde mogu da ih poručim (Sennheiser CX400-II)
Vala bas - u PMCare :d, ne kopira izgleda kada je u pitanju tofo ID..
jako im objasnjenje u pm![]()
Vala bas - u PM
A decije bolesti... SMS report koji neminovno ide u inbox... te zauzima mesto bezveze... i ne moze da se obrise automatski, tj. svi report-ovi u cugu - nego svaki mora pojedinacno da se selektuje? :d
Decije bolesti, anyone?
2 scheilinkin:
***, ja nisam preporucivao nista... samo rekao koje sam sve sluske probao, tj. koje su sve sluske dosta bolje od ovih fabrickih
Razer mogu da se nadju sigurno... za Senn vec nisam siguran, ali verujem da mogu i one. Ali, dok je Razer 2429 dinara u Desk-u... budi spreman da izdvojis solidno visu cifru za Sennheiser.
I kada si vec gotovan, pa ja moram da ti trazim - na ti CX400-II:
http://www.4audio.rs/product.php?id=930
2 danijel00:
Yeap, oni Razer-i su Creative inside... EP830, da budemo precizni.
au kakvu sam glupost primetio, a vi mi recite jel kod svih slucaj- kad npr namestis neku sliku za wall ili mp3 pesmu za alarm, koliko puta namestis-toliko se puta ta slika/pesma ''stvara'' u memoriji telefona :wall: :wall: :trust:
evo, odremao malopre i postavio 4 alarma, celu pesmu, i za svaki alarm namestio tu istu, i 4x se stvorila u memoriji telefona ista pesma!![]()
znaci da namestis 10 alarma sa istom pesmom memoriju bi opteretilo 10 istih pesama od 15+ mb 320kbps ! sramota koji *****itet.
isti slucaj sa slikama i postavljanjem wallpapera, ajde to ne zauzima mnogo memorije ali smara i deluje prenatrpano i konfuzno..
The profile of a "satisfied" Bada user:
1) Not very young, probably past middle age and probably married
2) Don't do much networking
3) Don't play much games
4) Isn't concerned about quantity of apps as long as the basics are there, even Java ones
5) Doesn't need to be excited by new stuff all the time
6) Prefers simplicity to complexity
7) Not the type to change phones every other year, maybe every 4-5 years
If you fit the above profile, Bada is just right for you. You won't care if you never get Bada 2.0 and if the app store stumbles along slowly.
Lepo uzmi parce papira i napisi pisamce Samsungu i posalji kao primedbu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari