Šta je novo?

Killzone 3

Ja mislim da tebi ne odgovaraju twitch shooteri. :)

Igra je napravljena da se mnogo brze umire. To je citava filozofija dizajna.

Tu gresis. Uopste se ne umire kako bi trebalo. U BC2 na HC modu i u Vietnamu se lako i brzo umire.
Ne mogu da verujem da pokusavas da zazmuris na sve ove mane.
Ja cu im mail ogorcenosti slati koliko su me iznervirali.

Pa bice valjda neka veca mapa u gotovoj igri, beta valjda nije gotova igra.

Pa bice valjda neka veca mapa u gotovoj igri, beta valjda nije gotova igra.

Pa nije ova mapa u beti toliko bas mala koliko je sva u hodnicima. Ima taj srednji deo koji je kao otvoren, ali na njega jako malo izlaze igraci.
Najgore sto se u tim hodnicima osecas ko u nekom premalom kavezu.
Najveci problem je to klanje nozem i vadjenje ociju i sl gluposti.
Ragnarok ima li sanse da se klanje ukine kroz neki patch ako se bude zalila velika vecina igraca ?
Koliko su ovaj put spremni da kroz patcheve poslusaju ozbiljne igrace ?
*** kako mi je krivo sto nista ne urade kako treba do kraja, meni je Warzone najbolji mod ikada u MP igrama, i sve to turnirima, ali toliko mana i gluposti!
I da bice launch day DLC, 2 retro mape. :D

Nikad nisam voleo male mape a posle BC2 pogotovo. Nadam se da nece bas svaka biti takva u KZ3. Na neki nacin mi je i drago sto je gotova igra, voleo bih da GG pokaze svoj talenat u nekoj novoj franshizi. Dovoljne su 3 igre na kucnim konzolama plus igra na PSP i ova za NGP. Dosta je bilo sto se mene tice, sve preko ovoga je cisto razvodnjavanje i cedjenje IP-a. Isto ovo mislim i za Santa Monica studio i GoW.

Nece vise biti krojenja igre prema zeljama igraca. Ovo su vise puta istakli. Dakle, Marli, to ti je sto ti je. :)

Sent from my U20i using Tapatalk

Ako je natpis 3 kills, killing spree, kukanje kada te neko ubije zelja igraca, onda neka im .......

Nece vise biti krojenja igre prema zeljama igraca. Ovo su vise puta istakli. Dakle, Marli, to ti je sto ti je. :)

Sent from my U20i using Tapatalk

Nego prema cijim zeljama treba da bude krojena? Pa nisu oni entuzijastican studio koji pravi igre za svoju dusu.

Nego prema cijim zeljama treba da bude krojena? Pa nisu oni entuzijastican studio koji pravi igre za svoju dusu.

Zelje igraca se obicno ispoljavaju kroz forume. Forume posecuju hardcore igraci. Igre koje igraju hardcore igraci se ne prodaju dobro.

GG ima filozofiju da se posle svake igre uzimaju reviewovi, detaljno iscitavaju, da bi zatim sledeca igra popravila greske. Igraci, koji su svoje zelje ispoljavali na forumu, su bukvalno unistili KZ2 zahvaljujuci budalastinama sa spawn neunistivosti (koju Marli i dalje hoce, iako je upropastila KZ2 na launchu). Ukapirali su ljudi da ni igraci ne znaju sta hoce i sad prave igre onako kako oni misle da treba.

@Dodatak

Osnovan je nedavno 2. studio u sklopu GG-a koji radi na novom IP-u.

Ako se igra pirlagođava mainstream tržištu, piši propalo, da nije teko cod bi bila igra vredna pažnje...

Poslednja izmena:
Ja sam bio protiv svake vrste spawn-a osim na squad leaderu, sve ostalo je glupost.
Steta ako GG misli da ce im retardi igrati KZ3 pored CoD. Ovo je morala biti igra za HC igrace. Nije falilo mnogo KZ2 da bude Quake 3 ove generacije konzola, mislim na to da unese revoluciju u mp igranje.

Ja sam bio protiv svake vrste spawn-a osim na squad leaderu, sve ostalo je glupost.

Bas suprotno, po meni je spawn pored squad leadera najveca glupost modernih pucacina, jedne sekunde razmenjujes metke sa sa jednim igracem a druge sekunde sa dva igraca...

Bas suprotno, po meni je spawn pored squad leadera najveca glupost modernih pucacina, jedne sekunde razmenjujes metke sa sa jednim igracem a druge sekunde sa dva igraca...

Bolje je 90 puta od KZ sistema. Sinoc sam prvi put igrao bas online, jer nisam mogao da se konektujem pre toga pa sam igrao protiv botova.. sistem melee napada je, ne znam, komican :) Ladno se aktivira animacija i kamera predje u trece lice da vidis kako te kolje :D Svaka im se dala.. tako je konfuzna igra i toliko 'ne znam sta hocemo' deluje..

Ja ga nisam ni uporedjivao sa KZ sistemom vec govorim generalno...

Ja sam isto malo igrao betu, ok je nije nesto preterano napredovala od kz2 ali takodje ne mislim da je ista pogorsano, novi sistem upgradeovanja je 30 puta bolji od starog jer mozes da biras sta ces odkljucati a ne kao u 2. da ti oni to diktiraju. Svidja mi se sto nema toliko granade spama a sto se tice vasih problema sa sentryima i osltalim robotskim bicima budite samo pazljivi, igra stvarno zahteva opreznost za razliku od slicnih pucacina gde pobedjuje onaj ko je najbrzi... Btw igrao sam s move-om samo nisanjenje je mnooogo lakse nego sa DS3 ali malo mi je konfuzno bilo samo kretanje pogotovo po uskim hodnicima i kad neko iskoci ispred tebe :p

p.s. jel neko zna gde mogu da se ostavljaju predlozi za betu koji ce se mozda procitati od strane developera? Posto moj jedini predlog je da ubace opciju da kada pritisnes O da se nisan centrira na sred ekrana kao u igri the shoot i ovako O ne sluzi skoro nicemu

Ovo nije feedback beta, za to je sluzila prosla. Ovo je samo za testiranje servera, matchmakinga i slicnih stvari.

Vidim da u beti nema Move podrshke, kapiram da ce u full verziji partije za Joypad i Move biti odvojene ? Ja bih radije igrao na Moveu :)

Move i Dualshock igraci igraju zajedno.

Beta podrzava Move.

Au, pa na koju shemu ce to funkcionisati.

Nisam imao ubodenu kameru kada sam probao, ali nigde nisam video opcije za Move, probacu ponovo da vidim kako radi..

Cim pokrenes igru prvi ekran koji se pojavi je upozorenje za "bezbedno" koriscenje Move-a. Traje oko pet sekundi.

Ragnarok nije mogao da stavi veca slova da objasni za sta ovaj thread nije, i opet je poslo u pogresnom smeru. Jel moguce upasti kod prijatelja u partiju u ovoj beti?
Da se dodam na listu: akilone3.

Sutra ce neko reci da sam ja kriv za ooftopic. :d
Nije moguce upasti, moguce je samo da te neko pozove it tad se mora prekinuti partija i zapoceti nova. Glupo al ajde, Sony je to.

Kakve veze ima sto je Sony to? :d
E doslo vreme da skinem prasinu sa move-a, da vidimo jel radi ovo.

Nisam imao ubodenu kameru kada sam probao, ali nigde nisam video opcije za Move, probacu ponovo da vidim kako radi..

Nije preterana razlika izmedju Dualshocka i Movea. Move ima prednost u borbi na daljinu, DS3 je bolji za CQC.

Aj bas javi kako radi. Mene mnogo smara to resenje sa nefiksiranim nisanom, ali sta da se radi.

Evo odigrao sam pola sata sa moveom. Prvi utisak je bio odlican, mnogo bolji osecaj nego igranje sa joypadom. Motion kontroler vibrira kad se puca i to je sve odlicno odradjeno. Ali deluje veoma neprecizno, a pogotovo ako se ne kalibrise dobro. Ne znam, uopste mi ne deluje da bi se moglo duze ozbiljno igrati sa tim. Ok da probas dva tri puta, ali ako hoces da juris kd i ribone, onda ne dolazi u obzir. Trebalo bi da razdvoje igrace koji igraju sa moveom i dualshockom jer je prilicno neravnopravno. Mislim da bi bilo odlicno kad bi dualshock razdvojili na dva dela, na dve palice kao sto je navigation kontroler. Znaci, mnogo slobodnije se usecas kad ti obe ruke nisu "vezane" za jedan kontroler.

Poslednja izmena:
Novo: nisanjenje "down the site" odrzava isti sensitivity i akceleraciju kao "normalno" nisanjenje, mogli su malo da ga uspore u tom modu. Ili je to samo meni novo :)

Nervira me sto je akceleracija kod nisanjenja i gledanja unaokolo razlicita u svim igrama, pa mi sve igre deluju drugacije za igranje na joypadu (pricam kao neiskusan igrac, naravno, tek cu se iscimati da naucim da igram FPS-ove na joypadu kako valja:))

Ne mozes da postavis neki standard za sebe, kao sto svako ima odredjeni sensitivity na PC-u.

U svakom slucaju, odgovaraju mi Killzone 3 kontrole, pa cu se iscimati da uvezbam.

Poslednja izmena:
Novo: ipak dvojica mogu da prodju kroz isti hodnik pod uslovom da se jedan izmakne sa strane (e sad ko ce da se izmakne, tu je pitanje ko je veci muskarac :) )

Killzone 3 Multiplayer Demo

evo jedna lepa ves za vas koji imate ps3. demo je tezak 1.45 gb. pa navalite ako zelite da probate.

Nazad
Vrh Dno