Poštovani Vlada.j011,
Prvo nije mi jasno zašto se javljate u temi ukoliko nemate problem?
Konstantno svojim postovima samo dižete tenziju i optužujete GIGABYTE kancelariju, što definitivno neće nikome pomoći da problem reši.
Želim da vam skrenem pažnju da lokalna kancelarija nije uvoznik kartica, već distributeri! Da su dsitributeri ne samo zakonski već i ugovorom o distribuciji obavezni da reše RMA! Ne lokalna kancelarija već UVOZNIK, odnosno DISTRIBUTER!
Tako da lokalna kancelarija zakonski ne može da zameni robu već MORA da vas uputi kod distributera koji je robu uvezao!
Distributeri su prilikom potpisivanja ugovora o distribuciji dobili i klauzulu u kojoj GIGABYTE pokriva troškove RMA koji nastaju na našem tržištu, statistike se prate na mesečnom nivou, upravo zbog ovog ugovora.
Nakon vaših žalbi svim našim PM je poslato obaveštenje da moraju da reše svu neispravnu robu! IAKO JE OVO VEĆ DEFINISANO ZAKONOM I UGOVOROM O DISTRIBUCIJI!
Ovo što neki korisnici kažu dasu dobili obaveštenje od servisa da su merodavni samo ovi ili oni testovi, je lični stav tog servisera i nema apsolutno nikakve veze sa GIGABYTE'om, pa bih te zamolio da ne mešaš babe i žabe.
Da li zaista bilo ko od vas misli da lokalna kancelarija zaista želi da prevari svoje kupce i da svima pravi problem?
Da li mislite da je na taj način postignuto prvo mesto po prodaji u poslednje 4 godine za redom u Srbiji?
Žao mi je što imate problem sa karticama, problem smo potvrdili odmah, kao što i sami vidite javno je nekoliko puta napisano i ne samo ovde da se sve kartice menjaju ukoliko novi bios nije rešio problem.
Što se tiče kancelarije mi smo zaista sa naše strane i priznali problem i pokušali da ga rešimo i potvrdili javno da je moguće zameniti za drugi model.
Koliko vidim iz svega ovoga, najveći problem je nastao upravo sa DL'om koji je u prvi mah vratio kartice kao ispravne, jer nije uspeo da ponovi kvar, a zatim napravio grešku prilikom zamene.
Ponovo ćemo kontaktirati našeg PM'a tamo i insistirati da isprati celu situaciju!
Ne vidite da bi se Gigabyte spustao tako nisko. Dovoljno je nisko sto nigde niko nije procitao:
Postovani, zelimo da vas obavestrimo da je dobar deo karti serije 6850 neispravan i tu nazaalost ne mozemo nista da uradimo.
Ukoliko imate problema sa doticnom kartom molimo vas da se javite lokalnoj radnji gde ste klupili radi zqamene ili vracanja para.
Ucinicem o sve sto je u nasoj moci da se situacija nikada ne ponovi. Gigabyte.
To mogu oni da pricaju da su to rekli odmah. Posto se ta recenica sa recenicom: "Igrice nisu merodavne"... ne slaze. Ne mogu i jedno i drugo da izgovore
To i samo to i nista vise je razlog sto ja ne da necu nego NE SMEM da rizikujemo. Prvo sto ja tako reagujem da ne znam sta radim zagorcacu i sebi i njima zivot drugo to su skupe igracke za takvo igranje.
Na stranu sto sam ja besan i sve to prodje ostaje strah da nee smes da kupis nesto. Dobijas los trip od imena proizvodjaca samo. A svoje sam rekao kako kupujem bilo sta od hardvera dalje. Sta god se kupuje neko je rekao se proba pa mogu i ja da probam grafiku pre nego kupim, a ne da kazu pa moras sigurno da kazes da li hoces da bi je doneli posto je jako skupa ne isplati se. Na 90% mesta je ni nema u prodasvnici ni da je vidis a ne da probas. I svima je zgodnbije da posalju kuci i dodje do cega dodje vec.