Šta je novo?

NGP - Next Generation Portable (PSP2)

Infinity Blade definitivno ne izgleda kao PS3 igra. Daleko od toga.

Izgleda sve vrvi od portabilnih igraca ovde 🙂 Odma ste se prepoznali, fejkeri :d 😉 Samo sam hteo da vidim nivo 'fejknosti' jer znam da i oni koji imaju ili su imali PSP su ga igrali mozda mesec dana 🙂

^sta god da si rekao gore?!

a drugo, sta tebe toliko zanima i pogadja ko hoce da kupi psp2? ko hoce nek ga uzme, sta se ti tu brines kolko ga ko igra?! a sigurno je isplativilja i bolja sprava od svakog 300+e telefona, o tome tek nema rasprave..

Ma bre zaebavam se.. sta penite odma 🙂 Zanimalo me je da li uopste korisite prenosne konzole, necu vise da offtopicarim.. izgleda to ne sme da se pita u saljivom kontekstu.. pogotovo ako je iz "Sondze" 🙂

I ja se *****avam, nadam se da je to jasno. Nema ljutnje valjda.

Kimi, poznatiji narodu kao portabl-kimi se uvredio izgleda :d 😉

bogami meni izgleda, ja igrao na iphone-u,
mozda nije ne znam kako full poligonska,
ali i na PS3 brdo igara sa PSN-a izgleda loshije od nje

Infinity Blade ima fino odradjene neke stvari i visoka gustina rezolucije iPhonea/iPada izvlaci graficki dozivljaj, ali je to i dalje daleko od bilo cega sa PS-a 3 osim najlosijeg shovelwarea.

Infinity Blade ima fino odradjene neke stvari i visoka gustina rezolucije iPhonea/iPada izvlaci graficki dozivljaj, ali je to i dalje daleko od bilo cega sa PS-a 3 osim najlosijeg shovelwarea.

igra je zabavna, bar meni
sem toga, zaista ne verujem ako budem recimo i nabavio PSP2 da cu igrati Uncharted pored "zivog" PS3-a odnosno iste verzije na njemu

ne vredi.. otkucah kilometarski post pa sam obrisao. nekim ljudima ne vredi pisati kad reci ne razumeju. mozda bi mi mahanje zastavica pomoglo da objasnim, ali nazalost, kad sam bio mali mlade izvidjace sam preskocio pa ne bih znao kako se to radi..

Kako ovo cudo ima 3G net ? Nije valjda da ce imati i telefon u sebi ?

ngpsony7.JPG

Nece imati telefon u smislu da mozes da saljes poruke i da razgovaras, ali ces moci da pristupis 3G mrezi. Postojace 2 modela, jedan sa i jedan bez 3G mreze.

Nece imati telefon u smislu da mozes da saljes poruke i da razgovaras, ali ces moci da pristupis 3G mrezi. Postojace 2 modela, jedan sa i jedan bez 3G mreze.

Kako ce funkcionisati taj pristup 3G mrezi ? Ne kontam, zar to nije vezano za mobilnu telefoniju, kartice. Mada vidim da ima i iPad sa 3G, a isto ne kontam kako to radi.

Jeste povezano. Ubacis Micro-SIM karticu u PSP i podesis podesavanja. Sve ide preko GSM mreze.

SMS i pozivi nisu implementirani jer to nema nikakvog smisla.

Ja bi kupio PSP2 odma kad bi imao mobilni u sebi, tj u opcijama. Dal ce to mozda napraviti neki software kad razbiju zastitu ? Jel moguce u teoriji uopste ?

Jedino da pitamo Geohota 🙂

bogami meni izgleda, ja igrao na iphone-u,
mozda nije ne znam kako full poligonska,
ali i na PS3 brdo igara sa PSN-a izgleda loshije od nje

Tripujesh se, Infinity blade je nista drugo nego obican demo, 2 coveka na ekranu, bez ikakvog sencenja i efekata. Nece igre na mobilnom nikada moci da se porede sa onim shto PSP moze, pogotovo novi...

Sve više mi se čini da će i PS4 biti portabl 🙂

Realna cena i bi bila 299$ najvise 399$. 3ds ce kostati 250$ moraju da budu konkurentni. Inace ce svi roditelji koji kupuju deci rucnu konzolu bez razmisljanja kupiti 3ds jer je dosta jefitniji.
nego ja ne mogu da izdrzim cekanje da psp2 izadje, ko zeli samnom da provali u Sony HQ da uzmemo par prototipova:d

Realna cena i bi bila 299$ najvise 399$. 3ds ce kostati 250$ moraju da budu konkurentni. Inace ce svi roditelji koji kupuju deci rucnu konzolu bez razmisljanja kupiti 3ds jer je dosta jefitniji.
nego ja ne mogu da izdrzim cekanje da psp2 izadje, ko zeli samnom da provali u Sony HQ da uzmemo par prototipova:d

ma 250 dolara/evra taman da budu konkurenti sa Nintendom (nude vishe za manje pare.. osim 3D-a) 😛

250$ za 3DS je cista kradja. Trebali su nize da ga procene, ali dobro, nintedardovi ce kupiti 3DS na launchu po ma kojoj ceni.

250$ za 3DS je cista kradja. Trebali su nize da ga procene, ali dobro, nintedardovi ce kupiti 3DS na launchu po ma kojoj ceni.

Jeste, fanovi Applea i Nintenda su retardi.
Ovaj forum sve vise podseca na stanje iz 2005/2006. godine.

Ovo ne sme da bude skuplje od $300, a mislim da ce kostati kao i prvi PSP kada se pojavio, $249. Uopste nije bitno koju on ima tehnologiju i mogucnosti, cena za consumer proizvode se formira na osnovu onoga "koliko bi potencijalni kupac platio", a pogotovo na konzolama gde se ide i u minus...

Nazad
Vrh Dno