nikk18adsl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.07.2007
- Poena
- 350
Pa ne mozes da uzmes da odneses kuci da probas i vidis kako se to cuje kod tebe i da vratis ako ti se ne svidja, pogotovo ne mozes polovne komponente. Cujes, svidja ti se ili ne i nosis kuci ili ne nosis, nema tu neke filozofije...
Sta, prodao si vec RX2? Ne hvalis se... U pravu si da u takvom prostoru ne mogu da disu. I ovi Gvladini traze jos prostora, ali sta je tu je, jedno su zelje, drugo mogucnosti.
Pilot nije moj, niti sam ga ja prvi pomenuo kao neko poredjenje. Rekao sam samo sta bih izabrao izmedju ta dva.
Konstatacija da je RX2 obozavan u svetu, da im na sajtu pise ovo ili ono (sto je uzgred cist makreting za slepe kupce), i sl.... sta s tim? I onaj klinac u pokusaju Justin Bieber i raznorazne Lady Gage su poznate po ovom sumornom propalom svetu, pa jel to znaci da su objektivno neki muzicari? A isto imaju na milione tutubana koji ih verno slusaju, postuju i brane. Onda dodje neki pravi muzicar i kaze sta s ovim sundom? Mase su slepe i pod raznim manipulacijama, ne samo u hi-fiju, vec u svim oblastima zivota. Takvi i treba da budu u danasnje vreme, iskontrolisani i sa ispranim mozgom.
Nemojte pogresno da me shvatite, ne pokusavam da ocrnim RX2, vec da ukazem da previse usko i slepo gledate na trendove koji vam se namecu i kao jedini logicni izbor. Ja protiv tog zvucnika nemam nista. Znam samo da za te pare (540e) ne bih kupio njega. Za neke manje pare (znaci polovan ili nov na crno) mozda bih ga i preporucio nekome ko treba da sastavi neki sistemcic ispod 1000e a zapeo bas u tom pravcu, i ima uslove za njega.
Trziste novih stvari u svakoj klasi pojedinacno je toliko jadno i pusto, da mi nije ni cudno sto se taj zvucnik izdvojio. Ionako je brojcani odnos u zastupljenosti na trzistu novo VS polovno recimo 1:30 u korist polovnog (jer novi zvucnici izlaze u malom broju i ne svake godine od strane svakog brenda). Nemojte mi reci da s tom proporcijom sve novo predstavlja logican izbor, pored mora onog sto je malo ili vise starije i kome je ubijena ona najgora lopovska cena koju svaki ima u startu.