Šta je novo?

Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end”

...jer tipicni amerikiancheros mora posle da kupi i DA2 samo zbog Isakovog Suita :p

Sta je jednom ameru 60$, to je ko nama 600din.

Sta kaze svima nama dragi IGN:

9.0 Presentation
The game's scary and creepy. The internal Isaac story is awesome. I could've done for a better driving force than that of the Marker.
8.5 Graphics
The game is lit in a way that amplifies the atmosphere and Isaac looks great. Some blocky blood and stiff animations, though.
9.5 Sound
Isaac's voice is good. The score is nearly perfect. The creaks of the Sprawl and moans of the Necromorphs meld for maximum scares.
9.0 Gameplay
Isaac's arsenal and adventure are fun but familiar. Improvements like a stasis refill button and better melee are welcome.
9.5 Lasting Appeal
Multiplayer is nothing special, but the game is a bit more than 10 hours. Different suits, upgrades and difficulties kept me coming back.
9.0
OVERALL

Amazing
(9 out of 10)

http://xbox360.ign.com/articles/114/1145296p2.html

Evo ga ser Isac. :d

Dragon_Age_II_Issac_Armor_4.jpg

Dragon_Age_II_Issac_Armor_1.jpg

Poslednja izmena:
Jel netko pokrenuo igru vidim da je vec za xbox ima.Koji firmer zahteva?

Igra li neko vec, pitam zbog utiska o igri a ne zbog pokretanja igre itd.

Nije igrao ni keca, pa nema smisla da igra prvo DS2.

Daj ne zezajte se lepo pitam jel netko igro da da utiske o igrivosti,ja nemam brz net pa ne mogu tek tako da skidam.Jel treba novi fw za xbox da bi se igrala?

mene mrzelo da nosam box na fleshovanje a već mesec i po nijedne igre nema za njega. pa me isto zanima jel može sa wave patcherom da se odradi i da se pichi igra, još uvek sam na 1.51 FW

@scheilinkin
Moze. Igra nema AP 2.5 zastitu koliko sam ja upoznat.

Tu nemas sve ukupno 4 igre koje bi mogle da vuku na horor (a ni za sve od njih nisam ni cuo pa ne mogu da budem siguran)... Eventualno remake one japanske moze da bude pravi horor...

Fatal Frame jeste odličan horor serijal sa PS2. Šteta što remake izlazi samo za raspali Wii

Poslednja izmena:
Zar ti nisi vec presao igru :) ?

Igrao sam demo i nesto mi igra ne lezi, ne sumnjam da je super ali ako bih vec igrao horor igru onda bolje da je kao Silent Hill i slicno a ne svemir i glavni junak koji se zove Ajzak LOL.

Igrao sam demo i nesto mi igra ne lezi, ne sumnjam da je super ali ako bih vec igrao horor igru onda bolje da je kao Silent Hill i slicno a ne svemir i glavni junak koji se zove Ajzak LOL.

Pa dobro, prelazio si ti i gore stvari ;).
Ni mene nesto ne vuce da igram, iako je demo bio solidan.
Cekam Marlijev odusevljeni review :)

Necete ga docketi skoro jer cu prvo da igram Extraction i da mlataram po sobi. :)

Necete ga docketi skoro jer cu prvo da igram Extraction i da mlataram po sobi. :)

Nemoj da preteras sa mlataranjem bas previse, vidis da zbog motion kontrolera stradaju i siroti kucni ljubimci, LCD tv-i, lusteri, prozori itd :)

Zakljucacu sobu da ne ulazi niko dok igram. :D
Bilo im je cudo i kad sam igrao stoni tenis. :)

Dead Space 2 je izvanredna igra
Chapter 4 se uveliko djuska , jedan od retkih nastavaka koji je u nivou prethodnika , videcemo kako ce jos igra da se razvija na dalje ...
Za sada svaka preporuka za istu :)

Dead Space 2 je izvanredna igra
Chapter 4 se uveliko djuska , jedan od retkih nastavaka koji je u nivou prethodnika , videcemo kako ce jos igra da se razvija na dalje ...
Za sada svaka preporuka za istu :)

Sad si nas prosvetlio. :p
E da mojne neke spoilere da pises ovde, znam gde zivis! :p :d

Dead Space 2: The scariest console game yet?

http://www.computerandvideogames.co...ariest-console-game-yet/?attr=CVG-General-RSS

Even on the basis of a mere two hour play test we're confident that Dead Space 2 is a more than worthy successor to the brilliant first game. It's bigger and bolder and strikes the right balance between excitement and terror. Scary? Yes, but also scarily good.

Poslednja izmena:
Prvi Disc gotov , traje do kraja chaptera 6
I dalje igra drzi titulu pravog survival horora :)

igram na normal ofc , prepustam teze verzije ljudima koji jure achievements i trofeje xD
Mada da budem iskren , mogao sam i na jedan nivo teze , jer kad se dovoljno upgradeuje armor , tesko da vam nesto mogu osim ako ste bez municije xD

igram na normal ofc , prepustam teze verzije ljudima koji jure achievements i trofeje xD
Mada da budem iskren , mogao sam i na jedan nivo teze , jer kad se dovoljno upgradeuje armor , tesko da vam nesto mogu osim ako ste bez municije xD

E koja si sasi ! :p
Pa Dead Space da igras na normal je isto ko da igras Super Marija. :p
Ja cu uzeti sve trofeje u DS2 iz razloga sto ce mi biti izazov i znam da cu max uzivati jer ce igra biti mnogo teska na onim vecim tezinama.

Cudi me da mi jos nisu poslali igru sa shopto, mora da ce sutra, onda nece stici ove nedelje. :(

Maria je teze preci nego 99% danasnih naslova za bilo koju platofrmu :p

E koja si sasi ! :p
Pa Dead Space da igras na normal je isto ko da igras Super Marija. :p
Ja cu uzeti sve trofeje u DS2 iz razloga sto ce mi biti izazov i znam da cu max uzivati jer ce igra biti mnogo teska na onim vecim tezinama.

Cudi me da mi jos nisu poslali igru sa shopto, mora da ce sutra, onda nece stici ove nedelje. :(

Meni je DS 1 bio jako tezak na normalu. Ako nema u 2ci redukovanje trezine onda cu krenuti sa easy :d

Meni je DS 1 bio jako tezak na normalu. Ako nema u 2ci redukovanje trezine onda cu krenuti sa easy :d

Koja si ti tek sasi. :p

Nisam nasao onda dobru igru za poredjenje. Ne igram lake igre, tako da ne bi mogao trenutno da se setim neke zamene za Super Maria.

najteza igra je definitivno chicken run na sony kec xD

Zavrsena igra , total playtime oko 9h sto je stvarno razocaravajuce znajuci da je igra na 2 dl-dvda
Atmosferu je igra drzala skoro do samog kraja , gde na zalost vec prerasta u akciju :(
Alo overall veoma sam zadovoljan igrom :)
Topla preporuka svima koji mogu da je igraju

Nazad
Vrh Dno