Da li neko ima link ka zvanicnom Telenor ROM-u, moram da restorujem izgleda da mi je crkao GPS...
e sad ovo je za stock Sense ROM, ja recimo nemam to za cell broadcast u Oxygen ROMuYour phone can directly link to the mobile phone network, and enable you to access and
change the settings of various phone services for your phone. Call services may include call
forwarding, call waiting, voicemail, and more. Contact your mobile operator to find out about
the availability of call services for your phone.
To open call services, press HOME > MENU, and then tap Settings > Call.
Cell broadcast
Enable or disable receipt of cell broadcast messages from your service provider.
Cell broadcast settings
Configure channels and language for cell broadcast messages.
@BigBoy
To sam i ja mislio, ali sam onda probao jos dva ROM-a i na svakom nije hteo da radi.
Prvo sto sam probao jeste da skinem GPS Test i ostavljao sam ga da radi po sat vremena i nista. Naravo probano je na razlicitim lokacijama...
Hvala u svakom slucaju na predlogu.
Jesi menjao radio? Meni na nekim verzijama nikad nije hteo raditi.
moze naravno, samo onda koristi mobile net (EDGE ili 3G)Da li postoji nacin da se koristi telefon za net iako nema u dometu nekog wifi-a?
zasto je pitanje da li i kako tel da radi kao modem ili wifi kartica kada je nakacen na komp, glupo pitanje?Au bre, počeli ste da ubijate temu glupim pitanjima... RTFM.
znaci moze, ali kako jel treba neki program ili sta vec.moze naravno, samo onda koristi mobile net (EDGE ili 3G)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari