Šta je novo?

HTC Desire

Ja sam probao da nadjem, ali bez uspeha.

Ni jedna app nije radila kako treba...

Inace nema default Froyo tu opciju, vec Sense i MIUI ROM-ovi...

@BigBoy

To sam i ja mislio, ali sam onda probao jos dva ROM-a i na svakom nije hteo da radi.

Prvo sto sam probao jeste da skinem GPS Test i ostavljao sam ga da radi po sat vremena i nista. Naravo probano je na razlicitim lokacijama...

Hvala u svakom slucaju na predlogu.

Poslednja izmena:
Ljudi, jel bio neko u roamingu i jesu li mu stizale ove glupave poruke (informacija u kom je trenutno mestu).
Poludeo sam, kako da ih iskljucim. Stalno se krecem i mnogo su dosadne. Izlazi iz navigacije i sl.

citam sad u user manual

Your phone can directly link to the mobile phone network, and enable you to access and
change the settings of various phone services for your phone. Call services may include call
forwarding, call waiting, voicemail, and more. Contact your mobile operator to find out about
the availability of call services for your phone.
To open call services, press HOME > MENU, and then tap Settings > Call.

Cell broadcast
Enable or disable receipt of cell broadcast messages from your service provider.

Cell broadcast settings
Configure channels and language for cell broadcast messages.
e sad ovo je za stock Sense ROM, ja recimo nemam to za cell broadcast u Oxygen ROMu

Zna li neko u kom gradu telenor ima josh uvek Desire, kao i po kojim cenama ide?

nazovi telenor i pitaj ih, mislim da ce imati informaciju da ti kazu.

@BigBoy

To sam i ja mislio, ali sam onda probao jos dva ROM-a i na svakom nije hteo da radi.

Prvo sto sam probao jeste da skinem GPS Test i ostavljao sam ga da radi po sat vremena i nista. Naravo probano je na razlicitim lokacijama...

Hvala u svakom slucaju na predlogu.

Jesi menjao radio? Meni na nekim verzijama nikad nije hteo raditi.

Jesi menjao radio? Meni na nekim verzijama nikad nije hteo raditi.

Menja sam 4 verzije, sada je na 30_2 sa koji je dosao. Inace GPS je samo naprasno prestao da radi, nista nisam menjao softverski izmedju.

Fora je sto kada muckam telefon, kao da se nesto unutra otkacilo, cuje se gore oko mikrofona.

Sada mi treba fon, jer sam na odmoru, ali posla cu svakako morati da reklamiram.

Ja rekoh nesto mu se otkacilo :)

Nista probao sam sve sto sam mogao, ostaje mi jedino slanje u servis..

Smorih se, garant cu 2 meseca biti bez telefona.

dali je moguce koristiti tel kao lan, tj da ga pozezem usb-om sa komom i da vatam wajrles u zgradi. sta mi treba da instaliram?

Zar ti nije jednostavnije da se otvoriš 5e za polovnu wifi karticu za komp? Oko 1000 dinara ti je po radnjama USB WiFi adapter, nov.

Telefon ima USB ili WiFi tether, ali nisam siguran da može da prebacuje WiFi na USB. Znam da može svoj 3G da deli na ova dva načina.

ne treba za mene, nego za druga . on jos trenutno nema net treba da ga ugradi uskoro.
mislio sam odem kod njega nakacim telefon na komp i ono sljaka.
cemu slizi hotspot?

Mozes da delis net preko USB-a ili preko WiFi-a, tako sto ce ti Desire napraviti WiFi mrezu, na koju se ti nakacis laptopom.

Radi tethering vajerles konekcije preko usba. Uvatiš neki ap, metiš usb u telefon i kompjutor, selektuješ "usb tethering" i put ka inter netima ti je otvoren.
Naravno, kupovina vajerles kartice je i dalje manje retardirano rešenje.

ako telefon moze da zameni vajerels karticu zasto bi kupovao kArticu koji bi koristio mozda samo jedno ili par puta. drug sledece nedelje dobija net.

Da li postoji nacin da se koristi telefon za net iako nema u dometu nekog wifi-a?

ja koristim Case-Mate (dobio zajedno sa case). ok se ponasa, nema trenja, nikakvog usporenja, sve ide glatko

Ima li kod nas da se nadje?

Naisao sam na neki silikon za ovaj tel u Sloveniji i mogu vam reci da je ekstra. Ne znam koji proizvodjac.
Ne bi bilo lose da zastitim i ekran pa da uzivam.

Poslednja izmena:
Jel je koristio neko neku app koja belezi koji protok podataka sa neta je svaka aplikacija imala, da moze da se vidi sta najvise jede MB :) ?
Hvala unapred!

PhoneUsage

snap20110108200323.png

Poslednja izmena:
ne treba, koristis usb tethering ako ti je komp spojen sa telefonom preko usb kabla ili wifi tethering ako ti je comp spojen sa telefonom preko wirelessa

sad sam nesto cackao i video tu opciju. ali ja hocu da probam: koristim wireless preko mobilnog na komp. kao sto mobilni hvata gprs, 3G, hdspa da tako hvata i wifi. da li to moze.
pise samo za mobile network.

Ljudi, da li može da se promeni slika u boot-u? Onaj joker za s-off mi mnogo ide na živce. :D

Nazad
Vrh Dno