Šta je novo?

KMPlayer

ja sam sa poslednjom verzijom nezadovoljan, koristim KMPlayer 2.9.4.1435 i sa njim sam prezadovoljan. Najnovija verzija mi koči na početku, kada premotavam treba mu vremena da se osoli, a na ovom mi sve savršeno radi

I ja i dalje koristim tu verziju i meni lepo radi za sad, nudio mi je update na najnovju ali ja nisam probao najnoviji tako da ne znam.nisam hteo da menjam jel radi ok.. Doduše imam win7 x64

prilikom pustanja filmova javlja mi se sledeca poruka:

Prilozi

• kmplay.jpg
    kmplay.jpg
    329.7 KB · Pregleda: 107
sorry ako je vec spominjano, ali da li km player pusta .flv tj. flash format?

sorry ako je vec spominjano, ali da li km player pusta .flv tj. flash format?

Bez problema.

343k6pt.jpg

Evo sada probah, meni nece da cita...
Imam portable verziju 2.93.2438 ako ima ikakve veze.

da li ova 3.xxxxx verzija radi normalno na Win 7 64bit ????

koristi neko paralelno i TV-out? Sve radi kako treba?

U toku mi je priprema za reinstall pa da vidim sta mi je ciniti, ostao bih pri km-u, ako sve sljaka...

turbo

prilikom pustanja filmova javlja mi se sledeca poruka:

Svojevremeno se i meni javljao taj problem.Uspeo sam da ga sredim čačkajući po pluginn-ovima ali se sad ne sećam šta sam tačno promenio.Na kraju sam provalio da postoji u novijim verzijama manjak dll fajlova tj. samo jedan pravi problem koji je verovatno vezan za pluginn-ove ili tako nešto.Nema potrebe da reinstaliraš sistem već probaj sa starijim verzijama programa.Ja imam neku staru verziju i radi mi sjajno,čim instaliram noviju javljaju se problemi :)

Otvorim folder sa pesmama izaberem jednu i pustim, kada se pesam zavrshi umsto da predje ne sledcu KMPlayer pusti neku desetu :crash::crash: da li neko zna kojom se to opcijom regulishe

Otvorim folder sa pesmama izaberem jednu i pustim, kada se pesam zavrshi umsto da predje ne sledcu KMPlayer pusti neku desetu :crash::crash: da li neko zna kojom se to opcijom regulishe

Isključi Shuflle opciju...

1. A preko kog filtera ide zvuk u ovom playeru standardno? jel preko AC3 ?
2. Imam neki wav fajl , pustim ga u playeru,uključi se audio mod,pesma ide,na media info vidim da je u 6 kanala fajl, na onom malom screanu u playeu piše samo da je fall DTS 1411 , 441 i to je sve , nema oznake 5.1 pa se pitam jel ide u sorround ne mogu da 'provalim' na zvučnicima kako pušta. Uzgred jel zna neko kako se menjaju one boje na malom screanu u audio modu dok player radi, dakle svaki put kad se otvori ponovo player-druga boja, ja bi hteo bez open/close.

1. A preko kog filtera ide zvuk u ovom playeru standardno? jel preko AC3 ?
2. Imam neki wav fajl , pustim ga u playeru,uključi se audio mod,pesma ide,na media info vidim da je u 6 kanala fajl, na onom malom screanu u playeu piše samo da je fall DTS 1411 , 441 i to je sve , nema oznake 5.1 pa se pitam jel ide u sorround ne mogu da 'provalim' na zvučnicima kako pušta. Uzgred jel zna neko kako se menjaju one boje na malom screanu u audio modu dok player radi, dakle svaki put kad se otvori ponovo player-druga boja, ja bi hteo bez open/close.

Za boju: Skins-Color Themes i onda izaberes koju hoces, posto po default stoji na random ;)

instalirao sam ga na W7 64 i nece da radi, verzija je 2.9.3.1214 kad idem na update ne postoji nova verzija, ova je poslednja. pojavlju je se user accaunt control.

instalirao sam ga na W7 64 i nece da radi, verzija je 2.9.3.1214 kad idem na update ne postoji nova verzija, ova je poslednja. pojavlju je se user accaunt control.

Nije ta poslednja, Skini 2.9.4.1435 pa ce da radi.

Instaliram juče Win 7 i KMP ne pušta kako treba video fajlove, tj. slika je sva od sitnih kockica. Verzija je 2.9.4.1435 ali sam probao i druge verzije i isto je.
Windows media player radi kako treba. Što li mu ne odgovara Win 7?

Instaliram juče Win 7 i KMP ne pušta kako treba video fajlove, tj. slika je sva od sitnih kockica. Verzija je 2.9.4.1435 ali sam probao i druge verzije i isto je.
Windows media player radi kako treba. Što li mu ne odgovara Win 7?

Evo kako to izgleda

Na XP nisam imao nikakve dodatne kodeke, treba li sad na Win 7 možda instalirati neki ili šta već?

^^^^ poslednja verzija je 3.0.0.1439. obrišite staru i instalirajte najnoviju. Takođe obavezan update Adobe Flasha i onda radi ( ja imam win 7 x64 pa radi kao zmaj)
Kloshar, promenirendere, stavi neki drugi ne rade svi isto na 7ici kao na XP, probaj Haali renderer

Poslednja izmena:
Ma neće. Instalirao sam novu verziju, probao sa kodecima i ništa.
BS player radi kako treba. Jedino ako je potrebno podesiti nešto u samom plejeru

Ma neće. Instalirao sam novu verziju, probao sa kodecima i ništa.
BS player radi kako treba. Jedino ako je potrebno podesiti nešto u samom plejeru

I meni radi sjajno 3.0.0.1439...ako nisi probao,probaj reinstal sa restartom nakon deinstaliranja programa.Meni je pomoglo...ali jedino ova verzija radi kako treba.

:)

Ja imam problem, gotovo uvek slucajno pritisnem neko dugme cini mi se + ili - na numpad-u i posle toga bilo koji video fajl da pustim slika mi nije u prirodnoj velicini vec je dosta smanjena pa moram da pritiskam + kako bih doveo stvari u red i tako svaki put kada otvorim novi video fajl. Jedino resenje za popravku ovog problema koje znam jeste da pokrenem wizard-a ponovo i onda je sve ok. Da li postoji neko rucno resenje jer mi se cesto desava da poremetim velicinu prikaza :(

Nazad
Vrh Dno