CAR je napisao(la):P.S. Hey, rekao si "iko"![]()
Iko ...?
I ja sam u slicnoj situaciji kao i bojan23. Mada koliko vidim ovaj moj telefon vec ima 2.2 update instaliran ?
Iko ...?
I ja sam u slicnoj situaciji kao i bojan23. Mada koliko vidim ovaj moj telefon vec ima 2.2 update instaliran ?
Ako moze u naturi,mogu ja da doniram prase jedno 15 kile malopre zaklano jos se nije ni o'ladilo,dusu dalo za Bozic...xD
Btw... Ja vec nekih desetak dana koristim darky 5.6 i odlicno me sluzi,jedino sto imam problem sa baterijom mada mislim da to nije do ROMa vec do same baterije. Na ovom romu mi ni jednom nije zakucao za razliku od predjasnjeg JPU koji se zamrzne minimum dva puta dnevno...
Pa koji bi mi predlozili onda ROM da mi sto duze traje baterija,znaci da bude sto pouzdaniji jer ne volim da flashujem svaki drugi dan,vec da me sluzi neko vreme bar do izlaska Androida 2.3... Probao sam onu foru sa punjenjem i brisanjem batterystats.bin i duze mi je trajala baterija dok se nije prvi put ispraznila,i sada opet isto... Damn! Takodje i vucem problem da cim skinem sa punjaca baterija padne na 98%. Uverio sam se i da quadrant nema veze sa subjektivnim osecajem. Na JPU sam imao oko 1700 a sada sa Darky 5.6 negde oko 1400-1500 a imam utisak da mi darky mnogo bolje i pouzdanije radi... Koliko su pouzdani stock romovi,onaj vip-ov 2.2
To nije propust koliko znam i pisao sam o tome na prosloj strani.
Koliko sam citao, posle nekoliko promenjenih romova pobrljavi battery stats koji mora da se obrise i da se baterija ponovo kalibrise upravo ovako:
So, you are having trouble with your battery seemingly draining too quickly, especially after having flashed many ROMs/Kernels/etc...
It is possible that the problem (or part of the problem) is not necessarily the phone using too much power. If this is the case for you, you should see some results from doing the following:
1. Connect the phone to the charger with the phone powered on, and allow the phone to charge until it shows 100%
2. Disconnect the phone from the charger, and power it off.
3. Reconnect the phone to the charger with the phone powered off, and allow the phone to charge until the battery indicator shows 100% (you can use vol-up/vol-down to make the indicator come back up when the screen goes to sleep).
4. Disconnect the phone from the charger and power it on.
5. Once the phone is powered completely on, power it off again and reconnect it to the charger until the battery indicator shows 100%.
6. Disconnect the phone, power it on, and use it.
You should only need to use this sequence one time.
Hope this helps.
Bas sam pratio punjenje pre neki dan i notifikaciju da je baterija puna, ali zapravo istog trenutka padne na 98% kad se skine sa punjaca. Ako je to slucaj onda treba da se uradi ovo gore i battery stats clear. Kao sto rekoh, danas kad sam skinuo fon sa punjaca posle prethodno uradjenog pomenutog guida, ostao je na 100%, znaci to nije propust, mora samo baterija da se rekalibrise.
Ako moze u naturi,mogu ja da doniram prase jedno 15 kile malopre zaklano jos se nije ni o'ladilo,dusu dalo za Bozic...xD
Btw... Ja vec nekih desetak dana koristim darky 5.6 i odlicno me sluzi,jedino sto imam problem sa baterijom mada mislim da to nije do ROMa vec do same baterije. Na ovom romu mi ni jednom nije zakucao za razliku od predjasnjeg JPU koji se zamrzne minimum dva puta dnevno...
Ajde ovako, nisam imao nijedan lockscreen wallpaper bug, problem sa baterijom, tastaturom ili force close bilo cega od 5.2 do 7.6. Bas suprotno, sve je radilo savrseno. Ostani onda na official JPU i to je to ako neces da imas probleme sa bugovima jer svakom kuvanom romu nedostaje neka sitnica.
U pravi si za lockscreen wallpaper, mislio sam da mislis na lockscreen animation.
Da li sam ja jedini kome je baterija traje normalno na darky romovima? Meni se sve cini da je taj WiFi drain bug koji se pominjao. Kakav ti je WiFi signal na telefonu?
Ni na jednom darkijevom romu mi nije radio lockscreen wallpaper.To me i nije toliko nerviralo koliko je bag sa baterijom.Napunim do kraja,skinem sa punjača i posle 2 minuta 97%...na 7.6 mi posle 2 min bude 93%...Ne samo to,nego mi se čini da se inače brže istroši baterija.Na primer,večeras mi je za 5 sati umerenog korišćenja baterija na 70%.
Skines tu cetvoru i dobijes cenu za koliko sam ga ja dobio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari