Aj mi pojasnite kako se koristi "titanium backup"? Ubacio bih ovaj v7.5 al neznam kako da sacuvam sve aplikacije, mnogo ih ima da bi sad opet njih instalirao...
Imaš easy način instaliranja...sve aplikacije i podešavanja ti ostaju.....[/QUO
Da to ali u slucaju da nesto krene po zlu moracu da ga formatiram pa sve iz pocetka. Zato sam pitao
Bekapovao sam appliacije u "titanium" ali sta sad, dali taj program ostaje u fonu ili kako...?
Ne nego on podešavanja sačuva na karticu, i posle instalacije roma instaliraš tb i verovatno importuješ te podatke.
Ne nego on podešavanja sačuva na karticu, i posle instalacije roma instaliraš tb i verovatno importuješ te podatke.
Ovaj Darky baš preteruje. Na forumu već piše da radi na verziji 7.6. Taman sam hteo da isprobam ovu novu verziju (7.5), nakon ovog saznanja odustajem. Samo neke izmene, izmene i izmene. Ja i dalje na stock jpy rom-u bez lagfix-a i zadovoljan sam. Izmenio sam ono što sam želeo, izbrisao što mi je smetalo i dodatno mi nije potrebno.
Darky v7.6![]()
Tako je, Gizmore, reci ti njemu...Ako sam dobro shvatio sta si hteo da kazes.. Gde si cuo da je HTC desire HD bolji od ovog telefona i po cemu?
ljudi, ja vas nista ne razumem i nista neznam o android os. pokusao sam od pocetka posta, al' mrsko mi bilo da citam 200 i kusur strana. nit' znam sta je rom, nit' jpu k....-palac. treba da mi stigne fon za nedelju dana. nemam pojma gde i ko ovde moze da mi uradi update na 2.2 ili koji je sad aktuelan. ja da prckam nesto ne bih. jel' ima negde neko objasnjenje sazvakano za nas neuke? sta treba da se radi sa softwerom, kako se instaliraju, deinstaliraju apps? korisni saveti sta raditi, a sta nikako ne raditi, na sta obratiti paznju i sl.? preporuke za apps sa marketa? ne znam cak ni sta jos treba da pitam i znam o svemu ovome :wall: bruka i sramota
ps. jel ovo valjana kartica za ovaj fon? http://www.amazon.de/SanDisk-microS...AJKI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293616050&sr=8-1
Uh druze sta sve moze sa androidom je komplexna tema, jer toliko toga moze...aj za pocetak javi kad ti stigne fon, pa cemo te uputiti polako...ljudi, ja vas nista ne razumem i nista neznam o android os. pokusao sam od pocetka posta, al' mrsko mi bilo da citam 200 i kusur strana. nit' znam sta je rom, nit' jpu k....-palac. treba da mi stigne fon za nedelju dana. nemam pojma gde i ko ovde moze da mi uradi update na 2.2 ili koji je sad aktuelan. ja da prckam nesto ne bih. jel' ima negde neko objasnjenje sazvakano za nas neuke? sta treba da se radi sa softwerom, kako se instaliraju, deinstaliraju apps? korisni saveti sta raditi, a sta nikako ne raditi, na sta obratiti paznju i sl.? preporuke za apps sa marketa? ne znam cak ni sta jos treba da pitam i znam o svemu ovome :wall: bruka i sramota
ps. jel ovo valjana kartica za ovaj fon? http://www.amazon.de/SanDisk-microS...AJKI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293616050&sr=8-1
Dobio sam ovaj telefon za neku simbolicnu kintu, a pre toga nikada nisam bio u dodiru sa nekim iole ozbiljnijim (citaj: skupljim od 50e) telefonom, pa je sve ovo za mene jos uvek velika novina. Polako se ucim i ulazim u stos, ali ne mogu da provalim da li mogu odjednom da obrisem ceo "Logs", a ne svaki pojedinacno, i da li to telefon sam cisti nakon odredjenog vremena ?
Imate li neke savete za mene pocetnika ? Telefon je nov, sim free, sve je fabricki ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari