Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Aj mi pojasnite kako se koristi "titanium backup"? Ubacio bih ovaj v7.5 al neznam kako da sacuvam sve aplikacije, mnogo ih ima da bi sad opet njih instalirao...

Imaš easy način instaliranja...sve aplikacije i podešavanja ti ostaju.....[/QUO

Da to ali u slucaju da nesto krene po zlu moracu da ga formatiram pa sve iz pocetka. Zato sam pitao :)

Bekapovao sam appliacije u "titanium" ali sta sad, dali taj program ostaje u fonu ili kako...?

Ne nego on podešavanja sačuva na karticu, i posle instalacije roma instaliraš tb i verovatno importuješ te podatke.

Ovaj Darky baš preteruje. Na forumu već piše da radi na verziji 7.6. Taman sam hteo da isprobam ovu novu verziju (7.5), nakon ovog saznanja odustajem. Samo neke izmene, izmene i izmene. Ja i dalje na stock jpy rom-u bez lagfix-a i zadovoljan sam. Izmenio sam ono što sam želeo, izbrisao što mi je smetalo i dodatno mi nije potrebno.

Ovaj Darky baš preteruje. Na forumu već piše da radi na verziji 7.6. Taman sam hteo da isprobam ovu novu verziju (7.5), nakon ovog saznanja odustajem. Samo neke izmene, izmene i izmene. Ja i dalje na stock jpy rom-u bez lagfix-a i zadovoljan sam. Izmenio sam ono što sam želeo, izbrisao što mi je smetalo i dodatno mi nije potrebno.

To sam ja odavno shvatio :d trenutno sam na JP7 Vip. Baterija drži duugooo i sve radi kao podmazano naravno sa voodoo-om. Čekam ovaj gingerbread ali mislim da sam sagoreo u toj želji. :mad: Otigli su ga brate mnoogo a isto toliko je obećavalo na samom početku.
Supercurio se izgubio - navodno izučava SDK - Coolya i codeworks kao rade nešto ali to čuvaju samo za sebe. Ako probaš da kompajliraš nešto na svoju ruku obično naiđeš na nerešiv problem jer repoi nisu ažurirani ili sa propustima opasnim po hardver. Ljudi su spalili prednje kamere jer sgs-ova radi na 1.8v a ns-ova na 2.8v:S: Dovoljan je jedan FC i ćao kamera :-devil-:

Ko još koristi prednju kameru (osim iPhone korisnika), inače njima su sada praznici glupo je očekivati da neko sada drnda romove.

nisu spalili ovim portom, nego su modifikovali rom radjen za ns i bacali ga na GS a da voltaza prednje kamere nije bila promenjena :D

Kompajliran je kernel iz repoa za sgs koji je u stvari hibrid a nije bila promenjena voltaža za prednju kameru.
Inače stvari su se pre par minuta promenile. Konačno je napravljen CWM 3.0 za sgs gingerbread i predstava počinje ;)

Koji 2e mi treba za jp7/jpp/jp3? Ništa mi tamo nije jasno. Ako može neko link da ostavi :)

Dobio sam ovaj telefon za neku simbolicnu kintu, a pre toga nikada nisam bio u dodiru sa nekim iole ozbiljnijim (citaj: skupljim od 50e) telefonom, pa je sve ovo za mene jos uvek velika novina. Polako se ucim i ulazim u stos, ali ne mogu da provalim da li mogu odjednom da obrisem ceo "Logs", a ne svaki pojedinacno, i da li to telefon sam cisti nakon odredjenog vremena ?

Imate li neke savete za mene pocetnika ? Telefon je nov, sim free, sve je fabricki ..

Poslednja izmena:
^ armani?! xD
sine,spremi 800eura xD

a meni je ta glosi plastikica samo na izgled fina,al sto se tice mascenja i svega ostalo,dok sam Imao galaxy sam pi*deo.... sta sad...

Bas nesto razmisljam,al ce posle nove godine januar/februar,kad galaxy padne na 300-320e, biti dobro pazariti...Bog te mazo :/

za dual core zaista nema potrebe i poente,nexus S ce biti mnogo skuplji a slicni su....mislim da ce posle novaka galaxyS biti bestbuy... (cak i ako desire padne ispod 300 bice dobro i to pazariti) ;)
eto (pre)dobrih telefona od 250-320eura za mesec-dva

jel se isplati uzeti ovaj telefon sad ili ne? mozda cekati neki bolji da mu padne malo cena recimo htc desire hd? pre njega imao sam 3gs ali sta znam, necu sigurno epl jer je 4ka preskupa...

Ako sam dobro shvatio sta si hteo da kazes.. Gde si cuo da je HTC desire HD bolji od ovog telefona i po cemu?

Niko ne zna kako ce se kretati cene pocetkom godine kada izadju dual-core modeli, ali ne ocekujte previse.

Ovo što ste napisali o padanju cena je krajnje nerealno. Izaći će novi modeli, ali postojećim cena neće toliko pasti. Nisu od juče na tržištu već su se ustalili. Možda bi se to i dogodilo, da su npr. rezolucija 800x480 (480x800), super amoled, procesor od 1 GHz itd. postali standardi i da nema čitave plejade mobilnih koji im ne mogu ni prići, a non-stop se pojavljuju.

Pri tome ne mislim na cenu u malim oglasima koja zna dosta da varira. Ima novih, ali zato ima i onih "star 10 dana, samo proban", a izgubio nevinost još na letnjem raspustu. :eyebrows:

Što bi rekao moj drug, neki samo što ne jedu burek sa njega. :)

Poslednja izmena:
ljudi, ja vas nista ne razumem i nista neznam o android os. pokusao sam od pocetka posta, al' mrsko mi bilo da citam 200 i kusur strana. nit' znam sta je rom, nit' jpu k....-palac. treba da mi stigne fon za nedelju dana. nemam pojma gde i ko ovde moze da mi uradi update na 2.2 ili koji je sad aktuelan. ja da prckam nesto ne bih. jel' ima negde neko objasnjenje sazvakano za nas neuke? sta treba da se radi sa softwerom, kako se instaliraju, deinstaliraju apps? korisni saveti sta raditi, a sta nikako ne raditi, na sta obratiti paznju i sl.? preporuke za apps sa marketa? ne znam cak ni sta jos treba da pitam i znam o svemu ovome :wall: bruka i sramota

ps. jel ovo valjana kartica za ovaj fon? http://www.amazon.de/SanDisk-microS...AJKI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293616050&sr=8-1

Poslednja izmena:
@trenje: ali te nemaju mic? koliko si ih platio?

@darkophantom: pa jednom pretrpis muku ponovne instalacije i onda posle ovih darkyjevih updateova ne moras nista da diras... barem je meni tako bilo do sada.

@otac: ja sam moj kupio za 330 evra star 14 dana (sa racunom) al' je leeku bila frka... sto se tice pada cene ja mislim da ce posle februara cene pasti ali ne previse. pogotovo ako dobijemo full working gingerbread uskoro. dual core ce postati zanimljivi tek od honeycomb-a, posto pretpostavljam da ce biti zahtevniji. a to znaci od leta sledece godine...

Ma nije muka u tom smislu. :d
Darky-ja sam se odrekao preko malih oglasa, uopšte me više ne zanima. Dobro, samo ako mogu nešto da očerupam iz njegovog rom-a. :D

ljudi, ja vas nista ne razumem i nista neznam o android os. pokusao sam od pocetka posta, al' mrsko mi bilo da citam 200 i kusur strana. nit' znam sta je rom, nit' jpu k....-palac. treba da mi stigne fon za nedelju dana. nemam pojma gde i ko ovde moze da mi uradi update na 2.2 ili koji je sad aktuelan. ja da prckam nesto ne bih. jel' ima negde neko objasnjenje sazvakano za nas neuke? sta treba da se radi sa softwerom, kako se instaliraju, deinstaliraju apps? korisni saveti sta raditi, a sta nikako ne raditi, na sta obratiti paznju i sl.? preporuke za apps sa marketa? ne znam cak ni sta jos treba da pitam i znam o svemu ovome :wall: bruka i sramota

ps. jel ovo valjana kartica za ovaj fon? http://www.amazon.de/SanDisk-microS...AJKI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293616050&sr=8-1

Einen Moment bitte... :bottle: svaka kartica koja radi je dobra kartica.

Ako piše "Original Handelsverpackung von SanDisk", mora da je dobra. :eyebrows:

Ovde ti je detaljno objašnjeno značenje svih pojmova:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=234450&highlight=samsung+galaxy+i9000

Poslednja izmena:
taj darky stalno nesto menja i nikad kompletno da uradi. evo na v7.6 ima gresku, "tapet zakljucavanja ekrana" ne radi! Znaci nikad vise njegov rom i njegove glupost, veze nema.

Uh druze sta sve moze sa androidom je komplexna tema, jer toliko toga moze...aj za pocetak javi kad ti stigne fon, pa cemo te uputiti polako...

Dobio sam ovaj telefon za neku simbolicnu kintu, a pre toga nikada nisam bio u dodiru sa nekim iole ozbiljnijim (citaj: skupljim od 50e) telefonom, pa je sve ovo za mene jos uvek velika novina. Polako se ucim i ulazim u stos, ali ne mogu da provalim da li mogu odjednom da obrisem ceo "Logs", a ne svaki pojedinacno, i da li to telefon sam cisti nakon odredjenog vremena ?

Imate li neke savete za mene pocetnika ? Telefon je nov, sim free, sve je fabricki ..

Iko ...:( ?

I ja sam u slicnoj situaciji kao i bojan23. Mada koliko vidim ovaj moj telefon vec ima 2.2 update instaliran ?

Nazad
Vrh Dno