Šta je novo?

HTC Desire

mora taj .zip da se stavi. ima tamo dve verzije universal i za cyanogenmod.
meni je taj universal radio na htc sense 2.1, 2.2 i sad mi radi na Oxygen 1.0.4

Hvala rootxd.
Sadasnji ROM mi ostaje tokom procesa S-OFF i fleshovanje N1? Pogoni me AuraXTsense i zadovoljan sam.

napravi bekap roma, pa posle procesa vrati bekap

ninjaz, veoma je moguce da ne radi na tom romu, nisam nikad probao Sense 2.0

Nisam prelistao sve strane, koji ih ukupno trenutno ima 109, ako ovo vec postoji onda se izvinjavam.
Ima dobra skripta, data2whatever, koja oslobadja dosta interne memorije, ja sam napravio 1GB ext4 particiju i imao sam 600MB+ slobodne memorije, ali sistem je malo usporio.
Pa kome treba vishe memorije, a ne mrzi ga, tj. nije bolestan shto mu je malo sporiji sistem, ovo je dobra stvar.
Vise o ovome na linku http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867049

illidan kako si narucio onu futrolu sa ebay-a ? Paypal ?

Hvala rootxd.
Sadasnji ROM mi ostaje tokom procesa S-OFF i fleshovanje N1? Pogoni me AuraXTsense i zadovoljan sam.

Ne može Sense rom da stane u N1 particije, ne zalećite se pre nego što se dobro informišete. Konkretno, mislim da taj Aura rom, ako se ništa ne izbaci iz njega, traži oko 220mb sistemsku particiju.

Fleshnuo sam desire prvi put jer mi je prekipelo zbog malog prostora na internoj memoriji. Rootovao, napravio backup stock roma sa nandroidom i stavio oxygen gingerbread ROM koji radi ok. Medjutim problem nastaje pri povracaju podataka is sacuvanog backupa (tj image-a).
Kada izaberem obican backup restore u recovery, nakon restarta, bootovanje sistema ukoci se kod htc logoa. Probao sam i sa advanced recovery da povratim samo data, i tada radi bootovanje sistema, medjutim ne vidim da je ista povraceno od podataka. Kada izaberem opciju "restore system" iz advanced recovery, tada nastaje isti problem, zamrzavanje.
Zna li neko resenje za restore koji radi ?

Gde se moze naci beli oklop za HTC Desire u Srbiji?
Izgleda fantasticno!
HTC_DESIRE_WHITE_w500.jpg

Ja sam uzeo u Telenoru beli i onako vise bi mi se svidelo da je crni. Ume dosta da se isprlja pozadi. Nego pitanje u vezi Gingerbird-a ljudi koji su radili root telefona i stavili Gingerbird ako se u jednom momentu to oficialno pojavi na update-u bice isto poboljsanja kao da sam root-ovo ili ne.

Jel se aplikacije pobrisu kad se uradi update Androida na noviju verziju ? Da znam sta me ceka kad se pojavi 2.3
I ako je neko voljan da mi kaze kako da namestim iGo navigaciju, skinuo sam neku, kaze licenca nije dobra, moze na PM.

Tek sam sad obratio malo vise paznju na razlike Desire i Desire HD modela, HD ima veci ekran za 0,6 incha, 3 puta vise RAM-a, slabiju bateriju, SLCD ekran, Dolby Mobile and SRS sound enhancement (sta god da je to na mobu), 2 puta vecu SD karticu, bolju kameru sad Dual LED blicem.
Ipak je to zanimljiva masina.
Mada ako budem menjao ovaj Desire to ce biti samo neki HTC sa Tegrom 2 i HDMI. :)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=3468

danas sam bio u delta sity-ju ima stand HTC-a, zastao da pogleam nove modele Desire Z i Desire HD. usput rekao da vec imam desire i dobio na poklon futrolu za telefon. doduse futrola je za HD7 i desire HD pa je malo sira ali je bar original u HTCovom pakovanju sa logom i kozna je ili nekog slicnog materijala.
bas me je prijatno iznenadila devojka koja tamo radi, tu futrolu trazim vec 6 meseci.:banana:

eto sad znate pa ko hoce neka svrati mozda i jos neko dobije futrolu na poklon.

Poslednja izmena:
danas sam bio u delta sity-ju ima stand HTC-a, zastao da pogleam nove modele Desire Z i Desire HD. usput rekao da vec imam desire i dobio na poklon futrolu za telefon. doduse futrola je za HD7 i desire HD pa je malo sira ali je bar original u HTCovom pakovanju sa logom i kozna je ili nekog slicnog materijala.
bas me je prijatno iznenadila devojka koja tamo radi, tu futrolu trazim vec 6 meseci.:banana:

eto sad znate pa ko hoce neka svrati mozda i jos neko dobije futrolu na poklon.

Extra,sad svi pravac DC :) . Ae baci fotku futrole ako te ne mrzi

e da pitala je da li imam telefon god sebe i da ga pokazem.

evo i slika.

Prilozi

• DSC01067.JPG
    DSC01067.JPG
    138.6 KB · Pregleda: 99
  • DSC01068.JPG
    DSC01068.JPG
    137.3 KB · Pregleda: 98
  • DSC01069.JPG
    DSC01069.JPG
    135.6 KB · Pregleda: 97
Cekaj ne kontam sto su ti dali futrolu ?
Bas me zanima dal ce davati jos toga. Jel imaju na prodaju ako vec nece da daju za dz?

Mozda se svideo devojci pa mu je dala ( futrolu ) za dz :d
Nije faca slucajno odabran nick zar ne hehehe.

Danas sam primetio da mi je otpalo slovo H sa poledjine telefona. Bedak, skinuo sam i ostala dva vrlo lako, naime izgleda da nisu zalepljena bas nekim dobrim lepkom. Telefon imam samo 2.5 meseca.

Ljudi moze da se uradi export podata iz Nokia series 40 iz Nokia Communication Centra, evo upravo sam exportova sve kontakte i ucitavam ih na google contacts. Sad jos da nakacim Desire i da iskopiram. :)
Mobiedit ne radi posao, ono sto on exportuje iz moje 6300 Nokie goole kaze da ne podrzava.

Kupljen je u Telenor-u. Ne nosim ga u case ali mislim da to ne moze da bude opravdanje jer telefon nema ni jednu ogrebotinu...

Kupljen je u Telenor-u. Ne nosim ga u case ali mislim da to ne moze da bude opravdanje jer telefon nema ni jednu ogrebotinu...

Kakve veze ima sto nema ogrebotine ?
Garantuje da i od vlage ili toplote moze da spadne to slovo, jer je to lepljeno.

Konsatacijom da nema ogrebotine sam hteo da kazem da sam bio sasvim pazljiv prema telefonu (pazljiviji nego prema ranijim smart telefonima koje sam imao) i da nije prosao nikakve ekstremne uslove koriscenja.
Nemam nameru da se zalim vec samo da ukazem sta moze i drugima da se desi a da HTC-u i nije na cast za high-end telefon.

Poslednja izmena:
Је л' продају телефоне на том штанду? :) И, ако продају, какве су цене?

Je l' zna neko gde da kupim uopste ovaj telefon, a da nije preko oglasa. Cini mi se da ga u Telenoru nemaju vise.
Hvala!

Pa mozes ga naruciti u svim boljim radnjama. Samo pitanje koja je cena?
Ima ga u Telenoru uz pakete,ali je.preskup. Ja sam ga uzeo za 360e.
Pa imas onaj skoro nov u oglasima na benchu.

Nazad
Vrh Dno