Meni je na početku ponudio samo dve kategorije: mobile i gmail.
Inače, stavio sam oficijelni 2.1 samo root-ovan. Ubacio carz kernel koji je podešen na min480-max672MHz, bez potrebe za instalacijom SetCPU-a i baterija drži evo drugi dan i sad je na 50%. Neverovatno koliko je CM brzo potrošio bateriju.
Koliko magic 32b ima memorije, meni pise u system info da imam 109, a koliko znam trebalo bi da imam 192.
Izasao je novi Sparko 1.6.1, juce ga instalirao i odusevljen sam brzinom i animacijama-i ima Gingerbread ikonice i temuza sad ne srce bateriju. Ceo dan se igram s njim i stigao sam do 65%
Kakvi su ti utisci posle par dana koriscenja, jel stabilan, jel se pojavljuje Force Close, jel ima lagove kao sto je imao Sparco 1.4 (koji sam skinuo posle dva dana)
Mislim da je ovo to sto ti trazis - LINK
Nasao na XDA pod nazivom RUU_Sapphire_T-Mobile_US_3.12.531.1_FRG83D_release_signed
A probaj i OVAJ To je oficijelni Vodafone Spain 2.2.1 ROM.
uspeo sam da flash-ujem recovery. flash-ovao sam CM 6 po uputstvu i sada mi se samo vrti na cyanogen logo, stalno krece iznova. Sta da radim? I dalje mogu da udjem u recovery!
Hmmm cudno, isao si kako treba prvo rom, pa onda ebi1 kernel (za 32a)... ne znam, jedino da pokusas ponovo reflash
Ja sam se zaglavio sa nekim perfect spl-om, i sad ne mogu nista dalje. Probao sam goldcard metodom ali nece. Ima li neko ideju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari