Upravo sam uzeo dotichny memoriju,tacnije red culvert 7-10-10-24 1600mhz. Medjutim nece da radi na tim latencijama,vec 8-10-10-24.
Ne dolazi taj exceleram flash nego patriot
Verovatno je brza red sa CL7, ali ako maxpower tvrdi da mu black sark radi na 8-8-8-24, to je sigurno brze od CL 7-10-10-24
Za te pare,ovo je najbolja memara![]()
Hmmm, pa ne mogu bas da se saglasim sa tom izjavom, evo moj Hyperx Blu radi na 7-8-7-24 1T 1600Mhz a plus je i jeftinija
Sa sadasnjim podesavanjima za moj CPU memara radi na 1740MHz 8-9-7-27 1T![]()
Vdimm=??? na 1740.
Bogami ne znam prvo sam sa 1.5V poddigao na 1.65 V i stavio 8-8-8-24 ali se desi sledece pojave se neke kockice sarene. Sacekacu malo da se navikne i na ovo ona, xexe. Pa cu videti za koji dan da probam ponovo, mrzi me da vadim graficku sada jer ispod je baterije ako poludi. Cudno mi je to pise na sajtu da memorija radi na 1.7 V do 1.9V a meni je 1.65 vec malo u crvenoj zoni.
tema se pretvorila u exceleream vs kingston, ali hvala za kingston rezultate, uzeh njega
samo da napomenem ukinuli su poromociju i ne dele vise flash tako da je excele sada daleko od bestbaja.
Ne znam ko te je lagao da ne dele flesic uz memaru, ja sam danas burazeru uzeo jos jedan komplet u emmiju i dobio usb...
Stoji im na sajtu da do 31.12 traje action!
*** izgleda da su te slagale...
http://emmi.rs/novosti_online_akcije_pogodnosti_vesti_sa_it_trzista.143.html
Nemam sta da gledam, danas sam jos jednu kupio, a u radnji cim udjes stoji ta promotivna ponuda, bode oci
Kingston im je 5900 a fles ne mozes za 399 dinara kupiti od 8GB i to ovako brz pa da si Magic Johnson...
Ti bas imas neki pik na exceleram? Meni evo 2 kompleta Black Sark rade fantasticno na 1650 MHz 8-8-8-24 na 1.7v
Po meni odlicna memorija, plus flash kida, 31MB/s read 22MB/s write.
Lako je pljuvati po nekome, koji to kingston ima za 4900 1600MHz? Ja sam najnize nasao 5900 din...
I jedna i druga su dobre na svoj naci i zato oladite malo. Postavio sam pitanje juce, ali niko ga izgleda od silnih K vs E postova nije video...
. Dakle da ponovim uzeo sam pre neki dan Red CL7-10-10-24 i nece da radi na 1600... Ploca je Gigabyte P55 UD3L. Probao i rucno unose (smanjivao povecavao latencije i napon), aktivirao xms profil, probao i bez njega, ali nikako nece da radi na 1600 MHz. Stabilnost se gubi vec od 1400 MHz, bez obizra da li je aktiviran xms ili ne. Gde gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari