Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Mislim da mi market ne nudi sve aplikacije i igrice,da li jos neko ima slican problem ?

Poslednja izmena:
Jel vam radi sinhronizacija kontakata sa facebook-a? Meni nece nikako, stalno javlja sync error. Kalendar i aktivnosti sinhronizuje ali kontakte nece. Cak i kad odem na Get Friends pise Sync all contacts processing... ali se nista ne desava dalje.

Jel vam radi sinhronizacija kontakata sa facebook-a? Meni nece nikako, stalno javlja sync error. Kalendar i aktivnosti sinhronizuje ali kontakte nece. Cak i kad odem na Get Friends pise Sync all contacts processing... ali se nista ne desava dalje.

Nece ni meni...

A npr da bi sync kontakte iz telefona sa gmailom, jer treba nesto da se podesi u mail-u posto mi nece ni to?

EDIT: Morao sam prvo da ih extractujem iz telefona, pa taj file da ubacim u gmail

Poslednja izmena:
Dal neko koristi Fancy Widget?

Ja mu podesim skin i ostala namestanja, a on se posle nekog vremena resetuje i sve sto sam namestao se izbrise

Zanima me zasto se stalno resetuje?

U task killeru mi je na ignore...

Meni radi sasvim normalno,najvise ga koristim zato sto mi pokazuje kolko mi je baterija puna u %

Poslednja izmena:
Nećeš sigurno. Neće još biti release-a, verovatno ima stvari koje ne rade uopšte, tako da ćemo morati da se strpimo malo.

a bre kakav si....aman covece pusti me da mastam :D

Nece ni meni...

A npr da bi sync kontakte iz telefona sa gmailom, jer treba nesto da se podesi u mail-u posto mi nece ni to?

EDIT: Morao sam prvo da ih extractujem iz telefona, pa taj file da ubacim u gmail

Koji task killer koristis? zar nije malo besmisleno koristiti task killera na froyu ?

Dal neko koristi Fancy Widget?

Ja mu podesim skin i ostala namestanja, a on se posle nekog vremena resetuje i sve sto sam namestao se izbrise

Zanima me zasto se stalno resetuje?

U task killeru mi je na ignore...

Bug na procurelom jpu romu, isto može da se desi i sa beautiful widgets-ima.

Pojavio se i nov firmware preko Kiesa, JPX, samo za XEU kod koliko sam skapirao. Pošto se pojavio preko Kiesa, Samsung bi trebalo da objavi source i to će olakšati neke stvari... Mada, supercurio sada najviše čačka ovaj Gingerbread, videćemo koliko će trebati vremena za port. :)

Mnoogo me nerviraju devovi sa xda:mad: Ja razumem da žele da se dokažu ali njihova sebičnost ne služi zajednici. Eto sada supercurio sam radi na gingerbreadu. Codeworkx i coolya rade na cm6.1. Imaju iste probleme a ne sarađuju. Zamislite kada bi se udružili u tim. Danas bi već imali gingerbread kompletan...

Koliko sam pročitao lik će podeliti sve što je napravio.

Kies mi ne prepoznaje telefon,2.2.1 mi je u telefonu ?

Podeliće sve što napravi kada bude napravio da, ali kada bi sarađivao sve bi to došlo mnogo brže i kvalitetnije.

Mnoogo me nerviraju devovi sa xda:mad: Ja razumem da žele da se dokažu ali njihova sebičnost ne služi zajednici. Eto sada supercurio sam radi na gingerbreadu. Codeworkx i coolya rade na cm6.1. Imaju iste probleme a ne sarađuju. Zamislite kada bi se udružili u tim. Danas bi već imali gingerbread kompletan...

***, sujeta je svuda prisutna, ali ja Supercurio-a skroz podržavam jer jedini od njih sve radi "clean" i testirano i optimizovano i uglavnom ne izbacuje poluproizvode.

Pozdrav svima! Od pre neki dan imam ovaj mob i za sada sve pohvale. Telefon je iz VIP-a sa Froyo 2.2 OS-om.
E sada, hteo sam da instaliram Voodoo lagfix (poslednji sa sajta 5.0.1) ali kad iz recovery moda izaberem update.zip pokaže mi poruku "signature verification failed". Pročitao sam da nije potrebno da telefon bude rootovan da bi se ovo odradilo. Da li neko zna o čemu se radi, i šta bih trebao da uradim da instaliram ovaj lagfix.
Hvala unapred!

Pozdrav svima! Od pre neki dan imam ovaj mob i za sada sve pohvale. Telefon je iz VIP-a sa Froyo 2.2 OS-om.
E sada, hteo sam da instaliram Voodoo lagfix (poslednji sa sajta 5.0.1) ali kad iz recovery moda izaberem update.zip pokaže mi poruku "signature verification failed". Pročitao sam da nije potrebno da telefon bude rootovan da bi se ovo odradilo. Da li neko zna o čemu se radi, i šta bih trebao da uradim da instaliram ovaj lagfix.
Hvala unapred!

Posto vrvtn imas 3e Recovery (pise ti u naslovu kada ga bootujes u RC mod), ne moze se tim putem instalirati LagFix. Sa voodoo sajta ispratis uputstvo za flash preko Odin aplikacije i skines sve potrebne fajlove koji su takodje linkovani u uputstvu, et voila, imas fix :)

Da te postedim trazenja izvoli manual: https://docs.google.com/document/d/1BpoZycEkNHDr28bkUb1KdJy2xdQ7ZDowpHVMGpXheGc/edit?pli=1#

Dobrodosao u porodicu :wave:

Moze li da mi kaze neko od vas koji je ROM za sada "najbolji" po vasem subjektivnom misljenju...

Koristio sam do sada,I9000XXJPU i voodoo.oc1200.v1.1-20101209-21.34... ali u poslednjih tri-cetri dana ne prodje dan a da mi telefon ne "zabode" barem 3-4 puta dnevno,dakle ukoci se ceo i pomaze samo restart... mislio sam da je do neke aplikacije ali nema pravila,zabode dok slikam,dok je prikljucen na USB,dok igram neku igru,znaci nema pravila uopste...

Takodje sam primetio (mada od kada sam uzeo telefon) da mi baterija izuzetno kratko traje,dakle ne izdrzi mi ni jedan ceo dan uz normalno koriscenje,bez live tema,i bez 3G mreze,bez razgovora duzih od 6 min i ne vise od 2-3 poziva dnevno,i desetak SMS-ova... znaci nikakvo preterano koriscenje... skinem ga sa punjaca u 7 ujutru i vec u 17h mora opet na punjac... Mada pocinjem da sumnjam da je do baterije,posto je to tako od samog pocetka,ne znam kako vi stojite sa baterijom...

Poslednja izmena:
Probaj Darky's 5.6

da li je stabilan on? u potrazi sam za necim stabilnim posto me mrzi da na svakih par dana flashujem ponovo,i instaliram aplikacije i sta sve jos... :) Treba mi nesto sto ce da mi zavrsi posao bar dok ne izadje zvanicni gingerbread... Mada ako bi postojao neki dobar backup program koji bi mogao da mi vrati sve aplikacije nakon instalacije onda mi mozda i ne bi bio toliki problem,postoji li tako nesto?

Da li uz darky's treba da se instalira i voodoo posebno ili ne?

Poslednja izmena:
Sve piše tamo u tredu roma šta treba da se radi (ima čak i video).

Da, postoji super guide.
Ja sam ga upravo instalirao i to clean - prvo JPU pa sve po redu jer imam problema sa koruptovanim fajlovima na internoj memoriji. U principu imao sam iste probleme kao i ti - telefon se samo zakuca.

Probao bih novi Google maps, ali ga ne vidim na marketu.

Pojavio se JPX (2.2.1), može da se preuzme i preko kies-a.
U Kies Registry Patcher-u se izabere XEU.

Nazad
Vrh Dno