Šta je novo?

Battlefield Bad Company 2: Vietnam

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
DICE najavio ekspanziju za BC2...

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XgFcJ38-IOc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XgFcJ38-IOc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Developer Digital Illusions' military shooter Battlefield Bad Company 2 has become a huge hit for both the PC and consoles and the development team has also been busy with making downloadable content for the game. Today at Electronic Arts' E3 2010 press conference it was announced that the game would be getting its first expansion pack.

The title is Battlefield Bad Company 2 Vietnam and it looks like we will be going back in time to the 1960s for this installment rather than the modern day setting of the first two games in the series. Other than a "Winter 2010" release date no other info on the game was revealed.

jao jedva cekam.. uzivao sam uz prvi bf vietnam kontam da ce ovo biti pun pogodak. Muzika je odlicna :)

Upravo je muzika bila jedina pozitivna strana BF Vietnama. Igra kao igra je bila totalni promasaj. Na MP sceni se zadrzala veoma kratko. Previse bagova, losa optimizacija...
E sad posto je ovo samo ekspanzija BFBC2 plasim se da ce proci gore nego BF Vietnam. ***, jos nisu pokrpili BFBC2 kako treba a vec najavljuju ekspanziju.

ja sam dosta igrao vietnam u lanu sa drustvom i bila je odlicna *******cija, iskren da budem ne secam se da je bilo nekih velikih bug-ova, a nadam se da ce ovo da doteraju ipak najavaljuju za zimu..

ja sam dosta igrao vietnam u lanu sa drustvom i bila je odlicna *******cija, iskren da budem ne secam se da je bilo nekih velikih bug-ova, a nadam se da ce ovo da doteraju ipak najavaljuju za zimu..

Вала и ја се не сјећам, а баш сам уживао са ортацима.

Upravo je muzika bila jedina pozitivna strana BF Vietnama. Igra kao igra je bila totalni promasaj. Na MP sceni se zadrzala veoma kratko. Previse bagova, losa optimizacija...

Vietnam je bio odlična igra, sećam se da smo još na MPu to igrali ko blesavi non stop, svako veče u igraonici je bilo krcato ljudima. Bio je odličan, jako zanimljiv, a muzika fantastična. Trenirao sam ljude da beže kad čuju "nowhere to run" iz heliša :) Happy times :D

Ok...kada sam napisao MP mislio sam na online igranje ne na lan ili igraonice. Jako brzo je opao broj online igraca. Sto se bagova tice...ispaljene rakete koje nestaju, drvece koje lebdi, upadanje u zidove (bug vuce korene jos od BF1942 a preneo se i u BF2) itd.

Meni je Vietnam i najboljem secanju ostao. Na stranu svi bagovi, proveli smo dosta lepih sati igrajuci Vietnam. Ja cu nastavak kupiti sigurno, mislim da ce atmosfera biti odlicna. I iskreno se nadam da ce Vietnam za BC2 biti kao i SF za BF2 jer sam vise voleo SF da igram od vanile, barem kad sam igram.

2 reci: Huey + zika = Priceless :)

[YOUTUBE]2ZJNznY6tI0[/YOUTUBE]

lkjhfdashfk.jpg

:wall:

Nema više ovo veze sa starim Battlefieldom (1942, Vietnam, 2, 2142), to je postalo očigledno posle Bad Company 2, igre koju sam tek od skoro malo ozbiljnije igrao.

e najbolji su mi ovi likovi sto kazu- stari vietnam je bio los bice i ovaj-pa oni sve znaju-kao da su zaposleni u DICE-u,sto se tice bug-ova oni ce uvek postojati-jer kad se igrica napravi oni je testiraju ali normalno da ce to biti u nekom kracem periodu u kojem ne mogu da pronadju bas sve greske-inace bi se igrice pravile godinama pre nego sto izadju-posto je plasiraju na trziste sve je na igracima i onda se usput prijavljuju bug-ovi koji se patchevima popravljaju-
tako da pitanje bug-ova zavisi samo od ozbiljnosti developera da ih ispravi-sto je u bad company 2 uradjeno-ali jos bugova ima da se popravi-posto niju svi popravljeni
bad company 2 vietnam je dobra expanzija koja ce verujem biti dosta zanimljiva :smoke:

Fino, fino...

[YOUTUBE]WIJ4uzQcodI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]s_v6RdAWXkw[/YOUTUBE]

Jel to dissarm kraci nego u BC2 ili se meni cini?

Kjuc je stigao.Jos da nadjem slobodno mesto na nekom serveru,sve je puno.

Jel ti malo 20 mina?

[YOUTUBE]6jVChvPPNuI[/YOUTUBE]

:p

Sa Shitboxa i previse :d

@LJudi koji su pazarili: Ima li nekoga da ima retail verziju igre (u kutiji) a da je vietnam uzimao sa steam-a?

Neće raditi tako, zvanično je potvrđeno jer se kod prikazuje samo ako imaš i bfbc2 na steam-u

LJudi pomagajte... Hteo sam da porucim key za Vietnam na EA-u ali nemogu da udjem na moj mail na koji bi trebali da mi posalju kljuc , jer sam (******) zaboravio sifru , probao sam reset lozinke ali ne secam se ni security pitanja ... Uzas. Sta mi je za ciniti? Palo mi je na pamet da mi drug poruci jos jedan kljuc na njegovu adresu tj njegov EA account ali neznam da li ce to moci, da ne bacim 13e.

LJudi pomagajte... Hteo sam da porucim key za Vietnam na EA-u ali nemogu da udjem na moj mail na koji bi trebali da mi posalju kljuc , jer sam (******) zaboravio sifru , probao sam reset lozinke ali ne secam se ni security pitanja ... Uzas. Sta mi je za ciniti? Palo mi je na pamet da mi drug poruci jos jedan kljuc na njegovu adresu tj njegov EA account ali neznam da li ce to moci, da ne bacim 13e.
Reseno

Igrao sa drugarima iz klana prvi utisci su VRLO VRLO POZITIVNI preporuka za sve one koji imaju BC2 da ne razmišlaju previše nego da uzimaju ovaj mod neće pogrešiti. Odličn je gemplay kao i ambijent i muzika ako smem da primetim nekako je življa u odnosu na BC2 ma sve u svemu žestoko rokanje.

Kako kupiti igru? Imam retail verziju, na disku, znaci Steam odpada.

ea store

Da, to sam i mislio, ali sam se nadao da moze neko da mi malo detaljnije objasni. Kako popuniti, koje kartice dolaze u obzir (imam Visa Electron iz Erste Banke) i slicno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno