Šta je novo?

Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Ima i ova verzija.
11tljxe.jpg
Da li ce se pojavljivati kod nas, ne znam.

Ambalaza ce da podigne cenu na 20 evra. :)

Imaš EA store, imaš G2Play

Ok, kako na EA store, kad nema Srbije nam zemlje male? Sličan slučaj sa direct2drive, tamo možeš da selektuješ zemlju, al' je ip restrikcija. Aj G2play ću sad da probam...

Ljudi kažu da možeš da se registrruješ na Bosnu i da možeš proći. Tako su dosta njih kupili ključeve za Vietnam.

Tacno, hvala...EA Bosna radi, samo se redovno registrujete, upisete Bosnu za zemlju, dobijete kod, uđete u igru, selektujete Vietnam, logujete se, ukucate kod i to je to.

Ljudi moze brz odgovor ako kupim VIETNAM ekspanziju, a nemam bbc2, jel mogu da igram mp, ili mi treba i jedno i drugo

Vietnam je dodatak za BC2, ne radi bez njega.

Pitali me ljudi da li vredi ili ne, evo kratak snimak. Po meni za taj novac vredi makar samo zbog AK47 ;)

Ovo je snimak kada sam prvi put upalio vietnam, samim tim ni mape nisam znao niti vecinu oruzja pa nisam sekao customization ekran. Sve klase isprobane sem medica.

[YOUTUBE]gDW2rqZ_EdQ[/YOUTUBE]

Pitali me ljudi da li vredi ili ne, evo kratak snimak. Po meni za taj novac vredi makar samo zbog AK47 ;)

Ovo je snimak kada sam prvi put upalio vietnam, samim tim ni mape nisam znao niti vecinu oruzja pa nisam sekao customization ekran. Sve klase isprobane sem medica.

[YOUTUBE]gDW2rqZ_EdQ[/YOUTUBE]

Mnogoooooo dobro

Ladno mi je EA Store dao popust od 1 funte, samo da prodje transakcija! :D
Naime, napravim ja lepo nalog i sve popunim i odem na Check-out, kad ono odbija mi transakciju, i to 2-3 puta. Meni ni na kraj pameti nije bilo da nemam dovoljno sredstava da racunu. I tako posle par odbijanja, vidim ja da cena nije vise 9.99 nego pise 8.99 i pise Discount 1 funta! :D Sve prodje bez problema, i tek onda odem na sajt banke, proverim racun i vidim da mi je ostalo 20-tak dinara na racunu :D
Bas su darezljivi! :D

Kakve si podatke upisao? Ajde pusti mi poruku ili dodži na msn

Igra je super :type::banana::banana::banana:

Odigrao sam samo 2 partije, ali posle 300 sati BC2 moram reci da je pravo osvezenje:)
Svidja mi se sto nema ultra nabudzenih oruzja, vec cista klasika (ko je pomenuo ak47? :D).
Ne mogu jos da se odredim oko mapa, ali svidja mi se mnogo nepravilniji teren u odnosu na BC2. Na ove 2 mape (nisam obratio paznju na naziv) malo mi je smetala suvise bujna vegetacija u pojedinim delovima jer preferiram mid/long range sa assault kit-om.
Muzika je prva liga, steta sto nema opcija da celo vreme svira u background-u.
Sve u svemu, atmosfera je za klasu iznad BC2.

LJudi da li je neko porucivao igru sa g2play.net,traze mi fotokopiju licne karte!!!

Šteta samo što su "zaglupili" nišane u odnosu na vanillu.

zaglupili? baš su čistiji i pregledniji, jako bolje nego bfbc2

Upravo to što je tebi "čisto" i "pregledno" meni smeta. Napravili su te nerealne i neporavnate nišane - pretpostavljam kako bi izašli u susret ljubiteljima arkadnih igrica i konzolašima. Još veća je nesreća što su nobovi time toliko zadovoljni da i ne primjete ovakav užas. Vanillu sam mogao igrati a ovo nažalost nikako.

bc2is.jpg

Upravo to što je tebi "čisto" i "pregledno" meni smeta. Napravili su te nerealne i neporavnate nišane - pretpostavljam kako bi izašli u susret ljubiteljima arkadnih igrica i konzolašima. Još veća je nesreća što su nobovi time toliko zadovoljni da i ne primjete ovakav užas. Vanillu sam mogao igrati a ovo nažalost nikako.

bc2is.jpg

Koristili su Medal of Honor modele, ako ne i vise (zvukove, podatke o ponasanju oruzja...), a u BC2 su koristili Bad Company 1 modele. Bad Company 1 NIJE IMAO mogucnost tzv "iron sight" nisanjenja. To se jasno vidi na gomili pusaka na kojima nisan izgleda jednostavno ruzno (prevelik, kockast itd...).

Meni se licno vise svidja Vietnamski model samo da su ubacili "depth of field" efekat i mozda malo zumirali, ali ovako nije lose.

Subtotal: 8,68 €

vietnam na popustu, ea store. Zgrabite dok još traje

Moram da priznam da je pravo osvezenje i da pregrizem jezik ... vredi ovih para :)

Ona mapa Hill je predobra, ne pamtim kad sam zadnji put video da nesto onako dobro izgleda, utisak zapaljenih polja je fenomenalno prenesen. Mogu da mislim kako je na PC-u kad na PS3 ovako dobro izgleda.
Inace u Vietnamu su defenderi debelo povlasceni, jako je tesko dobiti kad si Attacker, osim ako tim nije bas, bas extra.

Koliko komplikacije oko kupovine Vietnama :S

Kupio sam BC2 od jednog bench korisnika sa sve registracijom na njegovi adresu. Kad sam hteo da kupim preko EA nisam mogao jer nigde nema Srbije (Bosne se nisam setio), ali je ubrzo "iskrslo" pojeftinjenje BC2 na steam-u tako da sam preko Steam-a kupio i BC2 i Vietnam...
Radosti nikad kraja :S
Ulogujem se na Steam, skinem igru, instaliram, pokrenem, kliknem na Vietnam, traži mi code za Vietnam i ja ukucam, ali sam se ulogovao na staru adresu tj. statistiku tako da sam praktično imam steam Vietnam na EA igrici :S
Naravno, sad se ulogujem sa svojim EA nalogom pa na njega dodam BC2, što je još veća glupost i sad moram i za njega da kupim Vietnam, a sebe vežem da ne mogu da prodam nijedan od ova dva naloga! :(((
Sve je ovo tako konfuzno! :)

P.S. Igrica je fenomenalna! I sam BC2 i Vietnam!

Nazad
Vrh Dno