Šta je novo?

Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Igra je daleko najlosija od pstojanja BF. Nesto zamagljeno, ne vidi se nista, ne vidi se ko je ko, mnogo lose uradjeno. BF je zakon za ovo njesra.

Niko te ne tera da igras.
Polovini ljudi na benchu nijedna igra ne valja.
Vietman je odlicna expanzija sa fenomenalnom atmosferom.

Niko te ne tera da igras.
Polovini ljudi na benchu nijedna igra ne valja.
Vietman je odlicna expanzija sa fenomenalnom atmosferom.

Naravno da me niko ne tera, ovo je moje mišljenje i to je to. Slažem se da je atmosfera odlična, ali je sam gameplay veoma loš. Modovi Rush i defend su očajni, kamperi se zabiju i čekaju da dodješ, ne znaš odakle biju uopšte. Amere u šumi ne možeš da provališ uopšte.ne znam kako ovo može biti odlično nekom.

Pa meni je skroz dobar BC2 jer igram na konzoli mp. Naravno da ima nedostataka,ali nema bolje mp.igre ove generacije.

Prvih par levela dok se nisam navikao na mehaniku same igre mi je bilo smor i bio sam tako besan, u tim trenucima sam zažalio što sam uzeo igru, sada ne mogu da se odvojim od nje. Mislim da je tako bilo sa svima :) ok sem onih koji su bili u Beti (ja jesam ali sam imao slab komp) i tamo naučili da igraju.

haha koji kraljevi mnogo mocna mapa pale masu na sve nacine:D:type:

Ima li da je neko uzeo preko "Steam-a " ? Odnosno da li se kupovinom preko steam dobije redeem key ?? Ili je aktivacija na drugi nacin ?
Hvala

Moraš imati BC2 kupljen preko Steam-a da bi ti radio Vietnam kupljen na isti način.

Ja jos nisam ni video da ima negde da se pazari Vietnam osim na steamu.

Ima na EA store, za vikend je bila neka akcija, moglo je da se kupi za 4.99 funti (nešto manje od 6 eura).

imaš i na g2play.net i možda na još par sajtova, trentno ne mogu da se setim imena, ***...

Kako kupiti Battlefield Bad Company 2 Specact Kit?
Prtak se ubi pokušavajući da kupi preko svih živih sajtova sa Rajfajzen Visa Electron karticom ali je to nemoguće! Ima EA DVD verziju pa ga interesuje koji je najbolji način za njega da kupi... Može li ko objasniti???

preko ea storea.

probao je ali ne prihvataju... da nije možda zbog toga što ju je tek juče dobio? :S

Ja sutra (konacno) uzimam Vietnam.
Vidim da je dostignut dovoljan broj timskih akcija i da je otkljucana nova mapa.
Sjajno :)

Ako hoćete, možete da me dodate. Filip [Krstic] mi je nick. Dosta igram Vietnam i 50. sam lvl. :D

O pa gde si Cofi puška te ubila, otkud ti ovde?:d
Ja ću Vietnam najvjerovatnije uzeti negdje sredinom januara.

***, na onom forumu su admini sve sami retardi...

P.S. Sorry za Off-Topic.

Juce sam i ja pazario Vietnam,ali nisam bas nesto odusevljen!Mozda treba malo da prodje vreme,ali za sada se vracam "modernom dobu"!!

Evo uzeh i ja.
Dodajte me da se puckamo :D
Nick: Sh0m1

opaaaaaaaaaaaaaa nova mapa izasla al je nadrkana brateeeeeee mnogo dobra najbolja op op idemo da ownamo :D

Igrali smo Sh0m1 i ja pre 15 min. i vidim nekog banuju zato što ima hack kad posle ulazi još jedan i ima skor ~50/3 i sve samo headshot-ovi i naravno svi ga prozivaju a on samo odgovara "nubovi, ne znate da igrate". Nije mi jasno koji je njima cilj... Da budu 50. lvl? Koja je tu zabava, nije mi jasno.

Ruzan ti avatar :p.
@ontopic
Ja sam izasao kad je imao 37/3, i otisao na drugi server.

Moj ortak igra do jaja. Ja sedim i gledam i decko otkida bez ikakvog cita... Ali ima svoje fore gde igra sa kojim oruzjem i koja kombinacija. U coperu je neunistiv sa antitrejserom... Lik moze tako i 30/0 da napravi! Ali naravno ne moze uvek i sa svakim tako :(((

Nazad
Vrh Dno