Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Definitivno sam odlučio da stavim JPU.
Samo se dvoumim koji,Darky 5.2 ili Doc?
Neke preporuke?

Ja na jednom držim darky a na drugom doc, meni se čini da je darky malo bolji.

meni darky 5.2 bukvalno leti...prosto neverovatno koliko je brz

Ja juce stavio Darky 5.2, odlican je. Ima brdo stvari u njemu, a sto je najbolje rom leti stvarno.

Ja juce stavio Darky 5.2, odlican je. Ima brdo stvari u njemu, a sto je najbolje rom leti stvarno.

Kakva vam je autonomija na Darky-u, da li ste dodavali set cpu posle toga ili je dovoljno brz sam po sebi? malkice je poceo da mi srce bateriju stock 2.2.1 sa ocvoodoo

posle 11h mi je baterija na 88%, malo sam surfovao i klasicno drndao fon, par smsova i poziva...sa sve live wallpaperom i stalnom konekcijom na wifi

Sutra uzimam tel, pa citam, istrazujem i pripremam sve sto treba za flesovanje :) Pa imam par pitanja:
- Skoro sigurno tel ce imati 2.1, a ja bih odmah flesovao stock JPU - ima li on srpsku tastaturu, i ako ne, moze li se dodati ?
- Posto moram da se obezbedim da mogu vratiti tel u originalno stanje, koliko sam ukapirao originalni firmware se moze lako flesovati, ali sta je sa product (i sales) kodovima ? Koliko procitah, flesovanjem JPU on se menja u KOR, moze li se vratiti na originalni i kako ?
- CFroot ili OneClick ?
- Moze iGo na pm ...

Hvala za guide na pocetku teme ;)

Odlican je darkyjev rom. Koristim ga drugi dan i ne primecujem da fon stuca. Svaka preporuka xD

Sent from my GT-I9000

Stvarno je odličan rom. ;)
Samo ne uspevam da podesim lockscreen pozadinu ali preživeću i bez toga.

Samo da znate, Darky po defaultu ima voodoo u sebi, naravno, bez overkloka. :)

Počeli da se žale na Darky's v5.2 Gingerbread Edition.

- "Battstatt widget doesnt work on 5.2 anybody has the same issue?"
- "Miui music not working for me ? Any solution ?"
- "Still no solutions to put a wall paper on the lockscreen?"
- "But i got one problem, like jul1ek when i recive any call it QUICKLY FC and losing signal. Dunno how to fix it?" ...

Ipak odustajem, zadovoljan sam ovim što imam. Da li ste probali da vas neko nazove, da li gubi signal ili ne? Ovo je prijavilo više korisnika.

Battstatt ne radi ni na stock JPU, ja sam probao.

Miui music je meni baš loš plejer, prvo sam njega sklonio iz roma. Meni se ne dešava force close kada se javim.

Poslednja izmena:

- "But i got one problem, like jul1ek when i recive any call it QUICKLY FC and losing signal. Dunno how to fix it?" ...

Ipak odustajem, zadovoljan sam ovim što imam. Da li ste probali da vas neko nazove, da li gubi signal ili ne? Ovo je prijavilo više korisnika.

Zale se i na Doc-ov JPU.
Ja jos uvek cekam i pratim xda vec 3 dana, jer sam pretpostavio da ce biti problema, cim nisu jos uvek uspeli da se dokopaju Source Code-a za JPU. Tako da imaju opasnih problema sa Kernel-om i supercurio i harcore, a samim tim i Doc i Darky koji u svojim ROM-ovima koriste jedan ili drugi kernel.

Poslednja izmena:

Ja sam taj problem sa javljanjem imao na stock JPU rom, na darky-u je to nestalo. MIUI player mi radi ali ga ne koristim (ne znam ni za stock player, za muziku imam ipod).

tek sam malopre izvalio kada sam bio do grada da meni gps ne radi uopste, pre je umeo da lockuje u roku od par sec, ovde ni posle 5min nista, drzi mi lokaciju od pre 2 dana...ewwww

Jeste, to ti je sa default Voodoo standard, bez O/C.

hoću da promenim ROM , ali da mi ostanu instalirani programi. Kako???

Može li neko da okači ovde Advanced Clock Widget? Imao sam ga ali zaboravio sam da ga sačuvam, a sa marketa su ga povukli, ne znam zašto.

Bio sam na autorovoj strani, market ga izlistava samo na verziji 2.2 ali ne i na 2.2.1.

Poslednja izmena:
Idi na Androlib, nadji ga i otvori u Marketu preko QR Code-a.

Nazad
Vrh Dno