Šta je novo?

HTC Desire HD

Necu ipak da radim nikakav remove systemskih aplikacija, odradicu freeze da ne trose sistemske resurse :)

Tek sto juce stavih 1.8 revolution hd rom, videh da je danas izasao 1.9.

Koji je sad postupak kad hocu da flesujem novi custom rom preko vec postojeceg? isto format system,data,boot,cache ili ?

Verovatno cu staviti Buzz kernel od 1,22ghz jer je undervoltovan, ne znam da li mi se cini ili ovaj od 1,51 vise svlaci bateriju?

Poslednja izmena:
Necu ipak da radim nikakav remove systemskih aplikacija, odradicu freeze da ne trose sistemske resurse :)

Tek sto juce stavih 1.8 revolution hd rom, videh da je danas izasao 1.9.

Koji je sad postupak kad hocu da flesujem novi custom rom preko vec postojeceg? isto format system,data,boot,cache ili ?

nemoras format data raditi, tako da ti svi tvoji podatci i podesavanja ostaju :)

Izgleda da Telenoru prodaja Desire-a HD dobro ide, danas sam zvao da vidim gde mogu da uzmem jedan, svi su rasprodati...

Telenor je poznat po malim količinama htc telefona, tako je bilo i sa desireom dobiju 20 komada koji se odmah prodaju.

Po filijali su dobili 5-10 komada. Znam kad sam rezervisao. Nagadjam da su za celu Srbiju narucili nekih 100 komada.

Znaci cinim od 1 do 20% onih koji poseduju dhd.
Toliko sam srecan da jebto neizrecivo :):):)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ne bas, mnogo vise je uvezeno od strane preprodavaca ;)

Kako namestiti nasa slova u titlovima u rock playeru? Divx mi pusta sa nekih average 22-24fps, kako je kod vas ?

i jos jedno pitanje, jel mi sa custom romovima regularno mozemo da svucemo sve htc apdejtove kad izadju preko onog najobicnijeg updatera?

Čisto da vam pomognem ako tražite futrolicu i karticu:

Futrolica ima da se nađe, solidna, od crne kože (prirodne ili vještačke, 'bem li ga), sa žutim koncem prošivena/opšivena u ACN Nokia Store-u pored Sony-a u TC Ušće. Cijena - 500 dinkića.

Micro SD kartica 8GB, klasa 4, ima dve varijante. Jedna je Sony u Sony-u za 3599 dinkića. Druga je SanDisk, u BigBang-u za 1799 dinkića.

Niko u TC Ušće nema foliju za ovaj telefon. Sve je maleno ili nema uopšte. Ima jedino u BigBang-u i CT-u neka folija koja je veća od telefona i može da se isječe na mjeru. 3 komada - 1099 dinkića.

Ko voli nek izvoli. Sliku futrolice mogu da postavim sutra, za one koje to interesuje... Inače, telefon sam uzeo u Telenoru u Kosovskoj, na zakazivanje/rezervaciju - bukvalno posljednji koji su imali. Tugo moja...

Pozdrav.

Djole

PS: Još se igram sa sređivanjem telefona, imenika i ostalog, pa više utisaka ovih dana. Trenutno baterija na GSM only (dakle ne 3G/EDGE), za dva dana opala za 28%. Ne čačkam ništa previše, čist standby praktično. Samo malo sync-a za Google/gMail, vrijeme i imenik.

Na žalost - ne! Kenyare ga zaključale... :(

Nije, nego nisu znali da ga zaključaju. :D

Kad ste uzeli telefone? Ja sam moj uzeo 06.12.2010. Neki dan probao sa 060 karticom i bio je bez mreže. U međuvremenu sam odradio factory reset, ali nisam probao drugu karticu, jer mi je u kući sve na Lelenoru...

Samo da javim i ispravim sam sebe. Maloprije sam ubacio VIP-ovu 060 karticu i telefon radi. Dakle, Desire HD je SIM Free u Lelenor-u. Barem za sada...

Ma nema sanse da ga zakljucaju, kosta ko djavo i po i znaju da ljudi koji ga kupuju barataju sa minimalno dve kartice.

Pa sta i ako ga zakljucaju !? Jedan click i SimFree.

Koji je stock rom za nase telenor telefone? da ga skinem i stavim da mi stoji na microsd za svaki slucaj...

Nazad
Vrh Dno