Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

@seraph
To je ono sto ja govorim. Ostali ekrani su totalno bledunjavi naspram nase galaxije.

Da bi vam root radio na voodoo xwjpu pored superuser app morate obavezno instalirati busybox, inace drugacije nece. Inace na voodoo kernelu ne mozete pristupiti internal kartici, na stocku I cfroot radi normalno. Inace tel sada izuva koliko je brz, bas bas odlicno. Jedino mi se ova tema ne svidja bas...

Meni nije trebala rezervacija. Usao u VIP poslovnicu u Pozeskoj, pitao jel imate, kaze devojka nije sigurna mora da proveri. Otisla iza u sobu neku, vraca se i kaze imamo. Ja odma kez na lice, sav srecan sto nisam zakasnio da pazarim ovaj telefon na ugovor :D

Neki odavde me isprepadali, a cekao sam toliko da uzmem fon hehe.

Moralo se rezervisati posto nije bio, a kazu kad stigne brzo se rasproda. Ja danas kad sam bio kaze dobili 2, jedan vec prodali ostao jos jedan. Naravno ako ima dobices ga odmah. Neka te dugo sluzi fon :D

Hvala, i tebe neka sluzi dugo kada ga uzmes :)

Zabava tek pocinje, jos se upoznajem sa telefonom, bice jos bolje kada se budem informisao vise o flashovanju i ostalim stvarima.

Ajde Caesar guide za novi lagfix, kad budes imao vremena. Ima verovatno nesto na xda kako se radi, ali tek sam uzeo fon, hocu da budem siguran da ne zeznem nesto, iako sam citao da je jako tesko brickovati telefon.

Izvinjavam se na glupom pitanju ali bolje da proverim...jel Galaksija ok funkcionise na Telenorovoj mrezi? Devojka uzima a vidim da ljudi ovde mahom na Vip-u pa reko' da proverim. :)

Funkcionise.

@seraph
To je ono sto ja govorim. Ostali ekrani su totalno bledunjavi naspram nase galaxije.

Da bi vam root radio na voodoo xwjpu pored superuser app morate obavezno instalirati busybox, inace drugacije nece. Inace na voodoo kernelu ne mozete pristupiti internal kartici, na stocku I cfroot radi normalno. Inace tel sada izuva koliko je brz, bas bas odlicno. Jedino mi se ova tema ne svidja bas...

Ma to smo vec raspravili (za busybox), kasnis, kasnis... :) Meni sa voodoo kernelom vidi internu SD, a bez njega racunar uopste ne prepoznaje telefon, nece pa nece... I konacno neko da se slozi u vezi teme. :banana:

Evo konacno sam pronasao, isti slucaj prijavljuju i drugi (vi se ucutali po tom pitanju, pomislio sam da negde gresim): "phone will no longer be recognized by Kies".
Moracu da potrazim neku dobru aplikaciju da sacuvam kontakte, pojedini prijavljuju da titanium ne radi kako treba.

Poslednja izmena:
PC Suite For Android v1.6.1.138

Koristio sam ga pre jedno godinu dana i u potpunosti zaboravio na njega.
Kontakti, sms, mms, instaliranje i uklanjanje aplikacija direktno sa racunara, menjanje pozadine, promena zvona, podesavanje alarma...

Postoji i caka za trajno uklanjanje kineskog ili cijeg vec jezika, ostane samo engleski.

Poslednja izmena:
Izasao Doc Rom XXJPU v2.0 sa Voodoo kernelom +dodas JPA Swype .
Deluje najbolje za sada

Poslednja izmena:
ja se spremam da flashujem darky rom 5.1, deluje mi bolje

Ovo je sve ludje i ludje,... BLN radi za mail i sms a ne radi za pozive!?
@Caesar
Kod mene radi . Zasto kod tebe ne radi, .... gremlini mozda? ;)

Pazi stvarno slika... simpaticna opcija. :)

Menjao sam slike i sa internal i external kartice, prihvata obe. Zasto nece kod tebe?

Poslednja izmena:
Au zamzung me je totalno kupio sa ovim fw-om. Kad udjete na kameru da slikate, u donjem desnom cosku vam se pojavljuje poslednja slika koju ste uslikali...fantasticno!!!
to mi na HTC imamo odavno :)

Gde bih mogao da nadjem onaj standardni water live wallpaper? Googlah ko magarac ali nista...ako neko ima bilo bi lepo da okaci ili da mi pusti na PM. Hvala :)

Sent from my GT-I9000

Gde bih mogao da nadjem onaj standardni water live wallpaper? Googlah ko magarac ali nista...ako neko ima bilo bi lepo da okaci ili da mi pusti na PM. Hvala :)

Sent from my GT-I9000

Vidim da koristiš tapatalk, koji je i meni najviše baterije vukao, pa još i pozivi i poruke, te net s vremena na vreme i konačno live wallpaper, u toj gužbi baterija mi nikad ne bi izdržala ceo dan, te sam uvek morao nečega da se lišim, a to je bio baš taj wallpaper.

E sad, jedino ako su noviji rom-vi (kernel-i) značajno popravili korišćenje baterije, od jpa voodoo RC1 zadnjeg koji sam ja koristio?

Da, ima bag AOSP lockscreen i neće da promeni wallpap ako si instalirao Gingerbread temu, mada ima i updateovana verzija na xda koja to rešava.

Meni Kies vidi telefon.
Komp vidi internu i externu memoriju, uredno otvori, cita, kopira, pise...

Verzija Kies-a je 1.5.3.10103_100

SGS ToolBox kaze sledece:
PDA: I9000XXJPU
PHONE:I9000XXJPU
CSC: I9000XAJPU
Build Info: 2010. 12

Settings - About phone:
Model number: GT-I9000
Firmware version: 2.2.1
Baseband version: I9000XXJPU
Kernel version: 2.6.32.9 wasted@sh #30
Build number: FROYO.XXJPU

Flashovao sa cekiranim repartition-om,

a onda
opet bez repartition sa voodoo.oc1200.v1.1-20101208-22.15.

Naknadno dodao samo superuser app i bussybox te SetCPU.

Vidim da koristiš tapatalk, koji je i meni najviše baterije vukao, pa još i pozivi i poruke, te net s vremena na vreme i konačno live wallpaper, u toj gužbi baterija mi nikad ne bi izdržala ceo dan, te sam uvek morao nečega da se lišim, a to je bio baš taj wallpaper.

E sad, jedino ako su noviji rom-vi (kernel-i) značajno popravili korišćenje baterije, od jpa voodoo RC1 zadnjeg koji sam ja koristio?

Pa evo ja guram vec drugi dan sa normalnim koriscenjem telefona. Stavljen je poslednji jpu i setcpu sa voodoo advancedom. Nikakve probleme sa autonomijom ja nemam za sada :) elem, ne odgovori ti meni za wallpaper :)

Sent from my GT-I9000

Pa evo ja guram vec drugi dan sa normalnim koriscenjem telefona. Stavljen je poslednji jpu i setcpu sa voodoo advancedom. Nikakve probleme sa autonomijom ja nemam za sada :) elem, ne odgovori ti meni za wallpaper :)

Sent from my GT-I9000

Ne znam za wall, mora neko drugi...

Mislim da bolje "hvata" wireless mreze? A GSM mu je sada osetljiviji.
Kako je kod vas?

zanima me da li kada je ugrasen ekran po defaultu se smanjuje cpu clock ili je stalno zakucan na 1ghz?

Nazad
Vrh Dno