Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Uh cek danas nam je haos ovde, izasala zamzungova nova verzija froya 2.2.1 koja je odlicna, po prvi put, pa smo sad na flash&reflash drogi :smoke:

Ajde, samo polako, ne zurim ja nigde :) . Kad bude neko imao vremena da mi objasni proceduru za novi lagfix V5 stable.

Simond kaze da su mu prijavili probleme u vezi batery drain-a. Povezano sa baseband/modem-om na JPU.
Ako ti radi CWM ubaci lagfix, recimo 5.0.1 (5.0.2 ima neki problemcic, ne znam koji), na SD i pokrenes ga preko update-a.

Poslednja izmena:
Ako ne napisemo novih 50-tak stranica za par sati kao ovi na XDA, slabi smo. :d

Таман кад сам средио телефон и рекао себи "то је то,нема потребе за даљим променама софтвера",појави се још једна "најбоља" верзија. :/

Видећу да ли ћу одолети искушењу...Не верујем :d

Kako je na Kipru? :)

http://www.multiupload.com/PUSOOBQ8K5

pass: samfirmware.com

Flash kao i obično, čekiraš repartition i staviš pit 512.

http://kernel.1ug.org/voodoo.oc1200.v1.1-20101208-22.15.tar

Kernel staviš u PDA, sa njim dobijaš i Voodoo i CWM.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9689938&postcount=122

Tema, flashuj zip iz CWMa.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419

I na kraju SetCPU, stavi da ti radi autodetect freq i onda podesi kako hoćeš da skalira.

sta je SetCPU?

Ja ponovo ubacio voodoo.oc1200.v1.1-20101208-22.15.tar, jer mi racunar bez njega ne prepoznaje mob. Koji mu je k... da mi je samo znati... Ovo "k..." je od kernel. :)

JPU + Advanced kernel + Ginger tema (samo framework) + Ginger tastatura = totalni win!

Polako ljudi. Ovo je 2.2.1 froyo. Kernel se razlikuje. Bln ide iz kernela tako da treba sačekati source i devove da odrade posao.

Swype sa JPA radi ako neko hoće da proba. Srpski podržan.

Koliko vam prijavljuje RAM-a? Meni je do sada prijavljivalo 339, a nakon sto sam 3. put odradio fleskicu prijavljuje 344. Da odradim jos koji put, mozda stignem i do 350 mb. :)

Moracu da zovem popa, da mi izbaci necastive iz moba. :-devil-:

Sa trasigovim kernelom ima 344 rama, a 339 sa običnim voodoo i stock.

400 MHz

Neko je skoro trazio, ne znam ko, al` `ajd`:
Quadrant Advanced score:

-Total: 1668
-CPU: 1587
-Memory: 1758
-IO: 3628
-2D: 363
-3D: 1004

Instalirao sam tastaturu kao apk fajl, kako je aktiviram?

Instalirao sam tastaturu kao apk fajl, kako je aktiviram?

Settings/Locale and text i oznacis "Android keyboard", onda ides na Select input method i izaberes "Android keyboard" opet. Nakon toga podesis tastaturu tako sto kliknes na poslednju opciju (i ona je oznacena kao Android keyboard, ispod pise settings).

Posto preko vip-a izgleda necu da uzmem odlucio sam se za oglse. Gledao sam neke ponude 380 jura, 6 meseci garancija, kaze da su nekorisceni. Da li je ovo ok ponuda ili da trazim nesto bolje ?

trazi bolje...moze za taj cash sa 2god garancije

To sam i ja kontao, ipak je 6 meseci malo. Aj gledacu jos nadam se da cu naci neku finu ponudu. :D

Pa sada pošto se više ne prodaje galaxy u vipu teško da će biti više takvih ponuda sa garancijom , jedino u radnjama na crno ili polovne preko oglasa.

Galaxy se jos prodaje u vip-u, uz rezervaciju posto dobijaju malu kolicinu. Ja sam pre 3 meseca uzeo wildfire, pa ne mogu sad preko vip-a novi fon.

Da li neko ubacio Ultimate - v3.0 rom u telefon ?

prodavace se barem jos par meseci, ipak im dobro ide sa njime...

banuo sam danas bio do telenora da vidim dhd, i nisam mogao da odolim a da ne stavim galaxy pored, na oba fona sam odvrnuo na max brightness, i ono na dhd je blaga katastrofa...slika mi je izgledala mutnjikavo, a osvetljenje, recimo kao kada sgs stavim brightness na min.
ja licno ne bih mogao da se naviknem na to

Ako će se prodavati onda OK, mada mi je retardirano da će ga prodavati još par meseci a nema ga na sajtu, kako ljudi da znaju da ga imaju, mogu lepo kao telenor da reklamiraju nešto što nemaju.

Galaxy se jos prodaje u vip-u, uz rezervaciju posto dobijaju malu kolicinu. Ja sam pre 3 meseca uzeo wildfire, pa ne mogu sad preko vip-a novi fon.

Meni nije trebala rezervacija. Usao u VIP poslovnicu u Pozeskoj, pitao jel imate, kaze devojka nije sigurna mora da proveri. Otisla iza u sobu neku, vraca se i kaze imamo. Ja odma kez na lice, sav srecan sto nisam zakasnio da pazarim ovaj telefon na ugovor :D

Neki odavde me isprepadali, a cekao sam toliko da uzmem fon hehe.

Vrh Dno